markop 702 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 (urejeno) Mea culpa. Sem mislil, da je weekly."Vsak teden ali dva bomo imeli eno kombinacijo proge in dirkalnika..." Uredil September 4, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 Ja sam res, a ni bilo rečeno na teden dni? To dva tedna je preveč pomoje. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 Tudi jaz bi raje dal tedensko. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 Tudi jaz bi raje dal tedensko. Itak vsak proba parkrat, potem se pa naveličaš, no vsaj jaz. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 4, 2015 Avtor Share Napisano September 4, 2015 Bo kar na 14 dni ostalo. Drugače se boste še tega naveličal, ker bo vsak teden treba novo kombinacijo naštudirat... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 Hja... ...se mi zdi zakaj ti paše še 7 dni ja.... ...in zakaj Mitji ne Sicer pa sem z Mitjo in Alenom. 2 tedna za hotlap je kar dolgo in boring. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 Sej je ravno v tem štos, malo naštudiraš, pa greš naprej. Po 50 krogih tako ali tako postane soparno vozit (vsaj meni). Tistih zadnjih par stotink je zoprno lovit, če lih ne gre za kako ligo. Meni osebno se je bolj zabavno učiti čim več različnih combo-v. Sicer pa naredi kakor se tebi zdi najbolje, bil je samo predlog. 1 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 (urejeno) Hvala za replay Mitja. Res zanimiv stil vožnje (Voziš kot Prost, hehe), od tebe bi se lahko veliko naučil, ker meni avto (in kart) vedno čist preveč pleše. Zgleda sicer atraktivno, ampak zgubljam na času nenormalno.Evo še moj replay in set.Replay: https://onedrive.live.com/redir?resid=4E859828E13352F5!42516&authkey=!ANtLWvpFnJnWLHw&ithint=file%2c4 Set: https://onedrive.live.com/redir?resid=4E859828E13352F5!42517&authkey=!AEQ_ACBMqN_Rm70&ithint=file%2ciniEdit: Ups, tole pa sploh ni taprav replay. Tale je 1:40:9. Sem ga zgubu potemtakem Uredil September 4, 2015 - terga 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 Počakaj,kaj še le bo,ko bo nabavil volan z H menjalnikom,potem bo hujši kot Senna Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 (urejeno) 1. Zanimivo, da P1 in P2 furata bias na 57, ostali pa na 63. (kje je fora?)2. Ali mi lahko kdo na kratko glede throttle blip . A se samo na zaviranju po ravninah uporablja in kaj sploh dosežeš. Pri replayu od Mitje ga ne slišim oziroma se očitno doda čisto malo gasa? Ps1.: Benjamin, prid mal na stezo, no? Ps2.: Alen, čestitke za trenutni pole. Uredil September 4, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 Z levo zaviraš, z desno pa pohodiš gas medtem ko dol šaltaš (za vsako ko klikneš "-" daš mal gasa). Dvigneš obrate, da kolesa ne blokirajo pri prestavljanju v nižjo prestavo. Probaj, pa boš razumel. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 Uporablja se po občutku, ko začutim da zadnja kolesa blokirajo...Mitja ima brake bias na 58, jaz na 55 ali 56 če se ne motim, zato razlika v blipanju. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 Lep čas Teržič, ne bo simple ga premagat, pohvalno. Drug teden, ta vikend ne bo časa. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 Z levo zaviraš, z desno pa pohodiš gas medtem ko dol šaltaš (za vsako ko klikneš "-" daš mal gasa). Dvigneš obrate, da kolesa ne blokirajo pri prestavljanju v nižjo prestavo. Probaj, pa boš razumel.Točno tako kot si napisal,potem pa še dodaš faktor,da mora biti desna roka na H menjalniku z levo volan motaš,noge zaposlene z nabijanjem gasa,sklopke in še zavore in vse to se izraža na časih. Ko to 1x osvojiš si car. Jaz sem potreboval kar nekaj časa,da sem se navadil zaviranja z levo nogo in sedaj drugače sploh ne znam. Seveda,ko se spravim kakšno soboto vozit tak avto,mora biti zbranost na višku ura pa popoldan,ker vso to ropotanje z menjalnikom,pedali bi spravilo ves blok pokonci Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 4, 2015 Share Napisano September 4, 2015 o jeboga...to sploh nisem vedu, da je treba za dobre cajze z levo sibat bremzo....jaz se vedno vozim kot bi vozu regular RL avto Citiraj Link to post
Recommended Posts