Skoči na vsebino

RUF @ Mills Metropark || 20.9.2015

silicijeva dolina

Recommended Posts

• Odgovori 59
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jst tut pridem ...

Govora je o mills long varianti kajne ? Kaj pa turbo ?  Na koliko se to vozi?

To je tako kot bi vprašal, če se na tej progi gas do konca pritiska ...

15 krogov bo ok po moje. Sicer bom jaz bolj ograje pregledoval se mi zdi. Nimam za burek, pridem pa vseeno.

Prehitevanje ? Hehe.

Ko sem gledam replay od Alena mi je šlo kar na smeh :) Car. 

Uredil - MarkoP

Hahaha ja,da bomo še ostali malo uživali ;) Bom sedaj malce sprobal tvoj prejšnji setup,ki si ga delil in pogledal tvojo vožnjo,da se malo naučim kako obvladati to "žvad". Torej ti voziš z turbino na 100%? Menjavaš pa na sekvenco,kajne? Sprašujem,ker meni je z H menjalnikom prava nočna mora :D Roke in noge delajo kot nore,tako,da sem že po parih krogih prešfican :D 

Hahaha ja,da bomo še ostali malo uživali ;) Bom sedaj malce sprobal tvoj prejšnji setup,ki si ga delil in pogledal tvojo vožnjo,da se malo naučim kako obvladati to "žvad". Torej ti voziš z turbino na 100%? Menjavaš pa na sekvenco,kajne? Sprašujem,ker meni je z H menjalnikom prava nočna mora :D Roke in noge delajo kot nore,tako,da sem že po parih krogih prešfican :D 

Zanimivo se mi zdi, ker mate probleme z H shifterjem. A ni Bonča reku da pCars poneumlja in folk nezna vozit v realnem življenju? Vidm da ta AC vas tut ni naredu neke profiče.

Če bom imel čas, dodaj še zame en slot na server.

Dodan ;) 

Zanimivo se mi zdi, ker mate probleme z H shifterjem. A ni Bonča reku da pCars poneumlja in folk nezna vozit v realnem življenju? Vidm da ta AC vas tut ni naredu neke profiče.

Prijavi se,da bo vsaj en profič zraven ;)  Jaz recimo nisem P od profiča in ja,imam probleme z H menjalnikom,ker sem bolj v GT3 vodah,kjer pač pomaga tudi elektronika. Kako pa bi bilo,če bi vsi vse obvladali [iz] Ac je pač čistokrvna simulacija,kjer je potrebno veliko volje,potrpežljivosti,dosti znanja in prav je,da si vsak izbere katero dirkaško kategorijo bo fural in pač tisto potem tudi fura. Z AC imam odigranih borih 345 ur,ampak vsakič ko probam peljati avto z zadnjim pogonom(Ferrari F40,RUF,...) imam nemalo problemov z obvladovanjem vozila in ni me sram to priznati. Da imam probleme z H menjalnikom ni bilo mišljenod,da ne znam menjavati,ampak je tukaj velik faktor izgube časa,če nisi previden pri samem menjavanju in nabijanju gasa,in obenem še zaviranju. To,da je Bonča imel takšno opazko je pač njegova stvar in on ter ostali,ki ga poznamo že kar nekaj let vemo zakaj je to rekel. Njemu je neznosno všeč,da ima avto dosti KM,malo oprijema in,da se on z njim bori do obisti. Ded ni zastonj postavil veliko rekordov in ni se ga zastonj prijel vzdevek Alien ;) Pač p.CARS ne ponuja vsega tega kar se fizike tiče. 

BTW zgleda,da se bodo moji časi na dirki gibali nekje 1:32:xxx in 1:33:xxx .