markop 702 Napisano July 22, 2015 Share Napisano July 22, 2015 Včeraj sem si po navodilih instaliral ACTI in MoTec telemetrijo. Rad bi primerjal moje krog iz Doningtona z vašimi. Ima mogoče kdo telemetrijo od nedelje ? Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano July 22, 2015 Share Napisano July 22, 2015 lahko jaz poiščem... popoldan? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano July 22, 2015 Share Napisano July 22, 2015 Super. Kadarkoli. Hvala. Nekje v "My Documents/acti/*donington*" bi se moralo nahajat. Btw. A dobiš dol telemetrijo od vseh na serverju ali samo tvojo ? Jaz dobim samo mojo. Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano July 22, 2015 Share Napisano July 22, 2015 Super. Kadarkoli. Hvala. Nekje v "My Documents/acti/*donington*" bi se moralo nahajat. Btw. A dobiš dol telemetrijo od vseh na serverju ali samo tvojo ? Jaz dobim samo mojo. bom poiskal, ja... samo svojo telemetrijo, od ostalih je ne moreš kar tako zajet, no, je ze tko dost podatkov... Citiraj Link to post
Recommended Posts