silicijeva dolina 1 254 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Play si probal Dirt Rally? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Jaz bi raje imel delujoč volan, če je že možno?? Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Ne nism in ga spet ne bom primerjal , ker je le za računalnik, ker na koncu bomo spet tam kaj je dobr kaj ni, ker dobr je le eno, res dobr je le RBR Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Priporočam,da le probaš DR in potem boš videl,da so se RBR-ju iztekli časi. Ja,RBR je veljal za najboljšo simulacijo rally-ja,ker druge prave simulacije ni bilo. cMR in WRC pa itak nista bili nikoli pravi simulaciji in sta vedno prej izšli za konzole in nato še le za PC. Dirt Rally pa je (trenutno) samo za PC. Na konzoli ne boš nikoli uzrl pravo simulacijo (morda bo AC ta mit zavrgla,ampak dvomim). Tudi GT6 je za tebe morda simulacija,ampak za tiste,ki igramo AC,iR,rF2 in ostale vemo,da temu ni tako. Pri simuliranju se ne upošteva samo simuliranje vožnje,ampak še vse kaj drugega(simuliranje ogrevanja gume,podlaga,fizika avta,....)Madonc 3 dni igram wrc 5 na ps4 ampak le na plošček, meni se reč pelje zelo lepo, grafika je vredu, zvok je dober, sama fizika je zanimiva, ne vem je še kdo kaj probal mogoče?Osebno sem rk malo presenečen, le moje mnenje...Ti si sprobal. Tudi jaz sem sprobal in vsak,ki igra simulacije in je "zbiratelj" iger jo je sprobal. Jaz sem podal mnenje in opazke,lahko pa še nadaljujem z plusi in minusi,če želiš. Če hočeš primerjati igro,moraš sprobati tudi konkurenco,ker le tako lahko podaš neko subjektivno mnenje. Kot sem že napisal,igra je dobra za konzolo,da primeš plošček v roke in gasa. Seveda je tudi to uživancija in prav je tako,saj se tudi meni ne da vedno ukvarjati z nastavitvami in ostalimi malenkostmi. Druga zgodba je,ko to igro igraš na volan. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 26, 2015 Share Napisano October 26, 2015 Ne nism in ga spet ne bom primerjal , ker je le za računalnik, ker na koncu bomo spet tam kaj je dobr kaj ni, ker dobr je le eno, res dobr je le RBR RBR je bil samo edini. Sej pod Titotom je bil tut le Tito res dobr. Seveda, če druzga ni. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 26, 2015 Share Napisano October 26, 2015 Sej nikjer nism omenil da je wrc 5 pač simulacija, že prvi post je moj na plošček se pelje čist ok, ker ponavadi če se na plošček se tudi na volan, tudi replayi so kr ok, če dela na ps4 na volan bom probald anes, mogoče bo jutri moje mnenje drugačno, ne vem, preverim, enako vem da je novi dirt na pcju dobr, sm primerjat ga pač ne morem, ker ga ni na konzoli, itak pa ga bom z veseljem probal in vemd a je dobr, hočem sm rečti da ta del wrc-ja , kot so govorili, sploh ni tako slab...moje menje! Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 27, 2015 Share Napisano October 27, 2015 Eni celo pravjo da jim špil baje na volanu ne dela, ne vem zakaj, ampka meni čudežno dela in na T 300, enako na TH 500, včer sem kr ene 5h žulu reč, lejte ne bom reku da gre za fenomenlano igro, ali simulacijo, niti pdo razno, ampak imel sem občutek le en, če se na plošček pelje ok zanimivo, vem da se ponavadi na volan kr OK, in ja reč sploh ni slaba, res da je velik igranja z FFB-jem, ker med igro ga mal mede, če si ga nastavljaš, ali je celo potrebno vse skupar na novo štartati da lepo dela, FFB je tako brutalen na th 500, da reč ni vozna, vozna je šele nekje ffb-ja od 20 do max 30%, vibra celo na nulo, akr je nad 50 ffb-ja niti sam ne morem pametno vozit, če vozim na 30, in da je stage dolg recimo 7 minut do 9min, ko je konc piste, ma al sem zmatran k da bi bil v fitnesu, ima reč malo težav zaradi obladanja zadnjega konca vozila, ampka ne za vse vozila, določena se mi peljejo zelo ok, ena celo na plošček bolje. Na koncu bi rekel da, špil niti pdo razno ni najmanj slab, je zelo za odšpilat, ker določene reči proti wrc5 kar malo berem, kako ga eni kritizirajo, ne na tem forumu, mi je smešno, to da tak folk niti ne proba, zanima reč pa je ta, da se na t 300 mi reč pelje nekak solidno, ko pa priklopim na 500, pa ne vem mnei zelo zelo vredu, če se na enem stejđu prokleto zmatram namučim da imam le cel avto, mi je na koncu špil ok, ker v tem špilu če nardiš minimalno napako je nekak vse narobe. Vse skup le moje mnenje! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 27, 2015 Share Napisano October 27, 2015 Odgovor na vprašanje: Kako bi opisal špil v dveh stavkih? 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 Matr težko res no, lej bolj igram, bolj me tera da igram, pol reč ni slaba... mogoče grda, po dolgem času prvi dobr reli v 8 letih na konzolah, ne bom pa pisal niti arkada niti kak približek simulacije, ker tudi dirt novi ni simulacija, daleč od tega... No včer so se mi mal porajale reči, ker dirta nism igral pa mi vi javite: wrc 5 zaplejem z gumo grobo na bankino, jo počasi uničem, mal bolj grob sem uničim počasi mortizerje, zavore, kako se to obnaša v dirtu, nato ker delaš po 3 stage, imaš zmer 3 stage kr gume uničene, so zelo slabe, kako je to v dirtu? Je pa edina j..., da enkrat dela zelo ok FFB , anto zgine ga ni, nato je bogi, in če igram 4h, morm glih ene 10x ugasnit konzolo in volan, je pa ena reč živalska, take moči ffb-ja, kot je tukaj na 100% pri wrc-ju, madona še iracing ni tako brutalen, sicer za relly ne pride nič prav, je pa gušt vozit 10min, pa si na koncu zmatra in mokr k u u savni, matr špil ni slab, resno... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 Jst sm bil v DiRT Rally tut čist mokr na 30% FFBja. Pa mi ga je dobesedno iz rok pulilo pri kakšnih skokih al pa ko sem kakšno bankino zapel. To je pač rally, tle moraš skos delat. Pri krožnih na asfaltu moraš bit pa natančen (če ne voziš ravno Lotusa 49).Pri DiRTu tudi zjebeš gumo, če furaš po bankinah in kamnih. Ali pa če imaš dolg skok in nimaš pravilno nastavljenega podvozja, da ti zabije kolesa (npr. na Finski). Lahko sicer zamenjaš gumo, sam dobiš pribitek 90sekund. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 Pri WRC serijah ni bil nikoli problem glede poškodbenega modela. Imel je recimo dosti boljšega kot CM. Problemi se vedno nahajajo recimo,kot je že Play napisal pri FFB,nastavitvah volana,bugi,ki jih razvijalec ne popravi ali pa se nekaj lotijo in ne naredijo do konca. Razlika med Dirt in WRC je ogromna. Ceste so pri Dirt dosti bolj realne(kolikor vem so nekatere proge lasersko skenirane),in seveda je FFB astronomsko boljši. Saj vemo kako je bilo jebe*o voziti,ko še niso porihtali FFB. To je dejansko edini podatek kaj se dogaja z avtom,kakšna je podlaga,...in če to ni porihtano je igra za 90% slabša. Aja,pa še en podatek je pomemben: WRC 5 je izdelek,ki je prišel na police kot končni produkt. Dirt Rally pa je Early Access igra in še ni dokončana pa vseeno svetlobna leta pred WRC 5. Kot sem že dejal,WRC5 je potrebno igrati na konzoli,z gamepadom in se vse poklama. Za nas,ki igramo AC,iR,rF2,... je beseda simulacija drugačen pojem,kot pa nekdo,ki igro trži za širšo javnost in oglašuje izdelek za nekaj kar ne bo nikoli. Meni že ocena na Steam-u in na vseh večjih gamerskih portalih pove zelo dosti o igri in WRC5 ni dobila nobene spodbudne ocene. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 (urejeno) Jaz po pravici povedano nisem probal. In sodeč po tem videu sploh ne rabim, da najdem cel kup kritik.Sovoznik je obupen. Prav robotski glas ima. Katastrofa. Podlaga zgleda skoraj popolnoma gladka, stik dirkalnika s podlago izgleda obupno. Senca se skrije kar pod podlago. Zvok je tudi obupen, sploh ko malo spusti in doda gas. Avto nikjer sploh ne drsi - je zaliman na tla, kot bi se po asfaltu fural. Že pri CM so sami razvijalci omenili, da DiRT Rally teče na enem zastarelem grafičnem motorju (zarad tega ga nočejo dat na konzole) in da grafika ni najboljša. Tole zgleda 5 let starejše od DiRT Rallyja.Katastrofa pa sploh probal nisem. Uredil October 28, 2015 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 Za to pa pravim,da naj @play nabavi Dirt,da bo videl kakšna je razlika. Če dec uživa pri igranju WRC 5 kaj bo še le rekel,ko bo probal Rally Dirt @play,vsi fantje ti bodo dejali,da je Rally Dirt vreden nakupa Glede na to,da ti je rally pri srcu moraš probati pravo rally igro,ne pa nekaj na pol narejenega,saj si zaslužiš več kot pa to kar sedaj igraš! Pa še kakšno prvenstvo boš lahko odfural na Slo-racingu Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 29, 2015 Share Napisano October 29, 2015 Vidm ja Dirt vrjamme da je čist kul, ker že na ps3 je bil dirt 3 na volan čist kul, niti najmanj kritik, le akr me mogoče moti, je včasih mal gledam filme dirta, nekako brzina hitrost v ovinkih mogoče pretirana ne čist relana, prehitra, moje mnenje! Murn lej tkole, mogoče ti bo žal, keč wrc5 je en: -folk sm priklopi in igra, tema brezveze-folk niti ne nastavi avta, kaj šele težavnost špila Treba urediti reči kot so, ffb moč max na 30%, vibra nula ali max na 10%, sensitive stoplake plina gasa in zavore se poveča na amx 20%Voziš obvezno amam vse brez pomagal, tako da je vse na off, ter težavnost na max.Recimo Nemčija, avto uredim na grobi stil, nekak da je najbolj trd, najbolj brutalen itd, ampak ker je avto pretrd zelo hitro uničujem mortizerje, podovozje, zavore, posledično tudi gume, da se reč pelje zelo vredu, in zdrži, ne sme biti avto pretrd itd...V primeru da si uničuješ elektroniko, posledično tvoj kopilot rata tiho, se ga ne sliši, pač špil ima par dobrih reči, še vseeno je pa eno, če bib ila fizika v podnu, jaz se ne bi niti dodtikal špila, prvi občutek mi je bil prokleto mešan, ko sem naredil te reči, da sem si nekak uredil vozni model, mi je ratal špil odličen, na koncu lahk rečem, kar sem si mislil da bom, na plošček se pelje čist ok, ampka na volan se meni še parkrat bolje, vse skupaj le moje mnenje in nekak upam da me poznate in vem kaj je nekak solidno dobro za vozit, ne bi rad hvalil neke reči, pa da na koncu ni niti mal dobra, mogoče edino grdo od špila je le to, da ni dosti da volan daš na usb in furaš, treba se je kr malo bolj špilu posvetiti, nekako sem do sedaj skuril 15h, pa sem si šele nekak uredil vozilo dokaj sposobno, že to mi je veselje,d a dobim na koncu nekak iz špila maksimum, ali akr sem mislim, mene špil vleče da igram! Citiraj Link to post
Recommended Posts