mancSLO 1 945 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Ne vem, če je na portalu, kjer se v prvenstvo prijavi 22 konča pa ga 13 dirkačev prostora za več prvenstev.Ali lahko poizkušaš odgovoriti na vprašanja iz prejšnih treh štirih postov? Uredil October 9, 2015 - mancSLO 1 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Res je. Zato pa vozite tega, ki je organiziran? 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Kje se pa da nastavit balast ? Rad bi probal 80Kg naložit da vidim razliko. Sicer mislim ,da se mi v prvenstvu to ne bo zgodilo :). Vseeno se pripravim za vsak slučaj. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Res je. Zato pa vozite tega, ki je organiziran?Matjaža sprašujem. 1 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Samo eno vprašanje: v spominu mam, da se je govorilo da bo vzporedno še eno prvenstvo, pa me zanima a je kaj v planu al ne? Če ni, se bom pač prijavil tu.. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Matej, kaj pa če bi bilo, bi vozil 2 prvenstva ? Recimo, če bi bilo v nedeljo zvečer po ustaljenem urniku v tednu ko ni uradnega prvenstva ?Mislim, da konkretnega plana ni. Sam imam sicer nekaj v mislih, vendar je še prezgodaj. Uredil October 9, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 9, 2015 Avtor Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Fantje. A ne razumete? Ni debate. Sprijaznite se. Ni to demokracija.Komur paše vozit, naj vozi. Kdor ne pa pač ne. S svojim odnosom lepo izražate stanje slovenske (sim)racing skupnosti, kjer nikomur nikoli ni nič povšeči in bi vsak nekaj po svoje. Tisti, ki se najbolj trudijo, so vedno najmanj vredni. Vsi vidijo samo neke spletke v ozadju. A mislite, da se sponzorji tepejo za to kdo bo lahko dal večjo nagrado? Pa da nam lepo podmazujejo denarnice, da delamo po njihovih željah? Zrihtamo vam tako lepe nagrade in vse kar ste sposobni naredit je jokat in stokat. Hvaležnost pa taka. Nihče pa ne bi nič naredil, da bi bilo stanje kaj boljše. Povabil sem vas med organizatorje, radi bi pa samo odgovore, na vaša preljuba vprašanja in da vam mi zrihtamo, česar se vašim lenim ritam ne da. Malo morgen. Pejte na RaceDepartment jokat zakaj majo v RRRE prvenstvo in zakaj ne v AC. Pejte na iRacing forume jokat zakaj ne bi organiziral enga prvenstva, kot ste si ga vi zamislili. Tle se tega ne bomo šli pa si enkrat že zabijte v te vaše tupe možgane.Še malo pa bom prvenstvo odpovedal in se prijazno opravičil sponzorjem, ker njihove nagrade in naš trud, niso vredni vaših zlatih kron na glavah. Uredil October 9, 2015 - Matjaž Murn 8 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Samo eno vprašanje: v spominu mam, da se je govorilo da bo vzporedno še eno prvenstvo, pa me zanima a je kaj v planu al ne? Če ni, se bom pač prijavil tu..Zaenkrat je to drugo prvenstvo zelo daleč od dejanske izvedbe tako da se ne zanašat na to. 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Manj jamranja, več signupov. Pomeriš se pa na progi. Sej smo zato tukaj, al da se pametuje za tipkovnico? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Kje se pa da nastavit balast ? Rad bi probal 80Kg naložit da vidim razliko. Sicer mislim ,da se mi v prvenstvu to ne bo zgodilo :). Vseeno se pripravim za vsak slučaj.Marko, če boš preveč pi*darije počel na dirkah, boš tut lahko dobil obtežitev kot kazen, tako, da kar potreniraj...seveda to velja za vse nas, ki bomo vozili prvenstvo! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 9, 2015 Avtor Share Napisano October 9, 2015 Kje se pa da nastavit balast ? Rad bi probal 80Kg naložit da vidim razliko. Sicer mislim ,da se mi v prvenstvu to ne bo zgodilo :). Vseeno se pripravim za vsak slučaj.Ne vem, če se da kje offline. Nastaviš drugače na serverju v entry listu ... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Bi bilo zanimivo vpisat za vsak entry njegovo dejansko težo Ob prijavi torej specificirajte vašo težo. Uredil October 9, 2015 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 9, 2015 Avtor Share Napisano October 9, 2015 Dej no dej. @zamex23 se bo že tko al tko zadi fural, zdej bi ga pa še s to težo tako hendikepiral. Sej sploh ne vem, če se da tok nastavt v entry listu Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Parser za ini file parsa to kot 32bitno številko. So mislili na vse pri Kunosu. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Bi bilo zanimivo vpisat za vsak entry njegovo dejansko težo Ob prijavi torej specificirajte vašo težo.A nehaš, Marko. Že tako sem skoz zadaj na dirkah, zdej me pa ši iz shujševalko strašiš... Citiraj Link to post
Recommended Posts