alkoro 676 Napisano May 10, 2016 Share Napisano May 10, 2016 1 hour ago, mancSLO said: Včasih si za kako dirko priklopim kak android dash... Telefon 5" polnim prek računalniškega usb izhoda, vendar se vseeno hitreje prazni od trenutne porabe? Če matična plošča nima posebne funkcije potem ti bo usb 2.0 izhod lahko dovedel le 0,5A. Sedaj pa računaj, da počasni polnilec ki ga dobiš zraven poceni telefonov polni z 1 amperom Za dodatno napajanje si omisli tole (2 ampera) Citiraj Link to post
Furion 10 Napisano July 2, 2016 Share Napisano July 2, 2016 Sami problemi so s to italjansko igro Kdo ve zakaj mi nedela grobnik pa redbullRing? Ostale delajo BP. Nekaj časa je črn ekran pol pa v main menu vrze.. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 2, 2016 Share Napisano July 2, 2016 Potrebujemo malo več podatkov,kot recimo: 1. Ali je igra original 2. Kdaj se to zgodi (online,ko se želiš pridružiti na serverju,ali offline,trening,...) 3.Kako imaš nastavljeno resolucijo v nastavitvah v igri 4.Ali imaš posodobljene mode na zadnjo verzijo? Za grobnik vem,da je bil problem,ker so serverji (uporabniki) uporabljali še stare verzije in z novo logično potem ni delovalo. Citiraj Link to post
Furion 10 Napisano July 2, 2016 Share Napisano July 2, 2016 Original imam, vceraj sem nalozil obe proge, prej se nikoli. Ne dela single niti online. Grafa je pa vecinoma vse na full. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 2, 2016 Share Napisano July 2, 2016 Pred 6 urami , Furion je napisal: Original imam, vceraj sem nalozil obe proge, prej se nikoli. Ne dela single niti online. Grafa je pa vecinoma vse na full. Sploh nima veze kako imaš nastavljene grafične detajle. Bolj je pomembno kako imaš nastavljeno resolucijo,ker ima igra neko smotano finto,da,če ni nastavljena glede na tvoj monitor ne bo delala. Torej,če je za tvoj zaslon resolucija 1920x1080 potem mora biti tako nastavljeno tudi v igri. Če jaz nastavim na manj mi ne deluje. Kako pa je kaj z drugimi original progami,ki so že v igri? Ali delujejo normalno? Citiraj Link to post
Furion 10 Napisano July 3, 2016 Share Napisano July 3, 2016 Original resolucijo imam 1920x1080 in ne dela. Sem jo zmanjšal na 1680x1050 in zadeva čudežno deluje !? Ok, sem dal za foro nazaj na 1920 in kar naenkrat deluje tudi originalna resolucija. Kakšni neverjetni problemi so s tem špilom. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 3, 2016 Share Napisano July 3, 2016 Ja,je včasih kar muhasta,ampak se da vse rešiti. naslednjič pa daj raje piši na uradnem forumu,kjer boš zraven prilimal error log file in ti bodo njihovi ljudje takoj pomagali. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 4, 2016 Share Napisano July 4, 2016 Pred 18 urami , Furion je napisal: Original resolucijo imam 1920x1080 in ne dela. Sem jo zmanjšal na 1680x1050 in zadeva čudežno deluje !? Ok, sem dal za foro nazaj na 1920 in kar naenkrat deluje tudi originalna resolucija. Kakšni neverjetni problemi so s tem špilom. Ti kar piši tule. Je forum temu namenjen, pa še drugi bodo lahko kdaj kaj prebrali tule. Mogoče kak hvala kdaj, drugače pa dobrodošel. 1 Citiraj Link to post
Furion 10 Napisano July 4, 2016 Share Napisano July 4, 2016 Sem pa res nekulturen lepa hvala za sodelovanje upam da nikol več 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 4, 2016 Share Napisano July 4, 2016 pred 52 minutami, Furion je napisal: Sem pa res nekulturen lepa hvala za sodelovanje upam da nikol več V AC boš še kaj rabil. Kak server postavit te naučimo, progo inštalirat. Kaj veš kaj še pride... Ti samo vprašaj. Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano August 6, 2016 Share Napisano August 6, 2016 Ima morda kdo permanentno rešitev za to samovoljno spreminjanje resolucije ? Skoraj vsakič ko zaženem AC se resolucija sama perstavi na 1680x1050 . Z to resolucijo se ne moram povezati v noben server . Potem ročno spremenim na 1920x1080 in vse lepo dela . Če pa hočem na drug server pa spet ne . Čeprav v meniju kaže da se resolucija ni spremenila me ne spusti na noben server . Potem ne pomaga nič druga kot da ročno zmanjšam resolucijo in na novo zaženem AC in ponovno spremenim resolucijo višje . Malce me to najeda . Prosim za nasvete . Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano August 6, 2016 Share Napisano August 6, 2016 (urejeno) Pomoje lahko zakleneš kak .ini na readonly, se pa to dogaja ko se vključi dodaten monitor in spremeni resolucijo. \Steam\SteamApps\common\assettocorsa\cfg - video.ini nastavi na read only. Mogoče obstaja še kaka elegantnejša rešitev EDIT: bo prav kar v documents mapi: \Users\nickname\Documents\Assetto Corsa\cfg Uredil August 6, 2016 - mare87 1 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano August 7, 2016 Share Napisano August 7, 2016 Sprobano in žal ne pomaga . Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 8, 2016 Share Napisano August 8, 2016 @ingange - predlagam, da narediš tako kot ti je @silicijeva dolina napisal zgoraj - na AC forumu odpreš temo, napišeš kaj točno ne deluje in zraven prilepiš vse loge, specifikacijo kompa, itd. Citiraj Link to post
Recommended Posts