B_U_R_I 3 290 Napisano September 15, 2015 Share Napisano September 15, 2015 Debate o formiranju ekip, izdelavi skinov, nerazumevanju pravilnika, predlogih in pripombah...Debata o prihajajočih dirkah spada v temo prihajajoče dirke. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Kaj toliko tiščite s temi jajci za še eno prvenstvo? Vse kaj drugega bi bilo bolje. Mogoče zaradi sponzorja? Zaradi mene, če ni nobenega, špili so namenjeni zabavi. 1 4 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Če tebi ne paše, še ne pomeni, da drugim ne bo... 3 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Joj bodo uživali, že kar vidim res.Ps: nevem res kaj je na tem avtu za uživat, sploh ob tolikšni izbiri. Pa ajde...No mene ziher ni zraven. 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 8, 2015 Avtor Share Napisano October 8, 2015 Tebe tko al tko skor nikol ni na nobenem celem prvenstvu... 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Verjamem, da so bili nagrajenci prve sezone veseli bonov za spletno trgovino z igrami in ostalimi izdelki za sim-racing, zmagovalec vikenda z vozilom BMW itd. Morda pa tebi to ne pomeni nič, ker nisi dobil nič od tega Res ne vem, kako bi uživali ob medsebojnih bojih z avti, ki so tebi všeč, ker ima večina tam preveč dela s samim avtom, da bi se borili še z drugimi. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Pohvale za novo prvenstvo, ni kaj čakali smo nekaj novega. Sicer sem tudi sam mislil, da bo kaj bolj oštrega, ampak ok, dela je z vsakim veliko.Glede nato, da mojega team matea ne bo na prvenstvu iščem novega sošoferja, najbolje takega, ki zna narediti še skin 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 (urejeno) Ja,imam 3D template za 38 vozil,ki jih je Kunos izdal pred verzijo 1.0. Sedaj se dogovarjam še za novejše,ampak dvomim,da jih bom dobil,ker ta,ko mi jih je zrihtal je sedaj Kunos staff member,Kunos pa ni bil ravno vesel,ko so ugotovili kaj se tala po spletu. Če jih bom dobil jih boste tudi vi dobili,brez skrbi.EDIT: Sem dobil uraden odgovor z strani Kunosa,da bodo v bližnji prihodnosti 3D template na voljo vsem. Žal pa mi jih ne more dati že sedaj,ker bi z tem ogrozil svojo kariero pri Kunos-u.Malce se nisva razumela z tipom Ne more mi dati 3D templatov za nova vozila,ker še niso uradno izdali 2D,ko pa bodo izdali te,pa dobim 3D template za vsa vozila (upam). Če pa bi kdo rad imel teh 38 avtov ali kolikor jih pač imam me naj kontaktira na ZS.Ps: Arne kje te čevelj žuli? Uredil October 8, 2015 - silicijeva dolina 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Pohvale za novo prvenstvo, ni kaj čakali smo nekaj novega. Sicer sem tudi sam mislil, da bo kaj bolj oštrega, ampak ok, dela je z vsakim veliko.Glede nato, da mojega team matea ne bo na prvenstvu iščem novega sošoferja, najbolje takega, ki zna narediti še skin Saj če sem prav razumel, bo tudi kaj oštrega. Čakamo razpis, pa se odločimo... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Za kakšno drugo prvenstvo se bote pa še kar načakal. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 (urejeno) Kaj pa ta nov M4 recimo, je vsaj malce drugače, BMW pa le ostaja. Uredil October 8, 2015 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Za bmw prvenstvo je že vse pripravljeno tako da ne bo nobenih menjav. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Če bomo dirkali bomo z dirkalniki, ne cestnimi avti. In preden skočiš v luft, M235i Cup je dirkalnik. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Mal off, jest sm tut zainteresiran za prvenstvo s kakšnim bolj čistokrvnim dirkalnikom(mogoče ta švoh formulce). Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Še moje mnenje. Saj tu je prostor za mnenja, kajne ?Jaz bi se potrudil, da bi obdržal Mitjo in ostale ase, ki zaradi izbora avta ne bodo dirkali. To je podobno, kot če Rossi, Lorenzo in Marquez ne dirkajo naslednje sezone, ker se ne strinjajo z odločitvijo oragnizatorjev. A mislite, da bi jih kar odslovili ? Sej ostane še 18 ostalih dirkačev, vendar to ni več to. Dajte se zmenit, če je mogoče. Časa je dovolj. Razumem, da zadaj stoji sponzor, vendar je še kakšen BMW na spisku in ta 235 Cup ni edini.Mitja (in ostali) ti se pa obveži da boš naredil vse, da boš na vseh dirkah Če ne res nima smisla. Prejšnjo sezono smo te bolj malo vidli, če se ne motim.Jaz bom dirkal neglede na izbor avta. Uredil October 9, 2015 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts