Skoči na vsebino

Forza Motosport

play

Recommended Posts

• Odgovori 88
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Poglejte dobro  To bodo dali v DLC.  

haha tole pa je bruka...kao simulacija demo pa brez podpore za volan, boljs da sploh ven niso dal polizdelka.

nisi nic zamudil , ker faking spil ne podpira nobenga volana , vsaj zdej na zacetku ne , hahahaha , mislm fak no , spil ma avtomobile notr,  jest pa ne morm igrat z volanom , hahahahaha , a je to kase

Pred 1 uro , mancSLO je napisal:

A moja strojna oprema bo gnala tole. Ker mi ne pusti install, češ da sem preslaboten?

Brez informacij boš tudi odgovor dobil bolj težko. Kateri OS,katera grafična kartica,kateri procesor in koliko RAM-a. 

Nisem pri kompu. Nek code mi javi pri zagonu pa nekaj bypass al kaj omenja. Bom zvečer pogledal. Mogoče driverji še niso narejeni za to igro.

Uredil - mancSLO
Pred 4 urami , ingange je napisal:

Če želite uporabljati to aplikacijo morate nadgraditi windows ???

Ne vem kaj hoče od mene . sem na win update dol potegno vse kar je . Win 10 pro .

Samo tak za info sprašujem,kako pa si dobil win10 pro? Najbolj me zanima pro. Jaz sem imel original Win8.1 64 bit in sem dobil home edition.

@mancSLO js mam mal boljši komp ko ti pa tole poganjam glih za glih, ne morem rečit da je igralno. Tak da ti s slabšo grafo in procesorjem mislim da niti nima smisla probavat, pelje se pa itak ko greznca.