Skoči na vsebino

mancSLO server

mancSLO

Recommended Posts

• Odgovori 233
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo zaključeno tole danes. Hvala  za udeležbo in fer vožnje. Rezultate dobite na ZS. Zdej pa na eno pivo. Res je kar dolga. Bi moralo bit nad 20 udeležencev, pa dve različni klasi, da bi bilo več

Ekipe so prihrumele na Nizozemsko brez vsake predhodne rezervacije terminov. Nekako se je Dizel Race Teamu uspelo med prvimi zjutraj spraviti na stezo. Pritiski ostalih ekip na ogrado so bili tolikšni

Sreče in zdravja v 2017 vam in vašim...

Posted Images

Smo na hitro malo potestirali. Ob 21:30 je šel server dol, jest pa na šiht.

MX5 luštna igračka. Obeta tudi Nissan 370Z NISMO. Oni appji se dajo sedaj večati in manjšati.

Škoda, da Kunos ne naredi kaj več na igralnosti v smislu penaltyjev in podobno. (vožnja skozi boxe, pace car, implementirani pravilniki iz rl. serij...) Nekaj več možnosti še v server managerju, pa je to to.

Grem tle, da tam ne bo šefe jezn:

Tist z GT3 ne vem če se nisem mal hecal. Zarad mene če skirojote furamo, samo da se nekaj dogaja...

Sej smo snoč na mancslo serverju mal japanarje testiral, pa bi se dal tudi kaj narest. Ampak nas še ni zadost verjetn. Men bi GT3 čist pasal. Itak forsiram tistga Mclarna.

Jest bom postavu kej, pol pa da vidmo. Punce že čakajo:

8934318232_55a2701089.jpg

Uredil - mancSLO

Ker še nima japonskega paka ali pa se mu ne da mx-5 guncat, lahko na polskem (ne moreš verjet, da tam lahko v slo pa ne) GT3-je mal sproba.

Server: GT3  +PIT mandatory+    [host mancSLO]

Kje smo: tukaj

Babe: ah se mi ne da linkov limat...

Pivo: Sramota. V strička vpišeš UNION, ta pa na en čuden laško grup flikne grrrrrr [Jaoo]

Ps.: server bo danes up do onemoglosti. Edino neurje pa če pri nas doma TV prižgejo :P ga lahko shutdowna.

Ja, obvezen PIT bo, ker je 200% poraba goriva. PLP štart bomo lahko probal. Audijev je dost, ker jaz ga ne bom vozil. Preozek :oops:

Enkrat smo šli iz ene pijanske z taxijem, pa je blo bolj tiho notri. Da bi neki guvorl, sem taxistu rekel, Da tale A4 je pa zdej že tolk avta, da bi bil za eno familijo pa to. Ko sva poračunala in ko hočem oditi, mi reče pob: A6 je gospod :P.

jaz sem mel zanc podobno varianto, ko sem hvalil prijateljev avto...sem pa zamenjal zadnji BMW 3 in BMW 5...men sta skor ista...njemu pa ni blo glih vsec da sem mi zbil virtualno ceno za par K€ [Jel2]

Uredil - AliBuggy

Kar paše tale Poznan GT3-jem. Se je za zapomnit.

Naslednjič isti avti v Silverstonu. Bi dal enga Ferrarija zraven, pa ne vem katerega, da bi bilo caa. enako. 599 je na tej progi caa 2-3 sec hitrejši.

Muzej Maranello:

4.jpg

Ps.: SRS= ?

Uredil - mancSLO

A ja. Eh sem probal to, pa mi gre že IR mal na k..., ko me neki rangira pa to. OK, saj je cool, da je red, ampak ne na dveh koncih :D. Madona gre hitro čas. Tole sem 2013 slikal, danes ga mam pa na mancSLO serverju [ok]:

p1020773.jpg