Yaan 0 Napisano September 18, 2015 Share Napisano September 18, 2015 Ponudbe na mail: jan_potocnik@yahoo.comČe bi kdo menjal za New 3DS XL, se lahko zmenimo tudi tako ( je v garanciji še 1 leto).Res bi se rad vrnil nazaj v svet dirkanja, mi je žal da sem 1 leto nazaj prodal svoj G27 :/ Citiraj Link to post
Yaan 0 Napisano September 19, 2015 Avtor Share Napisano September 19, 2015 Anyone ? Damn, tole pa je suša ^^ Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 Mi bomo na svojih g27 dokler ne izdahnejo Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 Pa tudi,ko bodo izdahnili se bomo trudili z skupnimi močmi,da jih oživimo Ponudbe na mail: jan_potocnik@yahoo.comČe bi kdo menjal za New 3DS XL, se lahko zmenimo tudi tako ( je v garanciji še 1 leto).Res bi se rad vrnil nazaj v svet dirkanja, mi je žal da sem 1 leto nazaj prodal svoj G27 :/Kontaktiraj @play kajti,če kdo lahko potem lahko on kaj uredi Druga varijanta je bolha,ebay in podobne strani. Citiraj Link to post
Recommended Posts