Mitja Bonča 583 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Hvala, Matajaž, sem vse nardil, pa mi časa še vedno ne pokaže na lestvici. Jebiga, bo že. Ma sigurno nisi naredil vsega, čene drugega, voziš ven izven belih črt.Postopek:- jaz se prijavim na spletno stran (http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/) preko brskalnika (opera, chrome,...), ker se v špilu ne da (no, vsaj jaz se ne morem)- nato greš v špil, klinkeš na ikonico RSRLive (pod ikonico Drive), ki jo vklopiš v Options/General/UI Modules- tam dobiš server "SloRacing Hotlap Challenge Week No.1" in klikneš nanj- nato samo še klikneš v zgornjem desnem kotu na ikono Start Engine - in vpieš kodo: sloracing- nato v kokpitu NE pozabi vklopiti RSR live aplikacije!- to je to, mora delati, če vsem, bo tudi tebi! GL Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Kaj kdo ve kako so v SPA razdeljeni sektorji (spliti) ? Rad bi razumel kje zgubljam. Itak, da povsod , vendar bi vseeno začel tam kjer zgubim največ. Citiraj Link to post
Tjaž Brelih 76 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Evo ga. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Hvala. Ni mi jasno kako v 1 sektorju izgubim toliko. Ali je to Eau Rouge in ravnica za njim ali pa seštevek (pre)počasnega izhoda iz zadnje šikane (T19) in T1. Mitja se ne strinja, vendar meni je pri tem avtu še vedno najbolj všeč streha Citiraj Link to post
Tjaž Brelih 76 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Začne se že z izstopno hitrostjo iz Bus-Stop, največ se pa pomojem da izgubiti že v La Source pri zaviranju, še bolj pa pri pospeševanju iz ovinka. Eau Rouge tudi vpliva, sploh zaradi ravnine ki sledi. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Hoh. Isto sva povedala Busstop in la source delam v 1. Samo, da sem malo prehiter gre zadek. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 A kdo rabi replay za malce lažjo predstavo? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Rabim nastavitve in na koliko %turbo pri vas šiba? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 A kdo rabi replay za malce lažjo predstavo? Absolutno. Thx. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Rabim nastavitve in na koliko %turbo pri vas šiba?Pomoje se z mojimi ne boš daleč peljal, brez heca, je preveč prekrmarjen. Turbo? Ti pa si hecen. Kaj se rabi za rekorde? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Rabim nastavitve in na koliko %turbo pri vas šiba?Od T5 do T15 imam na 70%, ostalo pa 100%. Zdaj se bo kdo smejal.... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Eh Mitja. Človek te konkretno vpraša ti pa tako pokroviteljsko. Tudi mene bi zanimalo oz. Ce lahko razlozis tvoj odgovor. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 (urejeno) Eh Mitja. Človek te konkretno vpraša ti pa tako pokroviteljsko. Tudi mene bi zanimalo oz. Ce lahko razlozis tvoj odgovor.Kaj? Čisto lepo sem mu povedal.Setup: lahko ga šeram, sploh ni problema, ampak vam že sedaj povem, da je totalno prekrmarjen, ker ta avto ima zaradi "slabih" gum slab oprijem in s tem slab turn-in. Jaz ga težko lovim, ampak ker mi oversteer paše, ni take panike (ga dobite)Turbo: skozi! Kaj je pokroviteljskega, če sem to rekel? A ti/vi bi podirali rekorde z 80% turbora? Daj prosim no. Uredil August 28, 2015 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Od Mitje seti so neuporabni. To drži kot pribito. Ne vem, če zna njegov set izkoristiti 5 uporabnikov sloracinga. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 27, 2015 Share Napisano August 27, 2015 Nisem razumel ce je bila ironija ali ne. Zakaj ne bi imel pol skozi na 100% ? Poraba ? Citiraj Link to post
Recommended Posts