Simmoniti 40 Napisano August 11, 2015 Share Napisano August 11, 2015 Se strinjam glede fieste. Pa še Monte Carlo mi od vseh najmanj leži. Upam, da bo moj Mini v Grčiji bolj konkurenčen. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano August 11, 2015 Avtor Share Napisano August 11, 2015 Ma zamene je Simmoniti najjaći ker ni mainstream. A me morte obsojat. Mam rad maline, v grčiji vem, da bom sprobal tudi robide tako, da ne računat na bajno konkurenco z moje strani. Nemčija po drugi strani je pa moj dobar drugar. 14 dni predaha, zdaj veste kako zadeva zgleda. Grški rally bo podobne dolžine in bolj "po učbeniku". Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 13, 2015 Share Napisano August 13, 2015 ...a vmesnega tockovanja ne bomo nic delali samo koncno? Kaksen je bil procent udelezbe prijavljenih in koliko od aktivnih voznikov je nesrecno zakljucilo v grapi? Se dela kaksen mini report... mal statistike nam vrzte, ce se da kaj pametenga ven dobit. A ko imas postavljeno ligo se da na serverju po odpeljanem kot admin dobiti kaj vec oz. bolj podrobnih podatkov (casi po HP-jih za vsakega, od kdaj do kdaj je kdo vozil,...)? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 13, 2015 Share Napisano August 13, 2015 Poročilo je v pripravi. Žal kakšne bolj podrobne statistike tudi za admine ni na voljo. Vsaj zaenkrat še ne ... Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano August 13, 2015 Avtor Share Napisano August 13, 2015 Mal smo se zakajlal organizatorji. Liga ne prikazuje lepo resultov po pričakovanjih in še rešujemo problem. Če je slika od gantarja pravilna, se uporabi te podatke. Citiraj Link to post
Recommended Posts