vajtos 227 Napisano August 7, 2015 Share Napisano August 7, 2015 Ja tudi meni ne deluje stran od lige. Zgleda imajo probleme s serverji. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 7, 2015 Share Napisano August 7, 2015 Meni trenutno deluje, dopoldne pa ni.Evo, s prvim rallyem zaključil. Verjetno bom zadnji, a nič ne de, sem vesel da sem se prišlepal do cilja Večkrat so me vlekli iz jarka, enkrat nasedel, enkrat na strehi, večkrat prebita guma, avto je kuhal kot Bine Volčič, čeprav je zunaj bril mraz. Se nadejam boljšega rezultata v Grčiji 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 7, 2015 Share Napisano August 7, 2015 Tudi jaz komaj čakam na Grčijo Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 8, 2015 Share Napisano August 8, 2015 (urejeno) jaz pa niti ne, ker sem na Monaku celo nasel setup...5 brzin dol na prestavah in 1 na diffu...pesek no pa na veliko obratih zna bolet na F2...bremze bo treba spemenit konkretno...pa kaj na podvozju tud Uredil August 8, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 8, 2015 Share Napisano August 8, 2015 Jaz sploh ne vem,če bom končal dirko v Monte Carlu. Avto je že na koncu z motorjem,amortizerji,menjalnikom,....servis pa komaj čez dve dirki. Mehaniki mi pa bore malo popravijo. Ne vem,če smo že komentirali,ampak vseeno,kaj na koncu teh preizkušenj se dobi tudi kaj denarja? Ker drugače bom moral še furati dnevne,tedenske in mesečne online evente,da bom kaj zaslužil za mehanike. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 8, 2015 Share Napisano August 8, 2015 Js nimam razvitih mehanikov zato so bolj mal popravlal Na 12 etapi sem prilezel na 5 mesto, naj še omenim da sem že na prvi etapi naredil jump start..haha. No na 13 etapi sem zletel s steze in ostal brez vsega Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 8, 2015 Share Napisano August 8, 2015 Joj tudi jaz sem imel en jump start....saj veš živci pred dirko Sicer pa kar zanimivo vse skupaj,bo pa še bolj,ko bodo porihtali zaviranje,saj sedaj ko ga na polno pripališ in stisneš bremzo se avto zaustavi kot priliman,nobenega večjega spodrsavanja koles ob premočnem bremzanju (razen na snegu in ledu). 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano August 8, 2015 Avtor Share Napisano August 8, 2015 Da nebo zamrlo tole, *nudge nudge, wink wink*, počasi lahko začnete trenirat mehanike in upgradat avte. Vse povedano. Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano August 8, 2015 Share Napisano August 8, 2015 Jaz sploh ne vem,če bom končal dirko v Monte Carlu. Avto je že na koncu z motorjem,amortizerji,menjalnikom,....servis pa komaj čez dve dirki. Mehaniki mi pa bore malo popravijo. Ne vem,če smo že komentirali,ampak vseeno,kaj na koncu teh preizkušenj se dobi tudi kaj denarja? Ker drugače bom moral še furati dnevne,tedenske in mesečne online evente,da bom kaj zaslužil za mehanike.V ligi ni nic denarja je recesija 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano August 8, 2015 Avtor Share Napisano August 8, 2015 V ligi ne dobiš nič, če pa zgubljaš pogodbe mehanikov pa tut nevem. Smiselno bi bilo, da nebi, ampak čist možno da jih. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 8, 2015 Share Napisano August 8, 2015 Res je,smiselno bi bilo,da ne bi zgubljal pogodbe mehanikov,če že plačila ni za odpeljane evente. Bom preverjal po odpeljanih eventih,ker me res zanima,samo si moram zapomniti koliko imajo,da lahko primerjam Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano August 8, 2015 Share Napisano August 8, 2015 Res se zgublja število pogodb, z vsako odpeljano progo po ena, kot v championshipu.Sem opravil s tem Monte Carlom in imam zaenkrat pun ***** teh Col Turinijev. Zgleda, da so ob zadnjem upadtu igre tudispremenili fiziko avtomobilom, ker imam občutek, da se tale Mini WRC sedaj ne pelje tako kot prej.Po tretjem dnevu sem v servisnem intervalu ni bilo več mogoče popraviti avta 100 %, zato sem se nato vozildo konca precej brez volje, ker avto ni šel več, kot bi moral. Na koncu nekje ni bilo nekega zadovoljstvanad opravljenim delom, lahko bi bilo boljše.Aja, mogoče bi lahko uvedli še točkovanje za veterane (50+), če nas je več. L.p Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 8, 2015 Share Napisano August 8, 2015 Za ligaške dirke torej manjka plačilo po končanih eventih,da si lahko upgrejdaš mehanike ali kupiš druge boljše. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano August 8, 2015 Avtor Share Napisano August 8, 2015 Samo sklopt bi se moglo trošenje pogodb. Plačilo v ligi neib blo fer ker bi si jaz lahko sam sebi naredu ligo za miljon € in pokasirav takoj.Simmoniti, mi je pa vseeno lepo, da delaš probleme Fiestam. Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano August 8, 2015 Share Napisano August 8, 2015 Saj to je bil namen, ko sem izbral Mini-ja. Fiesta je hitrejša, zato se mi je zdelo, da jo bodo hoteli vsi voziti. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts