silicijeva dolina 1 254 Napisano May 7, 2016 Share Napisano May 7, 2016 Radeon R9 200? Serija 200 je lahko 270,280,290 in nato še pod serije z različnimi močmi. Katero imaš ti Sicer tudi,če imaš 270 bi ti igra morala delovati. Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano May 7, 2016 Share Napisano May 7, 2016 Meni na i7-920@3,4GHz, 12GB rama in R9 280X (ki sem jo mogu odvit da je delalo) dela super na medium al celo na high (to bi mogu preverit) Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 8, 2016 Share Napisano May 8, 2016 Mogoče bom imel do podpore za volan tudi jaz že kako novo gaming mašinco... Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano May 8, 2016 Share Napisano May 8, 2016 Ja radeon je 270 serija z 2gb rama od MSI. Kot jaz razumem nekaj ne paše winsom. Kot da ne bi bili posodobljeni, vendar so aktivirani in ko mu daš da najde posodobitve napišr da je vse up to date. Čudno. Pa sej kot berem ne zamujam veliko, dokler ne dajo podpore za volan. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 8, 2016 Share Napisano May 8, 2016 Na splošno ne zamujaš nič. Pač klasična arkada,ki jo tudi največji haterji igrajo,ker je pač zastonj Nima še podpore za volane, ne moreš izklopiti vsync in tudi števca FPS z katerim si nekateri merijo svojega don juana še ni. Marsikdo pljuva po špilu zaradi tega,ker mu tisti pravi pljuvalnik (pixlov) ne pljuva tako hitro,da bi lahko tekoče igral in potem je krivo vse drugo. Btw tudi,ko bo podpora za volane ne bo tako igralno kot je iRacing. Vsaj takšna je izkušnja iz konzolne verzije. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano May 8, 2016 Share Napisano May 8, 2016 za mert curaka mas Dxtory , vsync pa ni vklopljen Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 8, 2016 Share Napisano May 8, 2016 Jaz si ga itak ne merim več,ker vem kje sem. So pa takšni,ki brez tega ne morejo. Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano May 8, 2016 Share Napisano May 8, 2016 Ušečna arkada na PCju pride vedno prav. Še ena ki jo bom igral poleg GRID serije. Pa upam da ne bo Windows Store eskluziva ampak bo zadeva prišla tudi na Steam pa na Win7 in naprej. Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano September 8, 2016 Share Napisano September 8, 2016 sm rahlo razocaran nad to frozo...koncno so dodali wheel support ampak moj volan ima tolko laga, da se sploh neda ujet avta ko zdrsne. Sezmeraj nemorem koncat dirke z ariel atomom v8 v yas marini in ne ker bi bili ostali tolkio hitri ampak ker jst ne morem kontrolirat avta moj racunalnik je domnevno (ko pridem v igro mi pove da ne dosegam minimalnih zahtev) preslab za forzo ampak s tipkovnico nisem imel laga, le framerate je malo slab. in tudi tako kot je ta omenil v videotu je zelo slabo slisat svoj avto in posledicno je vse skupaj se tezje. upam da bodo popravli te stvari v prihodnosti. Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano September 8, 2016 Share Napisano September 8, 2016 Danes hotu it sprovat pa mi kreša igro. Čim pride do loadinga proge in avta samo zapre vse skupaj. Sem proval parkrat in pol obupal in šou na Dirt Rally... Mi pa tudi AC ne dela po zadnjem updejtu ( applying localization - en ). Nimam sreče danes Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano September 7, 2017 Share Napisano September 7, 2017 Poglejte dobro To bodo dali v DLC. 3 Citiraj Link to post
Recommended Posts