Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

To je res malo smešno sedaj. Če nas bo 20 smo lahko srečni. 20 x 10€ je 200€. Je to res denar !? Velika večina tle v soboto ali petek spič**a 50€+ za razne druge "štartnine", kajne ? Mislim, da niti ni problem teh 10€. Problem je v konceptu, da moraš za nakaj plačat kar ni oprijemljivo. Plačat za nekaj, kar ne morem primit v roko. Haloo ?! Zelo podobno kot pri filmih, risankah in drugi pirateriji. Intelelektualna lastnina se pač pri nas ne ceni. Na to***t pa je. Če bi bila donacija 1€ bi bilo isto. Iste debate.

Fantje, časi ko je bilo vse zastonj so mimo od trenutka, ko je bilo rečeno "Danes so sanje dovoljene, jutri je nov dan". In prav je tako. Naj se končno ceni delo in trud vseh oblik. Ogromno dela je z vzdrževanjem portala, organizacijo, sponzorji. Da ne govorimo o obravnavi pritožb po sami dirki. Tisto mora biti šele "prijetno".

Jao. Matjaž čas je za eno FUN dirko na kateri se bomo zabijali. Zmaga tisti, ki rpide do cilja. Da malo poračunamo :)

• Odgovori 254
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fantje. A ne razumete? Ni debate. Sprijaznite se. Ni to demokracija. Komur paše vozit, naj vozi. Kdor ne pa pač ne.    S svojim odnosom lepo izražate stanje slovenske (sim)racing skupnosti, kjer nikom

Še ena pomembna informacija  Ekipi RRT se je tik pred zdajci pridružil tretji član, Gašper Zupan, večina ga pozna pod nadimkom "Zupan Skačeš"  Seveda bo letos vse drugače, saj je svoji internetni pove

Eluir Racing je imel danes zasebna testiranja na Zandvoortu.

To je res malo smešno sedaj. Če nas bo 20 smo lahko srečni. 20 x 10€ je 200€. Je to res denar !? Velika večina tle v soboto ali petek spič**a 50€+ za razne druge "štartnine", kajne ? Mislim, da niti ni problem teh 10€. Problem je v konceptu, da moraš za nakaj plačat kar ni oprijemljivo. Plačat za nekaj, kar ne morem primit v roko. Haloo ?! Zelo podobno kot pri filmih, risankah in drugi pirateriji. Intelelektualna lastnina se pač pri nas ne ceni. Na to***t pa je. Če bi bila donacija 1€ bi bilo isto. Iste debate.

Fantje, časi ko je bilo vse zastonj so mimo od trenutka, ko je bilo rečeno "Danes so sanje dovoljene, jutri je nov dan". In prav je tako. Naj se končno ceni delo in trud vseh oblik. Ogromno dela je z vzdrževanjem portala, organizacijo, sponzorji. Da ne govorimo o obravnavi pritožb po sami dirki. Tisto mora biti šele "prijetno".

Jao. Matjaž čas je za eno FUN dirko na kateri se bomo zabijali. Zmaga tisti, ki rpide do cilja. Da malo poračunamo :)

Hehe, al se pa poračuna v prvenstvu, brez pretiranega zabijanja. :D

Ker ne bom vozil prvenstva, se javim za univerzalnega mehanika :D

Resno, če bo kdo od manj izkušenih imel probleme s setupom ali linijami, sem na razpolago za kak tutoring ali pomoč pri izdelavi setupa (če bo čas).

Jaz kar se strežnika tiče imam na ločeni napravi. Če vem da tisti dan ko sem reku da bo server gor me ni doma, en dan prej vse pripravim in shranim. Naslednji dan 15 minut pred začetkom preko telefona vžgem PC in pol preko team viewerja še strežnik in občasno spremljam cmd in steam chat. Razna MS orodja za to isto uporabo so me že kar nekaj krat peljala žejnega skozi vodo...

Drugače mi je malo smešno videt razprave glede tega donatorstva za udeležbo prvenstva (vem da sem tudi sam med tistimi ki sem pojokal, ampak če se bom zadeve udeležil bom napraskal teh 10€). Dejte malo glavo obrnit pa na grobo preračunajte kolko je vaša kišta vredna, pol pa še vsa ostala oprema. Eni imate verjetno več vredne volane kot večina Slovencev kišto... Teh 10€ je pljunec v morje proti stroškom vzdrževanja takega portala. Sem že delal na takih projektih in vem kakšne so cene. Najmanjši strošek je domena, pol ti pride še gostovanje, pa templejti, pa plugini, pa osnovni design, ... in na koncu leta potegneš črto in se praskaš po glavi. 

Kar se avta tiče bom ta argument skipal ker nisem dovolj v tem za take zadeve. Ampak kar sem fural ta avto se zdi dokaj predvidljiv in "šolski". Če kaj zaj*beš si to ti kriv, ker avto ti dopusti tudi kakšno manjšo napako.

Here are my 2 cents, če se bom zadeve udeležil še ne vem, ker čakam na odgovor za službo (vem da je za vikende ampak eni ne bomo vedno za vikende fraj).

@terga js predlagam da za vsako progo naredis setup in objavis replay voznje, ter ga deliš na forumu. Tako bomo vsi imeli iste pogoje.

Ja čaki mal, z razlogom se nisem udeležil prvenstva. Ne da se mi vozit avta. Če bo kdo rabil pomoč, bom seveda najprej naštudiral linije in pomagal pri izdelavi setupa. Ne bom pa objavljal set, na katerem sem porabil 10 minut in ni na nivoju. 

On bi lahko bil safety car na dirki :lol:

A boste dohajal? :evil:

Tako. Ekipa Dizel race team je ponovno aktivna.

Pričela so s že prva tstiranja. Vabljeni zainteresirani.  Prijave z življenjepisem[iz] mi pošljite na ZS.

V primeru prevelikega navala bomo pač organizirali qual. dirko. :P:P