Skoči na vsebino

Renault Clio Cup @ Sakitto || 22.08.2015

silicijeva dolina

Recommended Posts

Q: Na kvalifikacijah sem se odrezal kar dobro,ampak mi je temperatura asfalta in dež sproti hladila gume in je bilo zelo težko postaviti nek super pole,ampak vseeno mi je uspelo.

R: Dirka se je začela z smolo proizvajalca menjalnikov,saj sem imel na štartu v prvi brzini,ko pa so se prižgale zelene luči pa obrati na rdečo avto pa nikamor. Poklical sem v garažo in so mi dejali naj še 1x dam v prvo in to sem tudi storil (vse skupaj se je zgodilo v 0.00001 milisekunde). Seveda so me v tem času vsi prehiteli. Nekako sem se trudil do prvega ovinka,kjer sem začel prehitevati pred seboj vozeče. Mislim,da sem v 2. krogu že videl kako nekdo pelje v bokse in že sem bil na drugem mestu. Dirko nadeljeval in nekako v slogu prehitel še zadnjo tarčo in pristal na vodilnem mestu. Lilo je kot iz škafa,nebo jasno,ter luna,ki je svetila (vem ja,to je možno samo na Japonskem). No,da povem,da sem bil z gumami zadovoljen saj sem šel po drugi komplet v 13.krogu (to sem se spomnil komaj v 12. in javil v bokse,da pridem počasi po nove). V boksih vse pripravljeno in v 16.7 sekunde sem bil nafilan z bencinom in opremljen z novimi pnevmatikami,ki so zdržale do konca dirke. Dva kroga pred koncem zadanem za krog zaostalega,ga porinem v pesek in mu dam vedeti,da z temi gumami ne bo prišel ven. No on se ni dal in se nekako rešil peščene pasti (se zelo opravičujem za nastalo situacijo!!).

Dirko v premočeni Japonski sem zaključil z prvim mestom in sem zadovoljen,ker najbolj sem se bal ravno dežja,sploh pa noči.

BTW tudi jaz sem nekje zasledil,da bi naj bila naslednji teden na vrsti kneževina,pa tudi vremenoslovci pravijo,da bi naj bilo zelo vroče.

Hvala za udeležbo na tej fun dirki in vabljeni tudi naslednjič ;)

• Odgovori 47
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Q: Na kvalifikacijah sem se odrezal kar dobro,ampak mi je temperatura asfalta in dež sproti hladila gume in je bilo zelo težko postaviti nek super pole,ampak vseeno mi je uspelo. R: Dirka se je začela

URNIK 22.8.2015 (sobota) 20:00 - Trening (20 min) 20:20 - Kvalifikacije (15 min) 20:35 - Dirka  (20 krogov)   Nastavitve strežnika Server: Slo-racing Geslo: sloracing Vreme: Spreminjajoče Obraba gum: 

Jaz glede tega ne bom kompliciral,ker je samo fun dirka. Za lažje prepoznavanje pa bi bilo fajn,da bi bil v igri nick name kot je tukaj.

In potem sem tukaj jaz...Štartno proceduro imam naštudirano v nulo. Elektrika še potuje do pikslov kjer se pojavi zelena luč ko sem že na 2. mestu (z zadnjega), a potem pride prvi ovinek in je vsega konec. Do 5. ovinka sem že lepo zadnji, ker pač ne znam vozit po progi, ki sem jo danes prvič igral, za nameček pa še noč in dež. Potem pa 9 krogov dolgčasa, ker vozim sam v temi, ko grem zamenjat gume. Pridem lepo v boxe, naštimam da mi gume menjajo pa čakam, čakam, čakam...aja! Tisto malo okence na levi bi lahko zaprl! In potem se gume same zamenjajo (verjetno neka japonska pogruntavščina, tako kot za jasno nebo in dež) in odpeljem naprej. Vmes nekajkrat opazim, da nisem zadnji in si mislim, da je nekdo obupal in se vozi zadenjsko. NOPE! Hitro se mi približuje!!! Zadnjih par krogov pa vidim za mano dva para luči. En par pripada mojemu tekmecu v ozadju, en pa vodilnemu. Pokaže se plava zastava in dam malo prostora v žličnem ovinku, kjer me seveda gladko prehitita oba. Hvalabogu je moj tekmec še enkrat moral v bokse (BTW za mišjo dlako je šlo, da te nisem nagazil in odpeljal do prvega ovinka) in tako sem na koncu pristal na 3. mestu...od štirih.

Bilo nas je malo ampak uživali pa smo maksimalno. Sicer je igra malce muhasta,sploh kar se tiče postavljanja serverja. Danes sem dirko postavil na njihovem serverju in naredil private z geslom in vse ostal kar sodi zraven. Ko pa sem kliknil na gumb,da gremo v igro pa mi javi error in me vrže iz igre(malce sem brskal po forumu in bi naj bil krivec program za spremljanje temp.grafičnega jedra in navijanje grafičnega procesorja v mojem primeru Trixx) . Saj ne vem več kaj je bolje,da naredim svoj server ali pa na njihovem,ker napake so na obeh. Pri meni se je celo pripetil lag,ki nas je malce razmetal po progi in prav tako sem lag doživel na njihovem,ampak brez nekih hudih posledic.

Drugo kar me je malce razjezilo pa je,da naredim private server in le ta ni bil viden v brskalniku serverjev, čeprav je bil narejen v igri. Mislim,svašta SMS :x