Skoči na vsebino

Hotlap Challenge #2 - McLaren F1 GTR @ Zandvoort

B_U_R_I

Recommended Posts

Fantje ne mi zamerit, če veliko sprašujem. V vsako zadevo se rad poglobim in jo razumem. Če je ne razumem ne vem kje popravljat. Tudi če sprašujem in se zanimam za neko tehniko še ne pomeni, da bom to uporabljal, ker mi moje znanje tega še ne dovoljuje. Gre se za to, da razumem zadevo in k čemu strmet. Razumet je potrebno tudi, da v reaknosti tega nisem nikoli občutil in je vse toliko težje in predvsem nenaravno. Sej bo.

• Odgovori 108
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Čist na hitro spacano, samo toliko, da bo avto vozen. Uploadam boljši set, ko se naslednjič podam na progo https://onedrive.live.com/redir?resid=4E859828E13352F5!42513&authkey=!AJJtD87hTcCL-0g&am

Čist preveč kompliciraš Marko. Najprej se nauči ovinek speljati po šolsko (torej, zavora, coasting do apexa, pri apexu gas, če govorimo o 90 ali 180 stopinjskem ovinku), šele potem razmišljaj o raznih

Moj point je biu, da so bli top speed slabši zato ker je imel več downforsa in posledično bolše čase overall.   No, pejte zdej nazaj vozt.

Posted Images

Fantje ne mi zamerit, če veliko sprašujem. V vsako zadevo se rad poglobim in jo razumem. Če je ne razumem ne vem kje popravljat. Tudi če sprašujem in se zanimam za neko tehniko še ne pomeni, da bom to uporabljal, ker mi moje znanje tega še ne dovoljuje. Gre se za to, da razumem zadevo in k čemu strmet. Razumet je potrebno tudi, da v reaknosti tega nisem nikoli občutil in je vse toliko težje in predvsem nenaravno. Sej bo.

Si dau skozi racing school od iRacinga?
https://www.youtube.com/playlist?list=PLqZLBOpI5JFKebBA_i-SCkGRRypXovWv6
SafeIsFast:

https://www.youtube.com/channel/UCzQbA6RkgmZkFMxcni4X8vg

Sim Racing 101 (EmptyBox): Ta youtuber je meu največ vpliva name glede načina dirkanja. poglej si njegove playliste, ker je delal sezone v različnih avtih... HPD, Ford GT, McLaren, tisti mali fordiči, itd. Priporočam, da pogledaš vse, ampak če že imaš za zbrat, poglej forde. Največ dirkanja, vidiš kako vozi in vidiš kako se obnaša do drugih, kdaj napade, kako brani, česa ne dela in kaj odsvetuje.

Prepoznat moraš napake na svoji liniji... A si res žlajfu najbolj pozno kar si upu, ali si zavil prezgodaj ali prepozno, ali bi lahko šel na gas prej, ali ti višja/nižja marča pomaga pri stabilnosti/hitrosti skozi ovinek, itd. Zdej možnosti imaš 2... ali gledaš dosti videou, ali pa imaš nekoga, ki trenira s tabo in je boljši od tebe, da ti lahko takoj pove, kaj delaš narobe. Najlažje ti bo najbrž na nurburgringu z kakim McLarnom GT3 al nečem podobnim... Proga ni zlo težka, osredotočiš se res lahko samo na linijo, gripa je več kot preveč in lahko se učiš te kombinacije. Pusti čase, spreminjaj svojo linijo in primerjaj se sam proti sebi. Kadar se ti ustavi, objavi replay in nekdo od nas ti bo sigurno povedal kaj lahko še izboljšaš :)

• B_U_R_I unfeatured this tema