silicijeva dolina 1 254 Napisano September 6, 2015 Share Napisano September 6, 2015 Po kompliciranju z serverom smo nato končno nekako odpeljali dirko v trdi temi in po vrh vsega nam je še vreme zagodlo z dežjem,kar je vse skupaj še bolj popestrilo. Ker sem upal,da bo vse skozi deževalo sem izbral samo eno taktiko in sicer dežna dirka in temu primerno tudi prilagodil setup vozila. Ker pa je gume žrlo kot noro,sem se tudi k temu pripravil z posebej trdo pnevmatiko,ki so mi jo pripravili pri SAVI. Q: Kar zadovoljen z štartnim položajem (sem pozabil moj čas Q )R: Ja,štart je bil dober,brez nekega velikega spodrsavanja koles,ker sem lepo počasi dodajal gas in vse se je lepo izteklo. Kar nekaj časa sem bil na prvem mestu,nekje v 10.krogu pa v bokse po nov komplet gum. Nato sem pristal na 3.mestu in lepo mirno nadeljeval dirko,......skratka opraviti sem moral 3 postanke in na koncu pristal na 2.mestu,ker sem vmes naredil kar nekaj manjših napak,in nisem mogel dohiteti @@zamex23 ,ki je lepo v miru končal dirko na prvem mestu.Ja,tudi z 2.mestom sem zadovoljen,glede na razmere. Na dirki sem tudi postavil najhitrejši krog,kako mi je to uspelo mi še sedaj ni jasno Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano September 6, 2015 Avtor Share Napisano September 6, 2015 Se oprašičujem za probleme s serverjem, predlagam da špil zbrišete in ja, kupte Asetto Corsa, ker tam zadeve za silo delajo.V Q sm kljub dežju čist lepo lahko vozu, na race je odnašalo rit kot po ledu. Nastavu sm tud current date, start time pa 14:00, ampak očitno je tisto brezpredmetno, saj je vseeno začel na 20:00. Špil ni vredn popolnoma NIČ kar se tiče teh zadev. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 6, 2015 Share Napisano September 6, 2015 Kaj smo se danes naučili? Da bo silicij lahko naslednje prvenstvo vozil z nami, ker zgleda da v resnici ima čas do malo čez 22h. 4 Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano September 7, 2015 Share Napisano September 7, 2015 Sam se opravičujem, ampak sem totalno znorel, ker po tretjem krogu nisem mogel odpeljat niti ovinka brez da bi me zavrtelo. Niti z 4. brzino se ni dalo iz taostrega ovinka. Na koncu sem pred Schumacherjevim S-om tako priletel v steno da mi je volan držalo 45° v levo in sem dal "Retire to Pit box" in sem šel spat. Bom za naslednjič treniral Šlajfo+Lotus 98T v dežju in po temi pa čeprav nima luči.LP Citiraj Link to post
Recommended Posts