mancSLO 1 945 Napisano May 25, 2016 Share Napisano May 25, 2016 Fiuff. Comp mi danes ob zagonu G27 prepozna kot nek driving force. Moja se iz kuhinje me sekira da naj grem jutri takoj po novega, vendar mi je uspelo ugotovit, da USB3 G27 prepozna narobe. Kako pa je do tega kar naenkrat prišlo, pa nimam pojma. Očitno so sina začeli računalniki zanimat. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 25, 2016 Share Napisano May 25, 2016 Predvidevam,da imaš Win10,ki ti je namestil preko updejta nov kao popravek za Logitech profiler. Prvo si nastavi,naj ti Win updejta samo Win in ne ostalo. Nato pojdi v nadzorno ploščo in izberi zavihek odstranitev programa. Odstrani vse od Logitech-a. Nič bati,nastavitve bi morale ostati,lahko pa jih shraneš,če želiš imeti enake. Ko ti bo odstranilo pojdi na Logitech stran: http://support.logitech.com/en_us/product/g27-racing-wheel#download izberi kateri OS imaš in dol potegni program,ga inštaliraj in moralo bi spet delovati. Se je stranki enako zgodilo in je pomagala ta rešitev. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 25, 2016 Share Napisano May 25, 2016 Thx. for help. Sem že uredil. A to da WIN updata samo WIN je splošno dobro ali samo za Logitech. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 25, 2016 Share Napisano May 25, 2016 (urejeno) Saj si videl,kaj so skupaj spacali. To je nasvet,kaj pa boš ti naredil pa je druga pesem. Še za Win niso sposobni narediti ustrezen popravek,kaj še le za kaj drugega. Na ta problem je opozoril tudi Logitech. Uredil May 25, 2016 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 26, 2016 Share Napisano June 26, 2016 V G27 si naredim profil za Assetto Corso npr., pa za iracing. Profiler se mi naloži ob zagonu računalnika. AC zaganjam iz Steama, iracing pa iz brovserja. Ali se naloži tudi profil za določeno igro ob zagonu, ali pa bi moral igre zaganjat iz profilerja? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 26, 2016 Share Napisano June 26, 2016 Jaz sem jo zaganjal včasih iz profilerja včasih pa iz Steam-a. iR pa sem zaganjal vedno iz brskalnika in mi je vedno delalo super. @MarkoP je sicer nekaj omenjal,da bi na iR zaznal le default nastavitve ali nekaj takšnega. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 27, 2016 Share Napisano June 27, 2016 Včasih je bilo tako ja. Nisem več siguren in raje ne bi špekuliral. Mogoče samo nasvet in sicer, da si ustvariš dva profila, pr ičemer je tisti od IR (začasno) napačno nastavljen z neko ostremno vrednostjo (recimo ga daš na 100° namesto 900°). Tako boš videl, če se pozna, ko zaženeš IR. Če se pozna pomeni ,da deluje, sicer IR jemlje default. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 22, 2017 Share Napisano January 22, 2017 Global Device Settings ni vezan na profil, za vsako igro pa je predlagan nekoliko drugače. Kako imate to rešeno? Citiraj Link to post
treker 139 Napisano January 22, 2017 Share Napisano January 22, 2017 v Logitech profiler-ju. Vsaka igra svoj profil... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 22, 2017 Share Napisano January 22, 2017 (urejeno) Malo nerodno sem postavil vprašanje. V profilerju imam 3 igre in za vsako bi rad (je priporočeno) drugačen Global Device Settings. Ampak ko spreminjam igre, so nastavitve vsakič iste. Našel: use spec. device steeings. Malo, predno bom prodal G27 bom že skoraj vse vedel ... Uredil January 22, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
treker 139 Napisano January 22, 2017 Share Napisano January 22, 2017 Edit > specific game settings 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts