silicijeva dolina 1 254 Napisano August 4, 2015 Share Napisano August 4, 2015 (urejeno) Mitja sedaj se boš moral navaditi na 2x klik,tako kot smo se ostali Fantje probajte kliknit na link,ki ga imasta Miha in Mitja v podpisu. Meni se zgodi,da me vrže na to stran,kjer smo sedaj oz.link ne deluje na zunanjo spletno stran,ampak je preosmerjen na Slo-racing. Ali se to samo meni dogaja? Uredil August 4, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 4, 2015 Share Napisano August 4, 2015 (urejeno) Če novice niso na prvi strani jih ne bo pogledal nihče. A to je to?Težko verjamem, da jih bo kakšen več prebiral, kot pa prej. Uredil August 4, 2015 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 5, 2015 Share Napisano August 5, 2015 Zivjo...sem z dopusta in podajam svoja opazanja s prenovo. -ni mi vsec da se portal privzeto pofocka po novicah in ne na forum listi-obvestilo za piskotke je na telefonu konstantno prisotno (morda ker nisem prijavljen)..isto je na IE na W10...to je malo cudno-stvar se mi zdi pocasnejsa tako na telefonu kot na desktopu-tisti social linki za FB, G+ itd so cisto nepotrebni-format mi je bil prej bolj prakticen sprememb na bolj pa se nisem opazil...povem posteno lahko ma pa spet lincate 1 Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano August 5, 2015 Share Napisano August 5, 2015 izgleda odlično. prevodi se bodo že uredili. edino kar opazim je da ni več tapatalk podpore? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 5, 2015 Share Napisano August 5, 2015 Tako kot windows 10 rabi tudi naš portal nekaj časa da bo popolno bug free in z vsemi nastavitvami ki jih hočemo. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano August 6, 2015 Share Napisano August 6, 2015 -stvar se mi zdi pocasnejsa tako na telefonu kot na desktopu Tud men.Razumeš bistvo? Z klikom na logo si takoj na začetku, sedaj pa morem klikniti 2x več. Poanta je v hitrih dostopih, novice pa tudi niso tako bistvene, da bi morale biti prav na root strani (kot že rečeno, stran niso novice v osnovi).Se strinjam, logo me je kar parkrat zafrknu na mobilcu.Novice bi prav komot bile tam kot prej. Itak nismo častnik, ki bi vsak dan filal novice, da bi jih tako pogosto obiskovali, se morda motim?Js sm polkovnik, ne ti men da nism častnik. 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 6, 2015 Avtor Share Napisano August 6, 2015 (urejeno) Sedaj lahko do foruma dostopate preko naslova forumi.slo-racing.com - upam, da to nekaterim vsaj malo omili te "nevšečnosti" z novicami na prvi stran. Uredil August 6, 2015 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano August 6, 2015 Share Napisano August 6, 2015 Po nekaj tedenski uporabi, lahko povem, da zadeva deluje občutno počasneje, kot prej. Vsak klik na karkoli, traja po nekaj sekund, da se zadeva odzove. Zakaj tako ne vem, prej so delovale zadeve instantno. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 6, 2015 Avtor Share Napisano August 6, 2015 Se strinjam. Tudi to rešujem Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 7, 2015 Share Napisano August 7, 2015 Samo nekaj me zanima,kaj na mobilni verziji se ne da narediti polne različice tako kot prej,torej,da stran zgleda kot tukaj? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 7, 2015 Avtor Share Napisano August 7, 2015 Ne. Kaj pa bi potreboval na mobilni? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 7, 2015 Share Napisano August 7, 2015 Pač možnost,da se odločiš v kakšni različici bi brskal po forumu. Saj ne,da mi mobilna verzija ni dobra,samo nisem bil ziher,če ima nov forum to možnost na tablicah in telefonih kot jo je imel prejšnji forum. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 8, 2015 Avtor Share Napisano August 8, 2015 No saj zato sprašujem. Mobilne različice naj bi imele več ali manj vse, kar potrebuješ (npr. prej nisi mogel dajati + in -). Če slučajno kakšna stvar manjka in zato rabiš celo verzijo, mi sporoči... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 8, 2015 Share Napisano August 8, 2015 (urejeno) Ah ne,mobilna verzija mi nudi čisto vse za spremljanje foruma na mobilnem telefonu Pa še kar hitro deluje(mobilna in razširjena verzija).Tudi stran je že lepo prevedena,edino na kar sem naletel,da ni prevedeno je "Insert other media" gumbek z padajočim menijem v okvirčku za komentarje . Lepo si porihtal zadevo,kapo dol Stran je zelo lepa. Uredil August 8, 2015 - silicijeva dolina 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts