Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

Moje mnenje glede udeležbe prvenstev na Slo racing portalu so takšna, da se sprva vsuje kup ljudi, ki bi radi malo podirkali. Po prvih treningih se jih nekaj procentov vda v usodo, ko spredvidi, da se tu ne igramo, ampak gre "za res". Potem pa po prvih dveh dirkah odpade še kakšnih 10-15% folka, po navadi takega, ki si misli, da so svetovni prvaki in bodo vse nažgali za krog.

Zato pozdravljam idejo, da se v prvenstvo vključi donorstvo na forumu in avto iz DLC-ja, saj večina tistih, ki resno igramo AC ne gleda na stranske stroške (vem, da sem sam pizdil nad ceno, samo sem isto minuto kupil DLC, ko je prišel), kupimo vse kar se tiče špila. Zakaj? Meni je pač to še edina zabava, kar se video iger tiče. Drugega ne igram, s epa z veseljem zapodim po stezi z vami in uživam v dvobojih z vami. Tako tisti "neresni" odpadejo že v štartu, saj če nisi pripravljen dati v svoj omiljeni špil dodatnih par evrov, potem dvomim, da si pripravljen tudi sodelovati v 10 dirkah zapored. Pač to je moje mnenje.

Sam vam pa povem, kako zajebano je organizirati prvenstva, ko se najde 20-30 različno mislečih ljudi, ki bi vsak nekaj po svoje mešetarili. Gre le tako, kot je napisal se mi zdi Murn. Demokracije ni in pika, ker drugače se ne pride nikamor. Sam sem speljal 5 sezon tekmovanj v Gran turismu na Playstationu in je bilo na začetku enak problem, kot sedaj tu. Vsi bi nekaj, nihče oziroma malo kdo pa ni bil pripravljen kaj postoriti, da bi zadeva lažje stekla. Zato sam izjemno cenim trud vseh tlele gor, ki nam omogočijo, da se tisti vikend dobimo na stezi in udarimo, ter za 3 ure pozabimo na težave vsakdana.

Mi je pa žal, da se najboljši otepate telih BMW-jev, kot hudič križa. Meni je v izziv, da se učim od najboljših, še večji, pa da jih poskušam ujeti in prehiteti. Upam, da mi ostali ne zamerite, samo povsem drug občutek je če na stezi pihneš Bončo (not gonna happen), kot mene. Mogoče je pa tele najboljše strah, da bi jim v drugi zaporedni sezoni že dihali za ovratnik :)

Glede te težave, bi bilo boljše, če bi se pred samo organizacijo pobralo mnenje od tistih, ki smo sodelovali v zadnjih sezonah in na podlagi teh ugotovitev postavili smernice za nova prvenstva.

Aja, pa za vse kritike BMW-ja, ste jih probali voziti po novem updejtu?

• Odgovori 254
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fantje. A ne razumete? Ni debate. Sprijaznite se. Ni to demokracija. Komur paše vozit, naj vozi. Kdor ne pa pač ne.    S svojim odnosom lepo izražate stanje slovenske (sim)racing skupnosti, kjer nikom

Še ena pomembna informacija  Ekipi RRT se je tik pred zdajci pridružil tretji član, Gašper Zupan, večina ga pozna pod nadimkom "Zupan Skačeš"  Seveda bo letos vse drugače, saj je svoji internetni pove

Eluir Racing je imel danes zasebna testiranja na Zandvoortu.

Sej procentualno so razlike v časih med najboljšimi in malo manj najboljšimi v avtih, ki niso lih RUF CTR čist iste. Ne vidim zakaj uporabljate to kot argument. Če se hočte učit, iščite izziv, ne bližnjice (ja vem, boste rekli, da se z 235 da dirkat, ker je pač lahek za vozit, ampak M4 pa res ni neka pošast... Pa še Seljo bo mel lepše videe; oblubm da bom driftu kokr bojo gume držale :D ). Se spomnim, ko sem bil jaz totalen noob. Vzel sem najmočnejši, najbolj za*eban avto in ga vozu dokler me je rit držala, pa tud če še spelat nisem zmogu :D . 

Tele moji ranti so bolj ko ne sod brez dna, saj je prvenstvo že organizirano in se pač ne bo spreminjalo, ampak to je moje mnenje...

Sej procentualno so razlike v časih med najboljšimi in malo manj najboljšimi v avtih, ki niso lih RUF CTR čist iste. Ne vidim zakaj uporabljate to kot argument. Če se hočte učit, iščite izziv, ne bližnjice (ja vem, boste rekli, da se z 235 da dirkat, ker je pač lahek za vozit, ampak M4 pa res ni neka pošast... Pa še Seljo bo mel lepše videe; oblubm da bom driftu kokr bojo gume držale :D ). Se spomnim, ko sem bil jaz totalen noob. Vzel sem najmočnejši, najbolj za*eban avto in ga vozu dokler me je rit držala, pa tud če še spelat nisem zmogu :D . 

Tele moji ranti so bolj ko ne sod brez dna, saj je prvenstvo že organizirano in se pač ne bo spreminjalo, ampak to je moje mnenje...

Tole se ravno ne strinjam. Sam sem recimo lahko sledil nekaterim alienom v bmw prvenstvu, ker ne rabiš veliko treninga da avto naštudiraš. V GT3 razredu sem bil zlata sredina, ker tam je pa že potrebno dodatnih 100 krogov da avto pogruntaš, kar se je pokazalo proti koncu prvenstva, ko sem ga že lepo peglal. Potem pa pejmo F1 prvenstvo z Lotusom od Senne, pa da se vidi, kdo ma jaja :)

Ok no, point ostaja v debati 235 vs M4... GT3 avti nikakor ne spadajo pod lahko kategorijo o kateri sem govoril.

...tisto o RUF sem bolj tako butnu in nisem jasno povedu, pardon.

Uredil - terga

Lotus 98T. Prijavil bi se pet ljudi, nakoncu vozu nebi nobedn ker bi vsi objokani gledal u monitor. :D

Ta naš bemfl ponuja super priložnost za sponzorstvo, single make je pa še kolikirtoliko dirkalnik je.

Sam bi najraje videl da se vozi starega E30 DTM, al pa kar vse tri DTM, da je bolj pestro, samo iz zgoraj navedenih razlogov pač tega ni.

Za DR bom v naslednji sezoni predhodno najavil možne "car packe" in bo narod pač glasoval kaj se bo vozilo. Mogoče bi bil tak pristop dobrodošel tudi v AC, samo potem ne gre jamrati kake so razlike v avtih pa kak more edn pitstop naredit itd...