Skoči na vsebino

Prenova portala

Recommended Posts

Mitja - forum je še v prenovi ... Malo potrpi. Glede novosti si pa lahko obiščeš njihovo stran pa pogledaš kaj je vse novega v zadnjih dveh letih: https://www.invisionpower.com/

Chat je pa veliko uporabnikov želelo imeti... Če tebi ni všeč, še ne pomeni, da je neuporabno.

Meni je forum sedaj dosti lepši,ker pač rad grem z časom naprej in mi novosti takoj prirastejo k srcu ;) Seveda pa mora biti tudi funkcionalen,kar pa je ta forum ziher na dobri poti.

• Odgovori 180
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Portal je bil zopet malo osvežen Na vrhu se bohoti tudi nov logotip. Vsem verjetno ne bo všeč - upam, da bo vsaj večini

Forum je šel iz ocene 20% na 90+    

Matjaž, ali je možno kam fliknit koledar, kjer bi bilo razvidno, katera dirka v kateri igri je na sporedu.

Posted Images

En bug se mi na mobil verziji pojavlja in sicer ko kliknem okno za reply mi okence prikaže samo opcijo attachmentsov, pisat pa nemorm. Je treba nazaj eno stran pa še enkrat probat. Ni vsakič je pa ene 30%.

Preverjam kaj je na tem. Dej mi samo javi kaj se zgodi, če malce dlje počakaš, namesto, da greš nazaj in nato še enkrat ...

Prva stran je v bistvu stran z zadnjimi novicami. Takole izgleda:

http://s25.postimg.org/awbunjrsf/slo1.jpg

In če kliknem kakšen link od novic, me vrže na stran, ki je v bistvu napaka, tole napiše:

Something went wrong. Please try again.

Error code: EX1052

Aja, pa Insert image from URL ne dela! Kva je hrošat ta forum, resno.

Uredil - Mitja Bonča

Prva stran je v bistvu stran z zadnjimi novicami. Takole izgleda:

http://s25.postimg.org/awbunjrsf/slo1.jpg

To dela tako kot mora.

In če kliknem kakšen link od novic, me vrže na stran, ki je v bistvu napaka, tole napiše:

Something went wrong. Please try again.

Error code: EX1052

Napaka v modulu za novice. Se rešuje. Trenutno naj bi bila težava prisotna pri uporabnikih, ki imajo status Donatorja in status Organizatorja. Več tukaj

Aja, pa Insert image from URL ne dela! Kva je hrošat ta forum, resno.

Kaj točno ne deluje? Meni dela normalno, slike lahko normalno vstavljam. 

Uredil - Matjaž Murn

Res me zanima kdo rabi novice na root strani. Prej je bilo tako kot mora biti. Sedaj je pa vsakič en klik več, čene dva. Meni je moteče.

Novice bi prav komot bile tam kot prej. Itak nismo častnik, ki bi vsak dan filal novice, da bi jih tako pogosto obiskovali, se morda motim?

Uredil - Mitja Bonča

Saj vem to, ampak a ni odveč? Novice bi komot bile tam kot prej. Navajen sem bil klikniti na logo in da me vrne na root foruma (sploh na telefonu). 

Razumeš bistvo? Z klikom na logo si takoj na začetku, sedaj pa morem klikniti 2x več. Poanta je v hitrih dostopih, novice pa tudi niso tako bistvene, da bi morale biti prav na root strani (kot že rečeno, stran niso novice v osnovi).

Naredi kakor hočeš, ampak jaz tako ne bi imel nikoli tako, pa verjemi, da ne govorim kar tja v 3 dni, sem namreč naredil več spletnih strani kot vsi skupaj tukaj.

Hočem samo dobro, zato govorim o tem, da ne bo kakšne pomote.

Uredil - Mitja Bonča