Skoči na vsebino

Template in skinpack

Recommended Posts

Ej MarkoP hvala za linke....sam ravno to je problem...nimam ne photoshopa ne casa ne zivcev za packanje teh skinov, zato pa sprasujem, kaj je najbolj enostaven nacin za narest ta skin, da bom imel na avtu zahtevane sponzorje in zadostil pravilom. Kater file v AC sploh editiram oz. kam dam ta template al karkoli pac...ce je kdo voljan kako pomagat...al pa ce mi celo naredi file, ki ga potem podtaknem barva mi ni nic pomembna....lahko na ZS da ne bom smetil tukaj.

• Odgovori 142
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

EKIPA Akrapović se predstavi. Domen Grča # 77 Matej Dakskobler # 36 David Pipan # 17

Evo, ekipa ki rabi skin -> ZS

V ekipi RRT je varnost na prvem mestu, prav tako lansko sezono nismo bili najbolj zadovoljni z MP kolizijskimi točkami, zato smo vozilo najprej preoblekli in ga poslali na crash test. Kakšen bo prišel

Posted Images

Lahko tukaj. Bo še za druge, ki so v isti dilemi kot ti.

Če nimaš Photoshopa (jaz imam naročnino) ti svetujem open source različico - GIMP. V GIMP naložiš predlogo iz postov zgoraj. Lahko jo zgolj shraniš in boš pač imel bel avto. Lahko pa kej na hitro spacaš. Poglej si tole na hitro:

Če res ne bo šlo ti bom jaz naredil nekaj osnovnega :) 

Uredil - MarkoP

Tnx Gantar, se bom probal najprej sam mal potrudit, pa se enga photoshop majstra sem za rokav pocukal...pa da vidimo, ce se bo dalo udejaniti idejo, ki jo imamo...Ti javim, ce se zalomi...pa 10X hvala!

Bravo, zelo lep :) Sem že za prvo sezono hotel takega, pa drugim v ekipi ni bil všeč :D

V mapo skina dodajte še ti dve datoteki - bannerji na šipah so zamenjani :) Bom dodal tudi v drugi post.

Windows.rar

Layer AmbientOcclusuion premaknite povsem na vrh ter mu Blending Mode nastavite na Multiply!

Windows.rar

Uredil - skopusnik