B_U_R_I 3 290 Napisano August 24, 2015 Avtor Share Napisano August 24, 2015 Dodal na to-do. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 25, 2015 Avtor Share Napisano August 25, 2015 Tole je neki vse sfukan, vsi posti dvojno, napiše pa ERROR ko pošljem katerikoli post. Fix it ! Se vam tole še pojavlja? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 25, 2015 Share Napisano August 25, 2015 zdaj dela uredu. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 26, 2015 Share Napisano August 26, 2015 Čudna zadeva,ki sem jo našel je bila,da je recimo Matjaž Murn objavil post,ko pa sem kliknil,da preberem,pa njegovega posta ni nikjer. Po parih sekundah pa se pojavi pojavno obvestilo v črnem okvirčku,kjer piše da so 4 novi posti. To sem danes in včeraj že doživel nekaj krat. Pa stran še vedno počasi odpira. Ni sedaj to neki bav bav,ampak recimo to stran odpira 3-4 sec,recimo AC uradni forum pa 1 sec (preverjeno ). Ko se stran naloži pa dobim tale zadnji članek,včasih pa kar v nedogled nalaga stran,ampak Matjaževega posta pa spet nikjer. Slabo optimizirano ali pa se ravno sedaj opravljajo kakšna dela na serverju?! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 26, 2015 Avtor Share Napisano August 26, 2015 Prijavljen bug developerju že prejšnji teden glede tega. Raziskujemo ... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 3, 2015 Share Napisano October 3, 2015 (urejeno) Matjaž ponovno ista napaka z objavo komentarja. Objavim komentar,grem na prvo stran foruma,kjer piše,da sem ravno kar podal komentar,ko kliknem na njega pa mojega komentarja ni oz.ker bi me moralo vreči direkt na zadnji komentar se to ne zgodi in pristanem na vrhu strani,kar je logično po eni strani,ker lahko,da je problem v osveževanju strani in ker mojega komentarja ne najde pač enostavno vrže na skrajno zgornjega.Problem je na tem linku oz v tej temi http://www.slo-racing.com/index.php?/forums/topic/1256-assetto-corsa/&page=231#comment-97780 . Ko pa sem sedaj tukaj objavil komentar pa deluje normalno. Uredil October 3, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
Tjaž Brelih 76 Napisano October 3, 2015 Share Napisano October 3, 2015 Na prvi strani pri meni že nekaj dni vztraja gumb za dodajo novic. Če kliknem nanj se pojavi okno za dodajanje novice. Sicer nisem še poskusil dejansko dodati kakšne novice, vendar v vsakem primeru ne bi smel smel videti tega gumba, saj nimam pravic za dodajanje novic (vsaj ne da bi vedel). 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 5, 2015 Avtor Share Napisano October 5, 2015 @silicijeva dolina - težavo še vedno raziskujem. Nikakor ne pridem do dna ...@Tjaž Brelih - hvala za opozorilo, bom preveril.Odpravljena je tudi težava z objavljanjem linkov na Facebooku. Facebook ni dobro sprejel URLjev s query stringi. Tega sem se sedaj znebil, tako da so ostali lepi in friendly URLji... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 5, 2015 Avtor Share Napisano October 5, 2015 @Tjaž Brelih - tole bi moral bit urejeno. Poročaj, če opaziš še kaj podobnega. Nekako se mi je zmuznil tale permission skozi - sicer je bil zadaj še vedno fail safe, zaradi katerega je potrebno dati approval, ampak vseeno... Še enkrat hvala za opozorilo. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Hoj. V "oknu" zadnje teme na forumu ni videti: http://www.slo-racing.com/forums/topic/2389-splošna-debata/ Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 9, 2015 Avtor Share Napisano October 9, 2015 Urejeno. Hvala za opozorilo. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 11, 2015 Share Napisano October 11, 2015 Tudi tale ne gre na listo: http://www.slo-racing.com/forums/forum/77-dirke/ Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 16, 2015 Share Napisano October 16, 2015 Našel sem še nekaj malenkosti za prevesti in sicer v profilu,kjer spreminjaš obvestila. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 2, 2016 Share Napisano July 2, 2016 Opazil sem,da se včasih pojavijo dvojni posti. Recimo objavim video in nato sta tam dva popolnoma enaka posta. Enako sem opazil še pri nekaterih drugih uporabnikih,ki so kaj objavili. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 29, 2017 Avtor Share Napisano March 29, 2017 Popravljeno nedelovanje prijave s Facebook gumbom. Citiraj Link to post
Recommended Posts