markop 702 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 (urejeno) Jao mene, kaj za en avto sem priporočal To je skozi počez. Kapo dol tistim, ki to uspete peljat. Uredil September 20, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
terga 402 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 Kje je pa fun, če je avto lahko vodljiv? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 20, 2015 Avtor Share Napisano September 20, 2015 Ja,avto je zares težko vodljiv Sam v takšni vožnji nisem nikoli užival,sploh,če po vrhu vsega tega ne moreš kaj dosti spreminjati v nastavitvah. Nekaj je postavljanje hitrih krogov,drugo pa je dirka,kjer se boriš za mesto,moraš prehitevati,... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 20, 2015 Avtor Share Napisano September 20, 2015 Jao mene, kaj za en avto sem priporočal To je skozi počez. Kapo dol tistim, ki to uspete peljat.Bova pač bolj v ozadju in se borila sama z seboj Saj veš,važno je sodelovati. Ne vem pa koliko krogov naj nastavim? Bo 15 za fun dirko dovolj,kajne? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 (urejeno) 15 krogov bo ok po moje. Sicer bom jaz bolj ograje pregledoval se mi zdi. Nimam za burek, pridem pa vseeno.Prehitevanje ? Hehe.Ko sem gledam replay od Alena mi je šlo kar na smeh Car. Uredil September 20, 2015 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 Bom po Blancpain naredu en bolj začetniški set, da boste lahko uporabljali tud prednje gume Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 20, 2015 Avtor Share Napisano September 20, 2015 Hahaha ja,da bomo še ostali malo uživali Bom sedaj malce sprobal tvoj prejšnji setup,ki si ga delil in pogledal tvojo vožnjo,da se malo naučim kako obvladati to "žvad". Torej ti voziš z turbino na 100%? Menjavaš pa na sekvenco,kajne? Sprašujem,ker meni je z H menjalnikom prava nočna mora Roke in noge delajo kot nore,tako,da sem že po parih krogih prešfican Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 Če bom imel čas, dodaj še zame en slot na server. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 Hahaha ja,da bomo še ostali malo uživali Bom sedaj malce sprobal tvoj prejšnji setup,ki si ga delil in pogledal tvojo vožnjo,da se malo naučim kako obvladati to "žvad". Torej ti voziš z turbino na 100%? Menjavaš pa na sekvenco,kajne? Sprašujem,ker meni je z H menjalnikom prava nočna mora Roke in noge delajo kot nore,tako,da sem že po parih krogih prešfican Zanimivo se mi zdi, ker mate probleme z H shifterjem. A ni Bonča reku da pCars poneumlja in folk nezna vozit v realnem življenju? Vidm da ta AC vas tut ni naredu neke profiče. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 20, 2015 Avtor Share Napisano September 20, 2015 Če bom imel čas, dodaj še zame en slot na server.Dodan Hahaha ja,da bomo še ostali malo uživali Bom sedaj malce sprobal tvoj prejšnji setup,ki si ga delil in pogledal tvojo vožnjo,da se malo naučim kako obvladati to "žvad". Torej ti voziš z turbino na 100%? Menjavaš pa na sekvenco,kajne? Sprašujem,ker meni je z H menjalnikom prava nočna mora Roke in noge delajo kot nore,tako,da sem že po parih krogih prešfican Zanimivo se mi zdi, ker mate probleme z H shifterjem. A ni Bonča reku da pCars poneumlja in folk nezna vozit v realnem življenju? Vidm da ta AC vas tut ni naredu neke profiče.Prijavi se,da bo vsaj en profič zraven Jaz recimo nisem P od profiča in ja,imam probleme z H menjalnikom,ker sem bolj v GT3 vodah,kjer pač pomaga tudi elektronika. Kako pa bi bilo,če bi vsi vse obvladali Ac je pač čistokrvna simulacija,kjer je potrebno veliko volje,potrpežljivosti,dosti znanja in prav je,da si vsak izbere katero dirkaško kategorijo bo fural in pač tisto potem tudi fura. Z AC imam odigranih borih 345 ur,ampak vsakič ko probam peljati avto z zadnjim pogonom(Ferrari F40,RUF,...) imam nemalo problemov z obvladovanjem vozila in ni me sram to priznati. Da imam probleme z H menjalnikom ni bilo mišljenod,da ne znam menjavati,ampak je tukaj velik faktor izgube časa,če nisi previden pri samem menjavanju in nabijanju gasa,in obenem še zaviranju. To,da je Bonča imel takšno opazko je pač njegova stvar in on ter ostali,ki ga poznamo že kar nekaj let vemo zakaj je to rekel. Njemu je neznosno všeč,da ima avto dosti KM,malo oprijema in,da se on z njim bori do obisti. Ded ni zastonj postavil veliko rekordov in ni se ga zastonj prijel vzdevek Alien Pač p.CARS ne ponuja vsega tega kar se fizike tiče. BTW zgleda,da se bodo moji časi na dirki gibali nekje 1:32:xxx in 1:33:xxx . Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 20, 2015 Avtor Share Napisano September 20, 2015 Se opravičujem za pol urno zamudo,ker je nekaj prišlo vmes. Server je postavljen,tako,da dobrodošli Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 Pozabil objaviti podatke za teamspeak server (online od jutra):89.142.128.84sloracing Citiraj Link to post
terga 402 Napisano September 20, 2015 Share Napisano September 20, 2015 Kje ste zdej šalabajzerji?! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 20, 2015 Avtor Share Napisano September 20, 2015 Pozabil objaviti podatke za teamspeak server (online od jutra):89.142.128.84sloracingPa drugič Hvala vseeno,se priporočam Citiraj Link to post
Recommended Posts