Skoči na vsebino

mancSLO server

mancSLO

Recommended Posts

Sedaj,ko lahko z OR dirkam tudi v AC sem kar nekaj dni preživel na AC random serverjih. Katastrofa! Že na štartu dirke v Mugello nesreče,dirka pa dolga 20 krogov. Na srečo sem se vedno nekako izognil,ampak dirko nas je zaključilo mislim,da 5 od 20.dirkačev. Včeraj pa grem na SRS,se prijavim na GT2 Nurburgring GP 10 krogov dolgo dirko. Izbral sem meni ful dober dirkalnik Corvette. Prijavljenih cca 10 voznikov. Ko smo štartali me je skoraj kap,ko sem videl kako dirkači lepo previdno sledijo drug drugemu in se lepo izogibajo trkom,predčasno zavirajo in tako je sledilo vse do cilja. Dirka na zelo visokem nivoju. Včasih še v iR nimam tako čiste dirke,kot je bila ta včeraj.

• Odgovori 233
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo zaključeno tole danes. Hvala  za udeležbo in fer vožnje. Rezultate dobite na ZS. Zdej pa na eno pivo. Res je kar dolga. Bi moralo bit nad 20 udeležencev, pa dve različni klasi, da bi bilo več

Ekipe so prihrumele na Nizozemsko brez vsake predhodne rezervacije terminov. Nekako se je Dizel Race Teamu uspelo med prvimi zjutraj spraviti na stezo. Pritiski ostalih ekip na ogrado so bili tolikšni

Sreče in zdravja v 2017 vam in vašim...

Posted Images

Ja, to pa verjamem. Malo resnosti je tam, ja. Na mojem serverju imam kot admin en tak fleten ukaz za wreckerje. Žal med dirko ne.

Se pa obeta en ENDURANCE GT2 vs GT3 v Monzi. Še sponzorje najdem pa  liderje slo-racing portala za server nafehtam, pa bo. A ja. Rabim še termin določit pa pravila. Nekako bom nastavil caa. 1 urno dirko, 2 postanka, 60% demage. Grid bo pester. Od prdulc do resnega hrumenja. Lahko preverite:

Uredil - mancSLO

Ja Marko. Ne morava pa mimo dejstva, da si rangiran.

In to, da moraš visoko prilesti, da so čiste dirke, ne drži ravno. Jaz nisem visoko, pa nisem nikoli nič kriv:P.

Tudi portal, kot je naš, roko na srce trpi zaradi oh in sploh rangiranih doo.-jev.

Tudi sam sem tam, pa bom vedno raje vozil in propagiral slo-racing sceno.

Je pač "naše'.

Server: Ferrari vs GT3   [host mancSLO]

Dirkališče: Circuit de Monaco // link //

Dirkalniki: 

GT3: Audi R8 LMS Ultra (2014) - Dream Pack #2,  BMW Z4 GT3Lamborghini Huracan GT3 - Dream Pack #2, Mclaren 650S GT3 - Dream Pack #3, Mercedes AMG GT3 - Dream Pack #3, Nissan NISMO GT-R GT3 - Dream Pack #1,  Scuderia Cameron Glickenhaus SCG-003Dream Pack #2

GT2: BMW M3 GT2Corvette C7.R GTLM Dream Pack #1Ferrari 458 Italia GT2

6815704210_118cd69b8c_b.jpg

Uredil - mancSLO

Všečno, sprobal sm ferarija in audija. Skor bi si upal trdit, da mi je feri bolj všeč. Mam js eno kombinacijo v Monaku še na lagerju za prihajajoče tedne ;)

Jest pa spal pred nočno....:(. @MarkoP, le pridi nas kdaj malo pogledat. Res da nismo Baričeloti, imamo pa kaj drugega. Npr. volane znamo kajlat za 4 ure.

Pa še opravičilo, ker nisem za Corvetto dal kakega linka:

Ps: Za GT3 je verjetno Blancpain official prvenstvo, ne vem pa kako je z GT2. Ali ti samo gostujejo na vzdržljivostnih ali kako?

Ps2: Ko gledam tale video tam od 3:50, me ima, da bi Mclarna malo zamenjal. Bomo videli...

Uredil - mancSLO

Večina tega vikenda:

Server: Ferrari vs GT3   [host mancSLO]

Dirkališče: Monza

Dirkalniki: 

GT3: Audi R8 LMS Ultra (2014) - Dream Pack #2,  BMW Z4 GT3Lamborghini Huracan GT3 - Dream Pack #2, Mclaren 650S GT3 - Dream Pack #3, Mercedes AMG GT3 - Dream Pack #3, Nissan NISMO GT-R GT3 - Dream Pack #1,  Scuderia Cameron Glickenhaus SCG-003 Dream Pack #2

GT2: BMW M3 GT2Corvette C7.R GTLM Dream Pack #1Ferrari 458 Italia GT2

GTSeries2014_Monza_1st_turn.jpg

Ps: Za GT3 je verjetno Blancpain official prvenstvo, ne vem pa kako je z GT2. Ali ti samo gostujejo na vzdržljivostnih ali kako?

Uredil - mancSLO

No, tolk o mojem serverju danes. Jutri več sreče morda:

Spostovani, okvaro prijavljeno dne 3.6.2016 16:51:30 smo zakljucili. Prosimo preverite delovanje storitev in nas v primeru tezav obvestite. Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana

Ps.: Lahko vam povem, da R3E brez neta ne deluje, ProjectCars pa. Je pa pC res podhranjen z ffb-jem. Ko bremzaš sploh ni nič. Ali pa jaz ne znam nastavit...

Uredil - mancSLO
  • 4 months later...
On 27. 10. 2016 at 9:28, mancSLO je napisal:

Server: HB Dizel Race Team

Pass: za enkrat ga ni. Padalci itak takoj grejo, ko vidijo razmere in obrabo :P ...

Tudi danes.

A ja! GT3/Mugello/caa. hitri dirkač nastavitve

Christina_Nielsen.jpg