Mitja Bonča 583 Napisano September 17, 2015 Share Napisano September 17, 2015 LOL - on in njegova organizacija - je obupna. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano September 17, 2015 Share Napisano September 17, 2015 To more res časa vzet fulll. Ne vem no, AC nekako stagnira na mestu..... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 17, 2015 Share Napisano September 17, 2015 Ja tudi meni se zdi. Čudim se da Kunos ne naredi nekega default sistema za čase in razna prvenstva (ala iR), ki ga nebi stale nič v primerjavi z samim špilom.Potem sploh nebi rabili nekega Andrea in ga prosjačili noč in dan. Ah Taljani.... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 17, 2015 Share Napisano September 17, 2015 Vse nekaj stane, poleg tega se morej potem se z podporo ukvarjat ce kej naredijo Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 17, 2015 Share Napisano September 17, 2015 Ja tudi meni se zdi. Čudim se da Kunos ne naredi nekega default sistema za čase in razna prvenstva (ala iR), ki ga nebi stale nič v primerjavi z samim špilom.Potem sploh nebi rabili nekega Andrea in ga prosjačili noč in dan. Ah Taljani....Se spomniš,ko sem te jaz že 2x prosil,če bi naredil progo za AC,ki mi je ful dobra? No, nekako tako kot ti sedaj sem se tudi jaz počutil. Vem,da si zmožen narediti to,ampak dobil sem pač negativen odgovor in sem pač požrl slino in življenje teče dalje 1 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 17, 2015 Share Napisano September 17, 2015 (urejeno) Ja tudi meni se zdi. Čudim se da Kunos ne naredi nekega default sistema za čase in razna prvenstva (ala iR), ki ga nebi stale nič v primerjavi z samim špilom.Potem sploh nebi rabili nekega Andrea in ga prosjačili noč in dan. Ah Taljani....Se spomniš,ko sem te jaz že 2x prosil,če bi naredil progo za AC,ki mi je ful dobra? No, nekako tako kot ti sedaj sem se tudi jaz počutil. Vem,da si zmožen narediti to,ampak dobil sem pač negativen odgovor in sem pač požrl slino in življenje teče dalje Čakaj malo, narediti progo ali posodobiti eno spletno stran je pa razlika, se ti ne zdi? In to ogrooomna. Uredil September 17, 2015 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 17, 2015 Share Napisano September 17, 2015 (urejeno) Ne vem,očitno ni tako enostavno,če jim to vzame toliko časa. Po mojem ni to njihova edina prioriteta oz.delo,ki ga opravljajo. Seveda bi bilo super,če bi se tudi tvoje dirkališče pojavilo na seznamu,to ni dvoma,ampak saj veš kaj sem mislil ne Napraviti spletno stran,kjer se bodo ažurirali vsi časi,glede na progo,avto,uporabnike, dirkaške portale,.. pomojem tudi ni takoooo zelo enostavno Uredil September 17, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
Tjaž Brelih 76 Napisano September 17, 2015 Share Napisano September 17, 2015 Problem je v tem, da imajo oni ta sistem že vzpostavljen (spletna stran beleži čase za vse možne kombinacije prog in vozil ...). Če so si pa ta sistem zastavili tako, da imajo ogromno dela z dodajanjem novih prog v sistem, se mi zdi pa tudi nekoliko zgrešeno, glede na to, da je AC dovolj odprta za mode, konec koncev pa tudi Kunos vsake toliko časa doda kakšno progo v igro. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 18, 2015 Avtor Share Napisano September 18, 2015 Najbrž nihče od vas ni pomislil, da ima RSR aplikacija svoj sistem za beleženje sekanja? Najbrž morajo to kaj potestirat preden gre proga na njihov seznam? In ja - sigurno ni to edini projekt s katerim se ukvarjajo. Me zanima koliko od vas je doniralo za uporabo te super aplikacije. Edina zahvala je potem pizdakanje, kot smo tega že navajeni pri Slovencih ... 4 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 18, 2015 Share Napisano September 18, 2015 (urejeno) Škoda je, da nedelovanje RSR strani ogroža naše hotlap tekmovanje, ker ni uradno in pol vse nekako zamre. Uredil September 18, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 18, 2015 Share Napisano September 18, 2015 Kaj ste odfurali na vseh dirkališčih,ki so trenutno podprta z strani RSR-a? 1 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 18, 2015 Share Napisano September 18, 2015 Mislim, da se trenutno se vedno ne da ustvarit novega eventa, neglede na kombinacijo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 21, 2015 Share Napisano September 21, 2015 Glihkar pogledal in login na RSR še vedno ni mogoč. Jaz se tle popolnoma strinjam z Mitjo. Če v 1 tednu nisi v stanju zrihtat portala pol raje pusti vse skupaj. Še obvestila ne da. Danes je tempo pač takšen. Donacije gor ali dol. Če ne zbere dovolj donacij naj da servis kot plačljiv in skrbi, da bo 100% deloval. Sploh se mi odnost do Mitje iz strani lastnika RSR portala ne zdi fer. Naj mu napiše zakaj ga noče/ne more dat gor in to je to. Ne pa da ga nateguje. Ne pozabimo. Mitja z progami pripomore RSR portalu in obratno. 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 21, 2015 Share Napisano September 21, 2015 Seveda bi naši vrli mojstri interneta in spletnih strani vse skupaj rešili v dobri uri dvajset. 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 21, 2015 Share Napisano September 21, 2015 Kaj pol naredimo za kombinacijo Monza 1966 in Mercedes ? Mislim, da RSR vseeno šteje čase, čeprav se ne da narediti eventa. A gremo pol tako "neuradno" naprej in dobimo v nedeljo nova 2 zmagovalca, ki določita novo progo/avto ?Matjaž ? Citiraj Link to post
Recommended Posts