Arne Dopudja 726 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Ne ne, igrce greš igrat Strelat se greš!Tako. Ekipa Dizel race team je ponovno aktivna.Pričela so s že prva tstiranja. Vabljeni zainteresirani. Prijave z življenjepisem mi pošljite na ZS.V primeru prevelikega navala bomo pač organizirali qual. dirko. Kaj pošljem če sem nolifer? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Tako. Ekipa Dizel race team je ponovno aktivna.Pričela so s že prva tstiranja. Vabljeni zainteresirani. Prijave z življenjepisem mi pošljite na ZS.V primeru prevelikega navala bomo pač organizirali qual. dirko. Jaz sem vprašal, če ma kaka ekipa prostor za začetnika ?Tisto z življenjepisem je mal hec, sej štekaš, ne? Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Big news!Zaradi časovne zasedenosti mojega timskega kolega, ekipa ER Racing Team-a ne bo sodelovala v drugi sezoni BMW cup-a.Zato sem na trgu za novo ekipo Od nove ekipe pričakujem:- Bad ass skin, kateri bo lepo nosil #1 (zaželeno razlikovanje med ekipnimi kolegi z fluro. rumeno barvo )- nr1 status na drugi dirki (a.k.a. Barrichello mode) Ekipi nudim:- Setup- Vozniške nasvete- Veliko število točk Vse zainteresirane ekipe me kontaktirajte preko PM.#TheChampIsBack 3 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Nono, u izi Alen Me boš še nazaj zvabil 3 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Nono, u izi Alen Me boš še nazaj zvabil aKhm... Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 (urejeno) Tako. Ekipa Dizel race team je ponovno aktivna.Pričela so s že prva tstiranja. Vabljeni zainteresirani. Prijave z življenjepisem mi pošljite na ZS.V primeru prevelikega navala bomo pač organizirali qual. dirko. Jaz sem vprašal, če ma kaka ekipa prostor za začetnika ?Tisto z življenjepisem je mal hec, sej štekaš, ne?Resno ni treba?, pa sem do zdaj pisal.... Uredil October 15, 2015 - m0LN4r 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Nono, u izi Alen Me boš še nazaj zvabil Do it! Tole z kilogramskimi penali bi znalo biti še zelo zanimivo. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 16, 2015 Share Napisano October 16, 2015 Ajde Alan pridi. Jaz sem tut. Drugega nam ne preostane Sedaj naj bo po njihovo, drugič po naše 2 Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano October 16, 2015 Share Napisano October 16, 2015 Akrapovič racing bogatejši za novega člana. Pridružil se je David Pipan. Dakskobler pa že kuje dirkaške manevre, za prihajejočo sezono 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 16, 2015 Share Napisano October 16, 2015 Akrapovič racing bogatejši za novega člana. Pridružil se je David Pipan. Dakskobler pa že kuje dirkaške manevre, za prihajejočo sezono Uff, bogato... Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano October 16, 2015 Share Napisano October 16, 2015 Pogodba z novo ekipo podpisana. Čakam samo še na bogat priliv na moj TRR 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 16, 2015 Avtor Share Napisano October 16, 2015 S Tomažem, Alešem in Markom smo malce furali na Zandvoortu. 100kil balasta se pozna debelo sekundo na krog, tako da mislim, da bomo najhitrejše kar dobro upočasnil Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 16, 2015 Share Napisano October 16, 2015 Sicer nisem vedel da testirata balast in da s Tomazom tudi pocasnej bremzata, zato se opravicujem za dotik...drugace pa prosim kar Ali...Ales je prevec uradno Tnx danes vsem za voznjo Rozicu pa za nasvete...to mi je zelo vsec. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 17, 2015 Share Napisano October 17, 2015 Tako. Ekipa Dizel race team je ponovno aktivna.Pričela so s že prva tstiranja. Vabljeni zainteresirani. Prijave z življenjepisem mi pošljite na ZS.V primeru prevelikega navala bomo pač organizirali qual. dirko. Iz pisarne ekipe so mi sporočili, da je grid za letošnj sezono ppoln.Dizel Race TeamMarjan Koderman || #66Alen Rožič || #1Jurij Šlajner || #99Prav tako sporočajo, da je pisarna odprta 24h in so zainteresirani za skupna testiranja.V delavnici je pripravljen tudi balast, ki ga bomo lahko stestirali.Žal pa jim je nek gradbinec presekal telefonski kabel pred pisarno, tako, da so kontakti kar naši ZS. 4 Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano October 17, 2015 Share Napisano October 17, 2015 Ker ne poznam vseh glede na nickname in pravo ime, je težko sklepati kdo že ima ekipo in kdo ne, zato bo lažje, da mi piše tisti, ki je brez. RRT ima namreč še eno prosto vozilo Citiraj Link to post
Recommended Posts