Skoči na vsebino

Hotlap Challenge #1 - Mercedes-Benz C9 1989 LM @ Spa Francorchamps

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 70
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mitja, hvala za setup. Takoj 4 sekunde boljši čas . To bi lahko bila standardna praksa, najboljši na hotlapu pošlje setup... Ideja?    

80% je default, če nisi spreminjal* Sem naredil čas danes zjutraj, pa je bila stran ravno v prenovi in ni štelo časa. V 2:08 se sigurno da. Probam zvečer.  

al pa pazi to, ti pove kaj spremenit in zakaj in pol sprobaš in se navadiš

Posted Images

Js še nism spacal enga celga kroga skup, 3krat se mi je zgodil da me je po zadnji šikani ko sm začel pospešval do črte za timing zavrtel...do konca bom že sestavu skup da se spustim na 2:11 vsaj.

Edin kar lahko recem je svaka cast tem casom, ki jih dosegate. Jaz sem probal malo tale stos in z defaultnim avtom (zmanjsan bencin na 15l in final gear eno gor ter vsemi assisti na OFF) po kaksni uri kalvarije dosegel 2:18.5xx. Res pa da nisem ravno nek biser, kar se drivinga tice in prog razen Imole niti ne poznam :oops:

res ste dobri...jaz bi tudi rad znal tako vozit...me caka se dolgo ucnih ur...zacetek je pa le! Hvala Bonca za posnetek in za setup...bom danes malo probal z njim, ceprav dvomim da bo meni kaj dosti koristil. Bo treba z osnovam najprej ;)

Se nekaj me zanima...a turbo imate vi skozi na 100% ali ga med krogom speminjate?

Uredil - AliBuggy

Mitja, hvala za setup. Takoj 4 sekunde boljši čas [owje].

To bi lahko bila standardna praksa, najboljši na hotlapu pošlje setup... Ideja?

al pa pazi to, ti pove kaj spremenit in zakaj in pol sprobaš in se navadiš :)

Marjana sem spravil na meni varno razdaljo. Vsaj za par ur bo mir :), upam.

Upati ni nič narobe :P

Ta kombinacija mi ja pa požrla živcev :) Števila "invalid" krogov bolje, da ne omenjam. Selčan je bil še na dosegu s tem časom (varjamem, da je imel še kej v rokavu sicer), Marjan pa ne več.

Ve mogoče kdo,zakaj se mi tole dogaja. Ko pogledam na RSR vrstni red je vse ok

1.jpg

Ko pa kliknem na zastavo, da bi pogledal samo slovenske uvrstiteve pa dobim tole...

2.jpg

Ko sem prvič to videl in bil tretji sem vriskal... dokler nisem opazil drugih časov [Jaoo]

Probal v Chromu, Firefoxu, tako normalno kot "zasebno okno" :)

Uredil - treker
  • B_U_R_I unfeatured this tema