markop 702 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 To je res malo smešno sedaj. Če nas bo 20 smo lahko srečni. 20 x 10€ je 200€. Je to res denar !? Velika večina tle v soboto ali petek spič**a 50€+ za razne druge "štartnine", kajne ? Mislim, da niti ni problem teh 10€. Problem je v konceptu, da moraš za nakaj plačat kar ni oprijemljivo. Plačat za nekaj, kar ne morem primit v roko. Haloo ?! Zelo podobno kot pri filmih, risankah in drugi pirateriji. Intelelektualna lastnina se pač pri nas ne ceni. Na to***t pa je. Če bi bila donacija 1€ bi bilo isto. Iste debate.Fantje, časi ko je bilo vse zastonj so mimo od trenutka, ko je bilo rečeno "Danes so sanje dovoljene, jutri je nov dan". In prav je tako. Naj se končno ceni delo in trud vseh oblik. Ogromno dela je z vzdrževanjem portala, organizacijo, sponzorji. Da ne govorimo o obravnavi pritožb po sami dirki. Tisto mora biti šele "prijetno".Jao. Matjaž čas je za eno FUN dirko na kateri se bomo zabijali. Zmaga tisti, ki rpide do cilja. Da malo poračunamo 4 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 To je res malo smešno sedaj. Če nas bo 20 smo lahko srečni. 20 x 10€ je 200€. Je to res denar !? Velika večina tle v soboto ali petek spič**a 50€+ za razne druge "štartnine", kajne ? Mislim, da niti ni problem teh 10€. Problem je v konceptu, da moraš za nakaj plačat kar ni oprijemljivo. Plačat za nekaj, kar ne morem primit v roko. Haloo ?! Zelo podobno kot pri filmih, risankah in drugi pirateriji. Intelelektualna lastnina se pač pri nas ne ceni. Na to***t pa je. Če bi bila donacija 1€ bi bilo isto. Iste debate.Fantje, časi ko je bilo vse zastonj so mimo od trenutka, ko je bilo rečeno "Danes so sanje dovoljene, jutri je nov dan". In prav je tako. Naj se končno ceni delo in trud vseh oblik. Ogromno dela je z vzdrževanjem portala, organizacijo, sponzorji. Da ne govorimo o obravnavi pritožb po sami dirki. Tisto mora biti šele "prijetno".Jao. Matjaž čas je za eno FUN dirko na kateri se bomo zabijali. Zmaga tisti, ki rpide do cilja. Da malo poračunamo Hehe, al se pa poračuna v prvenstvu, brez pretiranega zabijanja. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Marko, za zabijanje si raje omisli kakšen drug špil. To je simulacija + itak ni kakšnih vidnih poškodb, da bi gate trgale. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Marko, za zabijanje si raje omisli kakšen drug špil. To je simulacija + itak ni kakšnih vidnih poškodb, da bi gate trgale. Hja. 6€ je problem, kaj šele 40€ za kak drugi špil Citiraj Link to post
terga 402 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Ker ne bom vozil prvenstva, se javim za univerzalnega mehanika Resno, če bo kdo od manj izkušenih imel probleme s setupom ali linijami, sem na razpolago za kak tutoring ali pomoč pri izdelavi setupa (če bo čas). 6 Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Jaz kar se strežnika tiče imam na ločeni napravi. Če vem da tisti dan ko sem reku da bo server gor me ni doma, en dan prej vse pripravim in shranim. Naslednji dan 15 minut pred začetkom preko telefona vžgem PC in pol preko team viewerja še strežnik in občasno spremljam cmd in steam chat. Razna MS orodja za to isto uporabo so me že kar nekaj krat peljala žejnega skozi vodo...Drugače mi je malo smešno videt razprave glede tega donatorstva za udeležbo prvenstva (vem da sem tudi sam med tistimi ki sem pojokal, ampak če se bom zadeve udeležil bom napraskal teh 10€). Dejte malo glavo obrnit pa na grobo preračunajte kolko je vaša kišta vredna, pol pa še vsa ostala oprema. Eni imate verjetno več vredne volane kot večina Slovencev kišto... Teh 10€ je pljunec v morje proti stroškom vzdrževanja takega portala. Sem že delal na takih projektih in vem kakšne so cene. Najmanjši strošek je domena, pol ti pride še gostovanje, pa templejti, pa plugini, pa osnovni design, ... in na koncu leta potegneš črto in se praskaš po glavi. Kar se avta tiče bom ta argument skipal ker nisem dovolj v tem za take zadeve. Ampak kar sem fural ta avto se zdi dokaj predvidljiv in "šolski". Če kaj zaj*beš si to ti kriv, ker avto ti dopusti tudi kakšno manjšo napako.Here are my 2 cents, če se bom zadeve udeležil še ne vem, ker čakam na odgovor za službo (vem da je za vikende ampak eni ne bomo vedno za vikende fraj). 3 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 @terga js predlagam da za vsako progo naredis setup in objavis replay voznje, ter ga deliš na forumu. Tako bomo vsi imeli iste pogoje. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 (urejeno) On bi lahko bil safety car na dirki Uredil October 15, 2015 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Ha, sem pa mislil, da samo mene čudno gledajo, ko na kakih nedeljskih srečanjih težim, da grem domov dirkat 3 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 15, 2015 Avtor Share Napisano October 15, 2015 Ne ne, igrce greš igrat 4 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Pa kakšen nečak star 3 leta tam zraven se s kockami igra, pa jim ni jasno zakaj se tja ne usedeš, če je že taka sila za "se igrat" 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Moja obiskom reče, da me glava nekaj...Ej, off smo. Bojo pike pa to 2 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 @terga js predlagam da za vsako progo naredis setup in objavis replay voznje, ter ga deliš na forumu. Tako bomo vsi imeli iste pogoje.Ja čaki mal, z razlogom se nisem udeležil prvenstva. Ne da se mi vozit avta. Če bo kdo rabil pomoč, bom seveda najprej naštudiral linije in pomagal pri izdelavi setupa. Ne bom pa objavljal set, na katerem sem porabil 10 minut in ni na nivoju. On bi lahko bil safety car na dirki A boste dohajal? 5 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Tako. Ekipa Dizel race team je ponovno aktivna.Pričela so s že prva tstiranja. Vabljeni zainteresirani. Prijave z življenjepisem mi pošljite na ZS.V primeru prevelikega navala bomo pač organizirali qual. dirko. 2 Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano October 15, 2015 Share Napisano October 15, 2015 Jaz sem vprašal, če ma kaka ekipa prostor za začetnika ? 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts