silicijeva dolina 1 254 Napisano July 30, 2015 Share Napisano July 30, 2015 Mitja - forum je še v prenovi ... Malo potrpi. Glede novosti si pa lahko obiščeš njihovo stran pa pogledaš kaj je vse novega v zadnjih dveh letih: https://www.invisionpower.com/ Chat je pa veliko uporabnikov želelo imeti... Če tebi ni všeč, še ne pomeni, da je neuporabno.Meni je forum sedaj dosti lepši,ker pač rad grem z časom naprej in mi novosti takoj prirastejo k srcu Seveda pa mora biti tudi funkcionalen,kar pa je ta forum ziher na dobri poti. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 30, 2015 Avtor Share Napisano July 30, 2015 En bug se mi na mobil verziji pojavlja in sicer ko kliknem okno za reply mi okence prikaže samo opcijo attachmentsov, pisat pa nemorm. Je treba nazaj eno stran pa še enkrat probat. Ni vsakič je pa ene 30%.Preverjam kaj je na tem. Dej mi samo javi kaj se zgodi, če malce dlje počakaš, namesto, da greš nazaj in nato še enkrat ... Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano July 30, 2015 Share Napisano July 30, 2015 Zna bit tut fora v slabem prenosu podatkov ja, ker prej mi pa attachmentsov ni nalovdal. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 30, 2015 Share Napisano July 30, 2015 Na mobile verziji, ko dobiš zs, vidiš rdeči znakec 2x, in sicer za inbox in obvestila. Pomoje je slednji nepotreben. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 31, 2015 Avtor Share Napisano July 31, 2015 V nastavitvah obvestil si lahko nastavljaš katera obvestila boš prejemal in na kakšen način. 2 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 3, 2015 Share Napisano August 3, 2015 (urejeno) Prva stran je v bistvu stran z zadnjimi novicami. Takole izgleda:http://s25.postimg.org/awbunjrsf/slo1.jpgIn če kliknem kakšen link od novic, me vrže na stran, ki je v bistvu napaka, tole napiše:Something went wrong. Please try again.Error code: EX1052 Aja, pa Insert image from URL ne dela! Kva je hrošat ta forum, resno. Uredil August 3, 2015 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano August 3, 2015 Share Napisano August 3, 2015 Z novicami imamo organizatorji in donatorji problem, to se ve.Img mi je delal, sam lovda en cajt. Pač greš manual in je. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 3, 2015 Avtor Share Napisano August 3, 2015 (urejeno) Prva stran je v bistvu stran z zadnjimi novicami. Takole izgleda:http://s25.postimg.org/awbunjrsf/slo1.jpg To dela tako kot mora. In če kliknem kakšen link od novic, me vrže na stran, ki je v bistvu napaka, tole napiše:Something went wrong. Please try again.Error code: EX1052Napaka v modulu za novice. Se rešuje. Trenutno naj bi bila težava prisotna pri uporabnikih, ki imajo status Donatorja in status Organizatorja. Več tukaj. Aja, pa Insert image from URL ne dela! Kva je hrošat ta forum, resno.Kaj točno ne deluje? Meni dela normalno, slike lahko normalno vstavljam. Uredil August 3, 2015 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 3, 2015 Share Napisano August 3, 2015 Prva stran je v bistvu stran z zadnjimi novicami. Bolj pregledna za prvo strane je zavihek forumi. Saj so tudi tam zgoraj novice, če že... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 3, 2015 Avtor Share Napisano August 3, 2015 Na forumu ne bo več novic. To je v tem prehodnem času, potem pa bodo na prvi strani novice, forum pa ima svojo podstran... Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano August 4, 2015 Share Napisano August 4, 2015 jst eror fašem ko na novico kliknem Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 4, 2015 Share Napisano August 4, 2015 (urejeno) Res me zanima kdo rabi novice na root strani. Prej je bilo tako kot mora biti. Sedaj je pa vsakič en klik več, čene dva. Meni je moteče.Novice bi prav komot bile tam kot prej. Itak nismo častnik, ki bi vsak dan filal novice, da bi jih tako pogosto obiskovali, se morda motim? Uredil August 4, 2015 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 4, 2015 Avtor Share Napisano August 4, 2015 Mitja - klikni na gumb Forumi in nato pritisni CTRL + D. Shrani zaznamek v mapo/orodno vrstico po želji in tako vedno obišči SloRacing portal direktno na stran s Forumi. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 4, 2015 Share Napisano August 4, 2015 (urejeno) Saj vem to, ampak a ni odveč? Novice bi komot bile tam kot prej. Navajen sem bil klikniti na logo in da me vrne na root foruma (sploh na telefonu). Razumeš bistvo? Z klikom na logo si takoj na začetku, sedaj pa morem klikniti 2x več. Poanta je v hitrih dostopih, novice pa tudi niso tako bistvene, da bi morale biti prav na root strani (kot že rečeno, stran niso novice v osnovi).Naredi kakor hočeš, ampak jaz tako ne bi imel nikoli tako, pa verjemi, da ne govorim kar tja v 3 dni, sem namreč naredil več spletnih strani kot vsi skupaj tukaj.Hočem samo dobro, zato govorim o tem, da ne bo kakšne pomote. Uredil August 4, 2015 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 4, 2015 Share Napisano August 4, 2015 Če novice niso na prvi strani jih ne bo pogledal nihče. Citiraj Link to post
Recommended Posts