Mouly 2 Napisano November 13, 2009 Share Napisano November 13, 2009 No, ravno v tem trenutku, ko sem pisal prejšni post, je prišel ven Real Mod 2.0 za Shift. V tem je popravljenih še več zadev, nova fizika za gume, podlage vseh prog so bil ezamenjane, ipd. Je kakšen link kjer bi lahku dubu ta mod? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 28, 2009 Avtor Share Napisano December 28, 2009 Brands Hatch qE07NP3b630 Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano December 28, 2009 Share Napisano December 28, 2009 Tu se kaže lastnost, ki je ne maram v shiftu - če bi tudi v resnici vozili tako "agresivno" pol bi blo še malo več nesreč in žrtev v prvem "Paddock Hill" ovinku. Ta igra je kvazi simulacija, obenem pa spodbuja pravi destruction derby na progi Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano July 6, 2010 Avtor Share Napisano July 6, 2010 Brawn GP (konvertiran iz FSONE 2009) Prenos! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 1, 2010 Share Napisano September 1, 2010 FSONE09 konvertiran v SHIFT zgleda takole: (Je kdo že kaj probaval?) Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 A kdo mogoče ve, se je pol še kej dodelovalo fiziko za tale špil?? Ker bi ga igrov samo zaradi avtov, ker jih je mnogo na izbiro, a vse pokvari vožnja ki je res v k***u! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Mislim da mas na virtualR dost nekih modov, ki zelo poboljšajo vožnjo. Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 14, 2010 Share Napisano September 14, 2010 Aha, hvala za informacijo! Nevem če kdo ve, lahko samo zadnji popravek naložim al moram vse povrsti?? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 14, 2010 Share Napisano September 14, 2010 Igro -> zadni originalni patch (1.2 al ker je originalni patch) -> 1.31 overhaul Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 14, 2010 Share Napisano September 14, 2010 No, hvala za pomoč, sem zrihtou igro da dela z modom, ampak je še zmerej vožnja avta ničemur podobna, ker ni nobenga filinga v avtu! Najbrš tega NFS-ja ne bom dolgo igrov, pa si bom najbrš kakšenga starejšga naložu npr. underground 2! Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 17, 2010 Share Napisano September 17, 2010 No kot sem že reku sem Shift zbrisou ker so avti nevozni, sem pa zato naložil Pro street, ker sem ga en čas nazaj že igrou, pa se mi je zdel malo boljši od Shi(f)ta, zdej mam pa en problem: Ko sem v meniju se lahko izbira podmenije tudi z volanom, ampak pri meni je tako kot da bi skos tiščal bremzo in potem se tist kvadratek za izbiranje v meniju skos dol premika, ko pa pride do dna pa gre od začetka, tako da se stvar ne ustavi! Ustavim jo le lahko če nekje do polovice pritisnem gas! Zdej me pa zanima če je kdo že slišal za problem, pa če se ga da rešit? Zadeva se tud umiri če volan odklopim iz računalnika, samo potem nima smisla, ker bi rad na volan vozil! Pri drugih igrah npr. GTR2, RBR, Test drive pa nimam nobenga problema! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 17, 2010 Share Napisano September 17, 2010 V nastavitvah moraš nastavit, da imaš ločeno stopalko za bremzo in za gas. Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 17, 2010 Share Napisano September 17, 2010 So tako nastavljene stopalke, pa vseeno kar leti stvar po meniju! Pa tud ko vozim, mislm da ko spustim gas kar samo prbremza, ne dokonca, ampak je vidno! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Overhaul mod v2.0 je zunaj. Več o tem tukaj: Povezava! Citiraj Link to post
Recommended Posts