Tjaž Brelih 76 Napisano August 18, 2015 Share Napisano August 18, 2015 Res je, če ni ikon oz. je default, je razlika bolj očitna, ker tisto default ikono pobarva z temno modro. Slik pa ne moreš pobarvat temno modro ... Žal teh parametrov ne morem (na enostaven način) spreminjat.Se pa vseeno kar precej dobro vidi, ko je nekaj neprebrano - tudi tekst je odebeljen...Lahko spremeniš v enem CSS fajlu vrednost transparence za prebrane podforume, vendar vpliva tudi na default ikone.Sem se malo poigral z nastavitvami, zgleda nekako tkole: Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 18, 2015 Avtor Share Napisano August 18, 2015 Vem, zato sem pa napisal, da ne gre na enostaven način, ker bi potem moral za vse forume nastavit ikono. Imam na to-do... Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano August 18, 2015 Share Napisano August 18, 2015 Ni problema @Matjaž Murn.Sem pa sedaj dobil obvestilo, da si me omenil v temi:Matjaž Murn mentioned you in tema: Prenova portala Tako, da če bo še tukaj kaj - # te je omenil v temi: # Je pa res, da omenjene platforme sploh ne poznam kako je ker mi je ena druga ljubša (phpBB). Je pa verjetno res, kot praviš če ni ločen backend od frontenda bo treba kar lepo gruntat kam gre kaj 1 Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano August 18, 2015 Share Napisano August 18, 2015 (urejeno) Evo še nekaj našel Te zvezdice, ki so ponekod poleg teme še piše Featured ter Pinned Pa recimo pri tistih, ki imajo podpis je na desni strani x Ignore signature perferences Upam, da nisem tečen ker sicer itak ne vpliva na delovanje ampak ti pač pomagam, če kaj najdem da veš kaj še prevest Uredil August 18, 2015 - DarkSide 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 19, 2015 Avtor Share Napisano August 19, 2015 Tudi to urejeno. Hvala, ker sporočaš. Pride prav. Eventuelno bo itak vse prevedeno, samo glede na to koliko časa tole traja, najbrž še ne bo kmalu ... Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano August 19, 2015 Share Napisano August 19, 2015 Evo ravnokar še tole: # liked prispevek v temi: #pa mogoče pri # vas je omenil v tema: # da se spremeni v vas je omenil v temi. Pač bolj slovnično čeprav me ne moti Drugače pa zgleda da je vse prevedeno. Bom pa javil, če še kaj vidim Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 19, 2015 Avtor Share Napisano August 19, 2015 %s vas je omenil v %s: %sIn tadrugi %s je v enem drugem prevodu, kjer lahko sicer spremenim iz "tema" v "temi" ... ampak potem bo povsod "temi" namesto "tema". Tko da to je mail fail... Žal. Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano August 20, 2015 Share Napisano August 20, 2015 Aha, no to pa je drugo. Nisem vedel kako je točno narejeno. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 28, 2015 Share Napisano August 28, 2015 Če prav razumem, pod zadnjimi prispevki na forumu ni videti teme "Hotlap Challenge" 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 28, 2015 Avtor Share Napisano August 28, 2015 Urejeno. 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 28, 2015 Share Napisano August 28, 2015 cist tako me zanima zakaj search engine ne najde pod kljucno besedo "donacija", "donate" nic informacij, kjer bi se lahko doniralo. Sem potem "rocno" nasel, samo vseeno ni treba tega filtrirat v enginu Za vas trud pri prenovi in za zanimive vsebine/informacije ter dirke si zasluzite tudi z moje strani nekaj. Doniram. 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 5, 2015 Avtor Share Napisano September 5, 2015 @AliBuggy - Search engine je vedno slaba plat vseh forumov na katerih sem jaz sodeloval. Bolj kot iščeš - slabše je. Tako je očitno tudi s tem našim Pa še enkrat - hvala za donacijo! Kako bi ocenili prenovo portala po enem mesecu uporabe? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 5, 2015 Share Napisano September 5, 2015 Meni osebno je zelo všeč Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 9, 2015 Share Napisano September 9, 2015 Samo za info: na telefonu je še vedno prva (domača) stran z novicami, na računalniku pa ne. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 9, 2015 Avtor Share Napisano September 9, 2015 Povsod je prva stran z novicami ... Citiraj Link to post
Recommended Posts