skopusnik 1 374 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 Marjan, vse bo objavljeno. Ne skrbi. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 5, 2015 Share Napisano December 5, 2015 Prosim, če lahko poveste, kdo so ob vodji sodniške komisije še ostali člani te komisije. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 5, 2015 Share Napisano December 5, 2015 (urejeno) Js, fabijam, kurent, terga...vsi ki vozimo RL dirkalnike. Aja pa panger in silicij tudi. Uredil December 5, 2015 - zamex23 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 5, 2015 Share Napisano December 5, 2015 Sem ti dal že zeleno puščico, pa sem jo zbrisal, ker popravljaš in nič ne vemo sedaj. Da ne bomo natepavali v prazno, predlagam, da se člane sodniške ekipe vpiše v pravilnik. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 5, 2015 Share Napisano December 5, 2015 Kurent, Terzič, Fabijan, Eržen, Murn. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 5, 2015 Share Napisano December 5, 2015 Jaz sem sodnik iz ozadja. To pomeni da ob primerni nagradi lahko vplivam na sodnike iz ospredja. 3 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 5, 2015 Share Napisano December 5, 2015 govorica, dokler ne bo do(na)kazana 4 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano January 14, 2016 Share Napisano January 14, 2016 Imam skromno vprašanje, ker mi matematika ni prva na svetu.... Kako se računajo kilogrami? Zdaj jih imam 40, čeprav sem bil 8 na zadnji dirki? Nekako mi ne gre v lajtungo ? Hvala. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 14, 2016 Share Napisano January 14, 2016 Ti si toliko hiter, da ti dajo kar tako malo za zraven. 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano January 14, 2016 Share Napisano January 14, 2016 pred 34 minutami, mancSLO je napisal: Ti si toliko hiter, da ti dajo kar tako malo za zraven. Se je vidlo v Avstriji, kolk mi kile ležijo Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano January 14, 2016 Share Napisano January 14, 2016 1 hour ago, Rokovnjac said: Imam skromno vprašanje, ker mi matematika ni prva na svetu.... Kako se računajo kilogrami? Zdaj jih imam 40, čeprav sem bil 8 na zadnji dirki? Nekako mi ne gre v lajtungo ? Hvala. V pravilniku: Quote 2.6 Balast Na prvi dirki prvenstva bodo vsi dirkalniki brez dodatne obtežitve. Na vseh naslednjih dirkah, bodo obteženi dirkalniki najboljših desetih dirkačev v skupnem točkovanju. Ta obtežitev bo veljala za trening, kvalifikacije in prvo dirko. Na drugi dirki bodo dirkalniki obteženi glede na rezultate iz prve dirke. 80kg 72kg 64kg 56kg 48kg 40kg 32kg 24kg 16kg 8kg Najvišja možna obtežitev je 150kg. Če se sredi prvenstva pridruži nov dirkač, bo imel na svoji prvi dirki obtežitev 80kg. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 Hvala, ma sem bral pa bral tole, pa očitno narobe bral Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano April 4, 2016 Share Napisano April 4, 2016 Jaz razumem frustracije ki jih imate zaradi kil , vendar je to po drugi strani blagoslov za vse nas ki smo počasnejši in delamo napake . Moj pogled : Dirke so na ta način bol zanimive večjemu gridu , ker smo dokaj skupaj . Kljub veliko treninga in najboljši volji sem jaz cca 2sec na krog počasnejši od vas nezemljanov če nimate kil . Ste pa kjub kilam še vedno hitrejši . Če ne bo več kil boste top 3-4 pobegnili mi počasnejši pa bomo hotlapali v odzadju . In ker ne vozimo za denar je po moje bolje da vozimo skupaj in uživamo v gužvi Kar se pa tiče obveznih postankov in daljših dirk sem pa takoj za . 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 4, 2016 Share Napisano April 4, 2016 (urejeno) Moje mnenje: Včeraj sem se v R2 boril z Glavačem za prvo mesto. Ah dajte se no hecat, bi rekel jaz temu. Niti slučajno ne sodim tja. Še vedno sem mnenja, da so borbe lahko dobre tudi zadaj in da se "kariera" gradi postopoma, kdor ima pač rad to sceno. Pred dvemi leti je bilo to za mene doseči P15, letos P10, dokler je bil grid poln. Mi je večji gušt ob polnem gridu doseči točke, kot neko drugo mesto, ko imajo vsi okoli mene 100 kg. Sploh pa, ker vem, da je v rl. obratno. Uredil April 4, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 4, 2016 Avtor Share Napisano April 4, 2016 Nekako se ne strinjam z vama. Poglejta si kakšno BTCC dirko, kjer imajo obtežitve. Dirke so za gledalce spektakularne. Tisti taboljši so še vedno v ospredju, tako kot v našem BMW prvenstvu. Samo malo bolj se morajo pomatrat. Če pa kdaj kakšno zmago malo slabši odnese pa tut ni nič narobe - je pa malo več motivacije za tiste, ki so ponavadi bolj zadaj. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts