Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

No js sm že dobil mamljivo ponudbo in jo tudi sprejel, tako da moja ekipa ima svetlečo prihodnost.

Tomaž Selčan + Tomaž Pavšek  = zmaga v bitki talentov. Točka: Video predstavitev na dramski način.8)

Uredil - mancSLO
  • Odgovori 254
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fantje. A ne razumete? Ni debate. Sprijaznite se. Ni to demokracija. Komur paše vozit, naj vozi. Kdor ne pa pač ne.    S svojim odnosom lepo izražate stanje slovenske (sim)racing skupnosti, kjer nikom

Še ena pomembna informacija  Ekipi RRT se je tik pred zdajci pridružil tretji član, Gašper Zupan, večina ga pozna pod nadimkom "Zupan Skačeš"  Seveda bo letos vse drugače, saj je svoji internetni pove

Eluir Racing je imel danes zasebna testiranja na Zandvoortu.

Rocket Racing je zapustil dolgo-mesečni član Tomaž Selčan. Bal se je hude konkurence in umazane igre ostalih dirkačev. Ekipi se je pridružil izkušeni Gantar, ki je po travi in pesku že navajen voziti in pravi, da se ne boji občasnega bumpa v zadnji odbijač...

Tole ratuje zmeraj bolj zanimivo in zabavno...a na to prvenstvo se lahko prijavim tudi sam, ceprav sem totalen AC noob kar se prvenstev tice? So kaksni predpogoji, razen da poznas pravilnik pa te scene? Kateri dan v tednu pa so ponavadi dirke?

verjetno so startna mesta omejena, pa se potem po kaksnem kljucu izloci prijavljene?

Uredil - AliBuggy

verjetno so startna mesta omejena, pa se potem po kaksnem kljucu izloci prijavljene?

To je sicer neuradni odgovor. Tezava z številčno prijavo je ponavadi pri 1. in 2. dirki. Mislim, da tokrat pravilnik predvideva PQ oz. pre-qualify v Zandy. 24 se jih uvrsti na 1. dirko. To je špekulacija, ker točno ne vem. Bodo organizatorji kej več povedali verjetno.

Tako je. Število prijav sicer ni omejeno, se bodo pa izvajale dodatne kvalifikacije - najboljši se uvrstijo na dirko.

Glede na splošno nezadovoljstvo večine nad dirkalnikom, ne pričakujem prevelikega navala. 

BTW, je kdo že kej fural ta avto po updatu? Moji časi so v povprečju 2-3 sekunde slabši kot prej, ABS se čisto drugače obnaša pa tudi veliko raje oversteera avto. Sploh prva dva ali tri kroge, preden ogreješ gume. S tem, da sem fural vse offline na Optimum podlagi. Bo znalo bit še bolj zanimivo na 90% gripa ...

BTW, je kdo že kej fural ta avto po updatu? Moji časi so v povprečju 2-3 sekunde slabši kot prej, ABS se čisto drugače obnaša pa tudi veliko raje oversteera avto. Sploh prva dva ali tri kroge, preden ogreješ gume. S tem, da sem fural vse offline na Optimum podlagi. Bo znalo bit še bolj zanimivo na 90% gripa ...

Tole ja! Avto je bolj zabaven in terja nadgradnjo znanja pri vožnji, kot pri prvem prvenstvu. Vsaj moje mnenje je podobno Murnovemu. Tako, da zna biti, da se zgodi povratek velikanov :) 

V vmesnem času pa samo za portal Slo-racing sporočamo, da se v zakulisju dogajajo veliki premiki (Zamex :) ). Veliko se govori o prestopih in o novih čudežnih barvah, ki bojda odbijejo sekundo ali dve na krog.  Dogajanje bomo spremljali naprej.