mancSLO 1 945 Napisano August 31, 2015 Share Napisano August 31, 2015 (urejeno) Blaž, a nočš na RSR, da tvojga časa tam ni? Glede fix seta prav zaprav tudi sam nisem za, čeprav sete ne znam delatprav dobro. Mi vedno kdo poshera ali pa na netu dobim. 1:44 sem sam spacal. Aero vse v desno, višino down, kolikor gre, prestavno razmerje malo in to je to.Glede užitkov nastavljanja, Simon: čisto verjamem, da je temu tako. Žal pa sem še svetove od tega in niti ne najdem stika/ volje/ časa..... Ampak samo nastavljanja. Ker vožnjo sem v 1- 2 letih kar lepo popravil in mi je večji užitek dirkanje ( sploh up to 1 hour eventi) Uredil August 31, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 31, 2015 Avtor Share Napisano August 31, 2015 (urejeno) Meni je bila izdelava setupa vedno največji problem. Predvsem zaradi tega, ker nikoli nisem vedel, če je kakšno stvar s setupom sploh mogoče izboljšati - ali sem dosegel limit, ki ga dirkalnik lahko ponudi. Po drugi strani pa nikoli nisem bil prepričan, da mogoče pa jaz ne peljem avta pravilno. In tako sem vedno svoj stil vožnje prilagajal dirkalnikom (ga še vedno) in veliko večino probal narediti z vožnjo, treningom. Setup imam po veliki večni default ali pa si downloadam kakšnega iz Racedepartmenta. Vse ostalo je trening.Z leti potem dobiš že malo osnov in si znaš tudi sam kaj spremenit. Npr. GT3 prvenstvo sem odvozil skoraj vse z istim setupom, samo wing in prestavna razmerja sem spreminjal. BWM prvenstvo sem vse odfural z default.Jaz sem še vedno mnenja, da je 95% še vedno trening, tistih zadnjih 5% pa je res setup. Uredil August 31, 2015 - Matjaž Murn 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 31, 2015 Share Napisano August 31, 2015 Mam isti sistem kot matjaž, neke osnove poznam glih tulk da je..ostalo pa trening. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 31, 2015 Share Napisano August 31, 2015 (urejeno) enjoyer83??? Glede ostalega pa: odpeljite kaj na challengu. Kar precej vas manjka? Uredil August 31, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 31, 2015 Share Napisano August 31, 2015 mancSLO??????????????????????? 1 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano August 31, 2015 Share Napisano August 31, 2015 (urejeno) Jaz sem še vedno mnenja, da je 95% še vedno trening, tistih zadnjih 5% pa je res setup.Odvisno od konkurence in kje sploh hočeš bit.Tukaj na slo-racingu med odličnimi,dobrimi in manj dobrimi je kr velika razlika,ko se gre za prvenstvo,(večinoma razlike je odvisno od kilometrine,to se ve)Ko pa si v nekem rangu -prvenstvo in si dvajseti z dvema sek. zaostanka za prvim,se vprašaš al si sam počasen,al lahko s setupom pridobiš kakšne pol sek. in pridobiš kar nekaj mest.....kilometrine pa tam pri nobenmu ne manjka, Uredil August 31, 2015 - baty Citiraj Link to post
terga 402 Napisano August 31, 2015 Share Napisano August 31, 2015 Čist na hitro spacano, samo toliko, da bo avto vozen. Uploadam boljši set, ko se naslednjič podam na progo https://onedrive.live.com/redir?resid=4E859828E13352F5!42513&authkey=!AJJtD87hTcCL-0g&ithint=file%2cini 4 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 1, 2015 Share Napisano September 1, 2015 Dober combo. Občutek hitrosti in "pizdarije" ful dober. Še malo pa me bo strah. Avto me spomija na tistega lepega renaulta, ki mi je tako všeč. Proga pa super razgibana, hitri in počasni odseki. Jaz takoj podpišem prvenstvo s tem avtom. Seveda ta proga ne sme manjkati. Čestitke za izbiro Alen & Mitja. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 1, 2015 Share Napisano September 1, 2015 Marjan, a si moral Blaža provocirat. Na, zdaj pa imava. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano September 1, 2015 Share Napisano September 1, 2015 Hahaha učera sm vozu v sp, danes sm si pa rsr na novo dol pobral in v sp je višja temperatura in to se ful pozna... setup je totalno nevozen na rsr... ful preveč understeera, tko da sm si sprednje uzmeti nazaj zmehčal, pol je pa kar šlo Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 1, 2015 Share Napisano September 1, 2015 Marko, Blaž me je svoje cajte učil osnov, tako da njega res nebi dražil. Še Rožič, pa Erste, Kurent, Glavač, Selčan, Pavšek in še kdo, pa bom zopet na varnih P10 in višje. Zadnjič kar ni blo za gledat, ko sem bil P4.No, da vidim, če deluje.... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 2, 2015 Share Napisano September 2, 2015 Eno neumno vprašanje: A je s tem avtom potreben throttle blip ? Občutek imam, da če to delam je avto bolj stabilen pri bremzanju in downshiftu. In zakaj imajo nekateri na RSR vklopljen auto-clutch eni pa ne. A ni da RSR event to vsili ? Citiraj Link to post
terga 402 Napisano September 2, 2015 Share Napisano September 2, 2015 (urejeno) Auto-clutch je edina stvar, ki je izbirna, če se prav spomnim. In ja, blip je iz 3tje v 2go skoraj obvezen. Uredil September 2, 2015 - terga 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 2, 2015 Share Napisano September 2, 2015 Hvala Alen. Jaz sicer nimam auto-clutch in ne uporabljam sklopke. Avto menjuje brez težav !? Blip torej pomaga, občutek me ni varal. Citiraj Link to post
Recommended Posts