skopusnik 1 374 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Veš koliko ima MotoGP od Rossija? Milijone. Veš koliko imamo mi od Bonče? Ja, prav imaš. Nič. Kateri BMW? Dirkalnika sta še GT3 in GT2. To ni za pokal.In ne, časa ni dovolj ker to ni bilo pol ure dela da smo vam vse pripravili. Uredil October 9, 2015 - skopusnik Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Jaz bom dirkal neglede na izbor avta.Bi ti dal več kot samo en lajk, pa še za kakšno pivo. Edina pametna na tem forumu zadnje pol leta. 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Jaz bom dirkal neglede na izbor avta.Bi ti dal več kot samo en lajk, pa še za kakšno pivo. Edina pametna na tem forumu zadnje pol leta.Ja, ko "organizatorji" skup držite. Ps.: upam, da bo Miha tole razumel.... Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Jaz komaj čakam na prvenstvo, pa mi ni tok važno s katerimi avti, se pa ne strinjam s tabo Miha, da nimamo nič od Bonče...imamo nekaj odličnih prog in na dveh naj bi se tut vozilo prvenstvo!Sem pa drugače tut jaz proti, da se nekaj spreminja zaradi enega ali dveh dirkačev, če ste že tako daleč z organizacijo! Uredil October 9, 2015 - Ale 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Mislil sem z njegovo udeležbo v prvenstvu. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 ... od Bonče...imamo nekaj odličnih prog!+25.Jaz pravim, če in samo če se da dejte prit skupaj. Brez harakirijev Ni samo Mitja. Mislim, da je tudi Alen pod vprašajem zaradi avta. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Jaz komaj čakam na prvenstvo, pa mi ni tok važno s katerimi avti, se pa ne strinjam s tabo Miha, da nimamo nič od Bonče...imamo nekaj odličnih prog!Sem pa drugače tut jaz proti, da se nekaj spreminja zaradi enega ali dveh dirkačev, če ste že tako daleč z organizacijo prvenstva!Dej no, Aleš. Na njegovih progah boš vozil, pa marsikater njegov vodič nam prav pride, a ne. A se res tako lahko nekoga kar odstrani, al kaj. Veš koliko ima MotoGP od Rossija? Milijone. Veš koliko imamo mi od Bonče? Ja, prav imaš. Nič. Kateri BMW? Dirkalnika sta še GT3 in GT2. To ni za pokal.In ne, časa ni dovolj ker to ni bilo pol ure dela da smo vam vse pripravili.Miha: Kateri "mi" to misliš. 1 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Mi, organizatorji. Ker organizator bi moral zaradi njega zdaj vse spreminjat. Nihče ni nikogar odstranil in tudi ne poskuša. Odstranil se je sam, če ne sprejema tega kar ponuja organizator. 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Jaz komaj čakam na prvenstvo, pa mi ni tok važno s katerimi avti, se pa ne strinjam s tabo Miha, da nimamo nič od Bonče...imamo nekaj odličnih prog!Sem pa drugače tut jaz proti, da se nekaj spreminja zaradi enega ali dveh dirkačev, če ste že tako daleč z organizacijo prvenstva!Dej no, Aleš. Na njegovih progah boš vozil, pa marsikater njegov vodič nam prav pride, a ne. A se res tako lahko nekoga kar odstrani, al kaj. Koga pa jaz hočem odstranit? A ne vidiš, da ga zagovarjam. Nimam nič pri tej organizaciji in tut nimam pravice ali možnosti kogarkoli odstranit. Mislim, da si mal narobe razumel moj post, al si pa spregledal, da sem napisal: "...se pa ne strinjam s tabo Miha..." Uredil October 9, 2015 - Ale Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Če se pač ne morte določeni ljudje sprijaznat s to izbiro avta, pač ne voziš..še vedno je tole prvenstvo namenjeno bolj začetnikom, da je avto čim lažje vozit in da je posledično več bojev. Letos z obtežitvijo najbolših upamo, da jih bo še več. Zato ker pa 3 hitrejšim voznikom nekaj ne paše pa se ne bo nič spremenilo. Vsak se odstrani zaradi svojih razlogov nikomur še nismo prepovedal dirkat. 3 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Uff, Aleš. Sem "se pa ne strinjam s tabo Miha, da nimamo nič od Bonče" narobe razumel, ja. Se oproščam... 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Mi, organizatorji. Ker organizator bi moral zaradi njega zdaj vse spreminjat. Nihče ni nikogar odstranil in tudi ne poskuša. Odstranil se je sam, če ne sprejema tega kar ponuja organizator.cist tako resno me zanima, kaj tako drasticnega je za spremeni, ce trenutni BMW avto (s katerim se je ze vozil) zamenja z BMW M4, kot je predlagal Bonca? Kaj vse je se za popravit kot naslov topica, zamenjate obstojece skine in sponzorju sporocite spremembo in potencialni banner? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Če se pač ne morte določeni ljudje sprijaznat s to izbiro avta, pač ne voziš..še vedno je tole prvenstvo namenjeno bolj začetnikom, da je avto čim lažje vozit in da je posledično več bojev. Letos z obtežitvijo najbolših upamo, da jih bo še več. Zato ker pa 3 hitrejšim voznikom nekaj ne paše pa se ne bo nič spremenilo. Vsak se odstrani zaradi svojih razlogov nikomur še nismo prepovedal dirkat.Kaj naj pol Mitja in ostali "Huttuji" delajo na tem portalu ? Naj doniraj, naredijo nekaj world-class prog, objavljajo setupe in demo kroge. Ko jim je treba prit malo naproti pa ne. Dejte pregledat kaj se da naredit. Mogoče se nič ne da, ne rečem. Dejte offline pogledat če je kakšna možnost da bo volk sit in koza cela. Uredil October 9, 2015 - MarkoP 1 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Če se pač ne morte določeni ljudje sprijaznat s to izbiro avta, pač ne voziš..še vedno je tole prvenstvo namenjeno bolj začetnikom, da je avto čim lažje vozit in da je posledično več bojev. Letos z obtežitvijo najbolših upamo, da jih bo še več. Zato ker pa 3 hitrejšim voznikom nekaj ne paše pa se ne bo nič spremenilo. Vsak se odstrani zaradi svojih razlogov nikomur še nismo prepovedal dirkat.Ja Tomaž. ( no to, da se ne bo nič spremenilo, če treh hitrejših ne bo, je pa en velik NE). Vem, da se sedaj ne bo nič spremenilo. Prvenstvo je organizirano in tu kapo dol. To se itak ve.Nekako pa je bilo čez poletje na tem portalu zaslediti željo po prvenstvu z drugimi avti, pa tudi to, da nagradnega sklada ne potrebujemo. Če je portal odvisen od tega sponzorja, su tu še druge rešitve, ki bi tudi zadostile želji uporabnikov portala in sponzorju. GT3 in GT2 skupaj na primer (dva BMW- ja).Ampak so se organizatorji tako odločili in kdor hoče naj pride, kdor pa ne, pa ne. A se ti ne zdi, da bi se dalo drugače? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 9, 2015 Avtor Share Napisano October 9, 2015 Vsakega, ki bi rad imel kakšno drugačno prvenstvo, z veseljem povabim med ekipo organizatorjev. Marjan, Mitja in ostali, ki bi vozili GT3 (ali karkoli drugega) - zmenite se, mi dajte vaše predloge (lahko na mail, facebook, ZS, GSM) pa boste probali nekaj organizirat. Jaz bom pa seveda pomagal in pripravil vse potrebno na portalu. Seveda bom vse pregledal, ker želim, da se držimo nekega visokega standarda, ki smo se ga do sedaj. Drugače lahko dirkamo tudi na public serverjih.Tisti, ki vam je užitek dirkat, ne glede na dirkalnik, se pač prijavite kamor vam pač paše. Če je to BMW prvenstvo, super. Če je to kaj druzga, tudi prav. Nobenega ne silimo v nič, nikogar ne odganjamo. 3 Citiraj Link to post
Recommended Posts