Skoči na vsebino

Hrošči in napake in "TO-DO"

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 49
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hrošči, napake Nedelovanje chatboxa (FIXED) Nedelovanje modula novic nekaterim uporabnikom (FIXED) Napačno sortiranje novic

Matjaž super ti gre, kar tako naprej. Sem tudi sam imel take zabave s stranjo  

Meni deluje. Zanima me,če mora ono default besedilo biti zraven v okvirčku? BTW ker si se potrudil dobiš za pivo  

Čudna zadeva,ki sem jo našel je bila,da je recimo Matjaž Murn objavil post,ko pa sem kliknil,da preberem,pa njegovega posta ni nikjer. Po parih sekundah pa se pojavi pojavno obvestilo v črnem okvirčku,kjer piše da so 4 novi posti. To sem danes in včeraj že doživel nekaj krat. Pa stran še vedno počasi odpira. Ni sedaj to neki bav bav,ampak recimo to stran odpira 3-4 sec,recimo AC uradni forum pa 1 sec (preverjeno :D ).

sloracing-1.jpg

Ko se stran naloži pa dobim tale zadnji članek,včasih pa kar v nedogled nalaga stran,ampak Matjaževega posta pa spet nikjer. Slabo optimizirano ali pa se ravno sedaj opravljajo kakšna dela na serverju?!

sloracing-2.jpg

• 1 month later...

Matjaž ponovno ista napaka z objavo komentarja. Objavim komentar,grem na prvo stran foruma,kjer piše,da sem ravno kar podal komentar,ko kliknem na njega pa mojega komentarja ni oz.ker bi me moralo vreči direkt na zadnji komentar se to ne zgodi in pristanem na vrhu strani,kar je logično po eni strani,ker lahko,da je problem v osveževanju strani in ker mojega komentarja ne najde pač enostavno vrže na skrajno zgornjega.

Problem je na tem linku oz v tej temi http://www.slo-racing.com/index.php?/forums/topic/1256-assetto-corsa/&page=231#comment-97780 . Ko pa sem sedaj tukaj objavil komentar pa deluje normalno.

Uredil - silicijeva dolina

Na prvi strani pri meni že nekaj dni vztraja gumb za dodajo novic. Če kliknem nanj se pojavi okno za dodajanje novice. Sicer nisem še poskusil dejansko dodati kakšne novice, vendar v vsakem primeru ne bi smel smel videti tega gumba, saj nimam pravic za dodajanje novic (vsaj ne da bi vedel).

@silicijeva dolina - težavo še vedno raziskujem. Nikakor ne pridem do dna ...

@Tjaž Brelih - hvala za opozorilo, bom preveril.

Odpravljena je tudi težava z objavljanjem linkov na Facebooku. Facebook ni dobro sprejel URLjev s query stringi. Tega sem se sedaj znebil, tako da so ostali lepi in friendly URLji...

@Tjaž Brelih - tole bi moral bit urejeno. Poročaj, če opaziš še kaj podobnega. Nekako se mi je zmuznil tale permission skozi - sicer je bil zadaj še vedno fail safe, zaradi katerega je potrebno dati approval, ampak vseeno... Še enkrat hvala za opozorilo.

• B_U_R_I unfeatured this tema
  • 7 months later...
  • 8 months later...