silicijeva dolina 1 254 Napisano September 20, 2015 Avtor Share Napisano September 20, 2015 (urejeno) Kvalifikacije odpeljal pač po najboljših mojih zmožnostih in mislim,da je bil čas nekje 1:32:8xx (No nekateri fantje so postavljali zares dobre čase 1:28:xxx).Na dirki sem zelo dobro štartal in pristal na drugem mestu,tako sem vstrajal en krog,potem pa mi ga je zagodel moj maček Pa ne pivski ampak oni tapravi z brki in repom Mislil je,da mi lahko skače med pedali in sem se zavrtel,z enim od tekmovalcev še zaletel,in na koncu pristal na zadnjem mestu. To je bila za mene ena velika šola in sicer kako obvladati zverino in avto pripeljati v celem kosu v cilj. Sicer je dirka z tem avtom podobna rally-ju,ker gre venomer po strani Res,da sem bil na zadnjem mestu ampak sem neizmerno užival. Uredil September 20, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 (urejeno) Hvala organizatorju.Novi sistem AC-ja, ki dovoljuje odpeljati začeti krog po preteku časa, mi je omogočil P2. Tudi dirko sem končal na drugem mestu, klub nekaj "fun" pripetljaji.Čestitke Alenu, ki je bil razred zase . Dec je toliko boljši, da se še afna tam okoli ob enem in tudi kaj razbije. Ob enem.Kombinacija je bila zanimiva in težka. Končno smo se tudi v AC zbrali in to šteje. Ps1.: Če bi bilo v takšni kombinaciji 20- 25 dirkalnikov, bi bilo zelo zanimivo. Ps2: Enkrat za spremembo sem naredil svoj set . Uredil September 20, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 (urejeno) Zame je bila tudi ena velika šola driftanja in obvladovanja avta. Mislil sem, da bo katastrofa od dirke, vendar sem užival. Ritem sem imel za bit skupaj z Marjanom in Matjažem, kar me je celo malo presenetlo. Ene parkrat smo se tudi izmenjali med seboj. Predvsem je blo zanimivo, da je zadevo vsak po svoje interpretiral in so bile na določenih odsekih kar občutne razlike, kjub podobnim končnim časom. Škoda za par napak, sicer bi bil zaostanek manjši.Marjan nas je lepo zalil s hladnim tušem na koncu kvalifikacij Uredil September 20, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 21, 2015 Share Napisano September 21, 2015 Se res oproščam za odsotnost, Buzet se je preveč zavlekel Potem pa direktiva v službo. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 21, 2015 Share Napisano September 21, 2015 Ta avto je res brutalen na 100% boosta. Na koncu sem malo probal na 30% - sicer si overall precej počasnejši, ampak avto je vsaj vozen. Če bi se dalo to kako forcat, da bi imeli res vsi enak boost, bi bil avto res zanimiv za dirkat. Treninga praktično ni bilo, pod vplivom DiRT Rallya pa sm se zelo dobro znašel v vseh powerslidih Bolj sem imel težave na bremzanju, ker sem imel občutek, da ima avto 10 ton, diske pa iz masla... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 21, 2015 Share Napisano September 21, 2015 Bolj sem imel težave na bremzanju, ker sem imel občutek, da ima avto 10 ton, diske pa iz masla...+10 Res. Jaz sem na momente mislil, da mi stopalka slabo dela.Moj glavni problem je bilo ravno zaviranje niti ne toliko boost na 100%. Imam občutek, da se še kar da obvladat, čeprav se na začetku zdi res obup.Glede na to, da lahko iz serverja vslis TC, ABS ter ogledalo se mogoče, da tudi boost ? Kje bi se dalo to preverit ? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 21, 2015 Share Napisano September 21, 2015 Ne da se ... Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano September 21, 2015 Share Napisano September 21, 2015 Po vsem kaj berem v tej temi me fullll mika da probam tega RUF- a Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 21, 2015 Share Napisano September 21, 2015 Škoda, da te včeraj ni bilo. Drugič kar pridi, če le lahko. Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano September 21, 2015 Share Napisano September 21, 2015 Čakam na kaki popust . nimam še AC . Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 23, 2015 Share Napisano September 23, 2015 Mislil je,da mi lahko skače med pedali in sem se zavrtel,z enim od tekmovalcev še zaletel,in na koncu pristal na zadnjem mestu. Ne vem, če je bil samo mačkon kriv. Treba je malo gledat naokoli. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 23, 2015 Avtor Share Napisano September 23, 2015 Ja,saj sem gledal okrog,ampak ne na monitor Ne se sekirati,saj ne štejejo točke na fun dirki Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 23, 2015 Share Napisano September 23, 2015 Marjan, s tabo sva se pa 2x lepo izmenjala. Samo vrstni red mi ni bil všeč. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 23, 2015 Share Napisano September 23, 2015 Ja,saj sem gledal okrog,ampak ne na monitor Ne se sekirati,saj ne štejejo točke na fun dirki Kje bereš, da se sekiram? Saj veš, za kaj gre... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 23, 2015 Avtor Share Napisano September 23, 2015 Ne vem.... Citiraj Link to post
Recommended Posts