B_U_R_I 3 290 Napisano November 24, 2016 Share Napisano November 24, 2016 Če ti pelješ krog in vmes poteče čas, potem je zate konec ob koncu tega kroga. Pa sej to je logično. Kaj bi pa ti rad? Še en krog ekstra? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 24, 2016 Share Napisano November 24, 2016 A meni prej vrže v Race kot drugim? Ker če si v menuju ti ne vrže takoj ko poteče čas kolkr vem. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 25, 2016 Share Napisano November 25, 2016 Vrjetn bom dal jaz tale "QUALIFY_MAX_WAIT_PERC" na 200, da bom mel cajt po konc hitrih krogov vam žakle cementa v avto zmetat. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 25, 2016 Share Napisano November 25, 2016 ti rajš Race Wait time spremeni ... bo bolj sigurno. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 25, 2016 Share Napisano November 25, 2016 a vidm Q čase ko gre enkrat server v race? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 25, 2016 Share Napisano November 25, 2016 Ja, tam pod rezultati maš 3 krogce, en je P, drug Q, tretji R se mi zdi. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 25, 2016 Avtor Share Napisano November 25, 2016 (urejeno) Spoznajmo progo: Paul Ricard Rabi se: AC, z dodatkom: Potrebujete Porsche Pack #2 Server: Dizel Race Team- LMP/GT2 Avti: LMP:Porsche 919 Hybrid 2015 GT2: BMW M3 GT2, Ferrari 458 Italia GT2, Corvette C7.R GTLM Uredil November 25, 2016 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano November 25, 2016 Share Napisano November 25, 2016 16 minutes ago, mancSLO said: Spoznajmo progo: Paul Ricard Server: Dizel Race Team- LMP/GT2 Avti: LMP:Porsche 919 Hybrid 2015 GT2: BMW M3 GT2, Ferrari 458 Italia GT2, Corvette C7.R GTLM Zivjo! Se opravicujem ce je kje zapisano ocitno, ampak ocitno ne razberem (?!): je tole misljeno kot "poziv" na fun dirko? Kdaj naj bi bila in kaksne so zahteve (poleg tega da imam AC namescen in da Paul Richard progo)? Rabim Porcshe pack (kot je napisano zgoraj)? Malce ozadja o mojem sprasevanju: http://www.slo-racing.com/forums/topic/2734-predlogi-za-zacetnisko-online-dirko Skratka, rad bi preizkusil kako to "sploh izgleda", ce sprejmente kaksnega ki se bo bolj turisticno vozil v krogu LP! Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 25, 2016 Avtor Share Napisano November 25, 2016 (urejeno) pred 27 minutami, mihagapiha je napisal: Zivjo! Se opravicujem ce je kje zapisano ocitno, ampak ocitno ne razberem (?!): je tole misljeno kot "poziv" na fun dirko? Kdaj naj bi bila in kaksne so zahteve (poleg tega da imam AC namescen in da Paul Richard progo)? Rabim Porcshe pack (kot je napisano zgoraj)? Malce ozadja o mojem sprasevanju: http://www.slo-racing.com/forums/topic/2734-predlogi-za-zacetnisko-online-dirko Skratka, rad bi preizkusil kako to "sploh izgleda", ce sprejmente kaksnega ki se bo bolj turisticno vozil v krogu LP! Bom malo popravil "poziv", sori. Ker imam vedno bolj AC, tega ne omenjam več toliko. To ni nobena uradna, ali poluradna dirka. Je pač server bolj v fun namene, kjer se malo za zabavo, malo zares pomerimo. Nekaj poizkušam serije mešat in kako novo progo dat, da jo malo spoznamo. Na tem serverju se dobimo čisto po naklučju, zvečer, če se. Če ne pač malo potestiraš. Teh serverjev je na AC v vsakem trenutku 100 in več. Jaz pač postavim bolj tako za nas, slo-racerje. Če je preveč poln (ne vem če je že kdaj bil ) dam še skrivni pass: Mansell. Za server brez plačljivih dodatkov se je že @dottor ponudil, pa ne vem, če ste se kaj odzvali. Lahko pa tudi jaz kdaj naštimam. Uredil November 25, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 25, 2016 Share Napisano November 25, 2016 in take so najboljse...tnx @mancSLO pridem pogledat tudi danes ce bo frej slot 1 Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano November 25, 2016 Share Napisano November 25, 2016 2 minutes ago, mancSLO said: Jaz pač postavim bolj tako za nas, slo-racerje. Če je preveč poln (ne vem če je že kdaj bil ) dam še skrivni pass: Mansell. Za server brez plačljivih dodatkov se je že @dottor ponudil, pa ne vem, če ste se kaj odzvali. Lahko pa tudi jaz kdaj naštimam. Super se slisi. Serverjev v AC je malo morje, samo jaz nekak ne razberem kaj je kaj -- mogoce se samo jaz ne znajdem in ne razberem kaj je kaj? Bi se probal kdaj zvecer pridruzit (je to misljeno za danes?): ime serverja imam, geslo si tudi napisal. Kaj poleg AC rabim? Porsche pack? (navsezadnje ni tako drag). Kdaj naj bi se to dogajalo? Bo trening, kvalifikacije, dirka? Saj vem da je FUN race, ampak toliko, da uskladim vse skupaj s familijo. Se vmes kaj pogovarjate, moram vzpostavit kaksen teamspeak ali kaj taksnega? @dottor-jev post sem videl (zal prepozno; sem sele danes opazil). Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 25, 2016 Avtor Share Napisano November 25, 2016 Ne, tu ni treba teamspeak. Server je že up in ni nič gesla danes. Samo zaradi tega ne Porsche packa kupovat. Če bi rad kaj "odnesel" in če imaš čas, je trenutno fun/ naspol resno prvenstvo GT4. Tam se lahko veliko naučiš, in je vsaka dirka posebej. Prideš, kolikor imaš pač časa. Tale moj server je pa res čisto for fun. Zdele je 1 gor, lahko čez 1 uro 5, ali pa nobeden. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 29, 2016 Avtor Share Napisano November 29, 2016 (urejeno) Server: Dizel Race Team- LMP/GTLM Prizorišče: Paul Ricard @Matjaž Murn, ali bo v GT3 prvenstvu GT verzija proge? LMP: Porsche 919 Hybrid 2015 GTLM: Corvette C7.R GTLM Uredil November 29, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 29, 2016 Share Napisano November 29, 2016 Glede na to, da je prvenstvo nekako osnovano na Blancpain seriji, bomo vozili Paul Ricard Blancpain postavitev. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 29, 2016 Avtor Share Napisano November 29, 2016 Ok, hvala. Da bomo tapravo varijanto pilili... 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts