mancSLO 1 945 Napisano October 11, 2015 Share Napisano October 11, 2015 (urejeno) No js sm že dobil mamljivo ponudbo in jo tudi sprejel, tako da moja ekipa ima svetlečo prihodnost.Tomaž Selčan + Tomaž Pavšek = zmaga v bitki talentov. Točka: Video predstavitev na dramski način. Uredil October 11, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 11, 2015 Share Napisano October 11, 2015 @mancSLO motiš se 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 12, 2015 Share Napisano October 12, 2015 (urejeno) Do kdaj se je treba nafilat v moštva? Mogoče si še premislim...In še, bo mogoče m4-ka? Uredil October 12, 2015 - Mitja Bonča 1 3 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 12, 2015 Avtor Share Napisano October 12, 2015 Beri pravilnik.Ne bo M4. 1 Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano October 12, 2015 Share Napisano October 12, 2015 Tudi ekipa RRT ima eno vozilo prosto, če kdo še išče in bi želel pridružit ... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 12, 2015 Avtor Share Napisano October 12, 2015 Rocket Racing je zapustil dolgo-mesečni član Tomaž Selčan. Bal se je hude konkurence in umazane igre ostalih dirkačev. Ekipi se je pridružil izkušeni Gantar, ki je po travi in pesku že navajen voziti in pravi, da se ne boji občasnega bumpa v zadnji odbijač... 6 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 PKG Racing Team ostaja v isti sestavi. Trenutno podpisujejo pogodbo z svetovno znano designersko ekipo za izdelavo poslikave. 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 (urejeno) Tole ratuje zmeraj bolj zanimivo in zabavno...a na to prvenstvo se lahko prijavim tudi sam, ceprav sem totalen AC noob kar se prvenstev tice? So kaksni predpogoji, razen da poznas pravilnik pa te scene? Kateri dan v tednu pa so ponavadi dirke? verjetno so startna mesta omejena, pa se potem po kaksnem kljucu izloci prijavljene? Uredil October 13, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 AliBuggy, team se bo našel. Napiši da si na voljo za nizek honorar pa bo takoj ponudba padla Ne resno, napiši da si na voljo oz svoj team naredi.Termin dirk je v pravilniku (Nedelja). Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 13, 2015 Avtor Share Napisano October 13, 2015 @AliBuggy - za začetek si preberi pravilnik. Tam notri bi morale biti vse informacije, ki jih potrebuješ. Če slučajno česa ni, z veseljem odgovorimo tukaj. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 verjetno so startna mesta omejena, pa se potem po kaksnem kljucu izloci prijavljene?To je sicer neuradni odgovor. Tezava z številčno prijavo je ponavadi pri 1. in 2. dirki. Mislim, da tokrat pravilnik predvideva PQ oz. pre-qualify v Zandy. 24 se jih uvrsti na 1. dirko. To je špekulacija, ker točno ne vem. Bodo organizatorji kej več povedali verjetno. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 13, 2015 Avtor Share Napisano October 13, 2015 Tako je. Število prijav sicer ni omejeno, se bodo pa izvajale dodatne kvalifikacije - najboljši se uvrstijo na dirko.Glede na splošno nezadovoljstvo večine nad dirkalnikom, ne pričakujem prevelikega navala. BTW, je kdo že kej fural ta avto po updatu? Moji časi so v povprečju 2-3 sekunde slabši kot prej, ABS se čisto drugače obnaša pa tudi veliko raje oversteera avto. Sploh prva dva ali tri kroge, preden ogreješ gume. S tem, da sem fural vse offline na Optimum podlagi. Bo znalo bit še bolj zanimivo na 90% gripa ... 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 BTW, je kdo že kej fural ta avto po updatu? Moji časi so v povprečju 2-3 sekunde slabši kot prej, ABS se čisto drugače obnaša pa tudi veliko raje oversteera avto. Sploh prva dva ali tri kroge, preden ogreješ gume. S tem, da sem fural vse offline na Optimum podlagi. Bo znalo bit še bolj zanimivo na 90% gripa ...Tole ja! Avto je bolj zabaven in terja nadgradnjo znanja pri vožnji, kot pri prvem prvenstvu. Vsaj moje mnenje je podobno Murnovemu. Tako, da zna biti, da se zgodi povratek velikanov V vmesnem času pa samo za portal Slo-racing sporočamo, da se v zakulisju dogajajo veliki premiki (Zamex ). Veliko se govori o prestopih in o novih čudežnih barvah, ki bojda odbijejo sekundo ali dve na krog. Dogajanje bomo spremljali naprej. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 Menda se pripravlja tudi čistopis pravilnika, ki predvideva provizijo portala pri vsakem prestopu. Bojda je pravilnik retroaktiven. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 Ko da bi bral 24 ur novice.. 3 Citiraj Link to post
Recommended Posts