mancSLO 1 945 Napisano August 28, 2015 Share Napisano August 28, 2015 Marjana sem spravil na meni varno razdaljo. Vsaj za par ur bo mir , upam.Upati ni nič narobe Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 28, 2015 Share Napisano August 28, 2015 Js še nism spacal enga celga kroga skup, 3krat se mi je zgodil da me je po zadnji šikani ko sm začel pospešval do črte za timing zavrtel...do konca bom že sestavu skup da se spustim na 2:11 vsaj. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 28, 2015 Share Napisano August 28, 2015 (urejeno) Edin kar lahko recem je svaka cast tem casom, ki jih dosegate. Jaz sem probal malo tale stos in z defaultnim avtom (zmanjsan bencin na 15l in final gear eno gor ter vsemi assisti na OFF) po kaksni uri kalvarije dosegel 2:18.5xx. Res pa da nisem ravno nek biser, kar se drivinga tice in prog razen Imole niti ne poznam res ste dobri...jaz bi tudi rad znal tako vozit...me caka se dolgo ucnih ur...zacetek je pa le! Hvala Bonca za posnetek in za setup...bom danes malo probal z njim, ceprav dvomim da bo meni kaj dosti koristil. Bo treba z osnovam najprej Se nekaj me zanima...a turbo imate vi skozi na 100% ali ga med krogom speminjate? Uredil August 28, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
treker 139 Napisano August 28, 2015 Share Napisano August 28, 2015 Mitja, hvala za setup. Takoj 4 sekunde boljši čas .To bi lahko bila standardna praksa, najboljši na hotlapu pošlje setup... Ideja? 3 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano August 29, 2015 Share Napisano August 29, 2015 To bi lahko bila standardna praksa, najboljši na hotlapu pošlje setup... Ideja? 1 Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano August 29, 2015 Share Napisano August 29, 2015 Mitja, hvala za setup. Takoj 4 sekunde boljši čas .To bi lahko bila standardna praksa, najboljši na hotlapu pošlje setup... Ideja? al pa pazi to, ti pove kaj spremenit in zakaj in pol sprobaš in se navadiš 2 Citiraj Link to post
ArYeS 43 Napisano August 30, 2015 Share Napisano August 30, 2015 (urejeno) A zdaj Mitja pa Alen povesta pocas kaj se bo vozil? Grem stavit da bo zbral Lotus 49, spet neki kar bo vse zownal Uredil August 30, 2015 - ArYeS Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 30, 2015 Share Napisano August 30, 2015 Sem ravno uletu iz Ilirske, bilo je res nor vikend. Dobili smo 3 pokale od 4ih avtomobilov. To zadevo bomo pa reševali jutri, ok? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 31, 2015 Share Napisano August 31, 2015 Marjana sem spravil na meni varno razdaljo. Vsaj za par ur bo mir , upam.Upati ni nič narobe Ta kombinacija mi ja pa požrla živcev Števila "invalid" krogov bolje, da ne omenjam. Selčan je bil še na dosegu s tem časom (varjamem, da je imel še kej v rokavu sicer), Marjan pa ne več. Citiraj Link to post
treker 139 Napisano August 31, 2015 Share Napisano August 31, 2015 (urejeno) Ve mogoče kdo,zakaj se mi tole dogaja. Ko pogledam na RSR vrstni red je vse okKo pa kliknem na zastavo, da bi pogledal samo slovenske uvrstiteve pa dobim tole...Ko sem prvič to videl in bil tretji sem vriskal... dokler nisem opazil drugih časov Probal v Chromu, Firefoxu, tako normalno kot "zasebno okno" Uredil August 31, 2015 - treker Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 31, 2015 Share Napisano August 31, 2015 Posodobi tisto stran večkrat, pa boš vedno imel drugačen vrstni red Nevem po čem sortira, je pa čudno vse skupaj. Ampak kakšne hude veze nima. Citiraj Link to post
Recommended Posts