KRUH 5 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 To je " čipšit"! Citiraj Link to post
igi 51 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Hm, sem probal tole Po prvih 10 minutah sem si rekel WTF so pa to naredili?? No, pa sem si zrihtal malo volan pa je kar zabavno. Tud vozi se za arkado čist lepo. Res ne vem zakaj v nobeni ampak res NOBENI arkadi ne morejo naštimat da bi volan po defaultu lepo delal. V glavnem, vsa skrivnost zame je bila da sem si volan naštimal na 720 stopinj in ni več tistega nervoznega zavijanja. Ostalo mam pa občutljivost 50, pa speed sensitivity 0. Mogoče bom probal še kaj z deadzoni, ki jih mam zdaj 0. Kako mate pa vi? Citiraj Link to post
obes 0 Napisano September 18, 2009 Share Napisano September 18, 2009 Mene pa predvsem moti občutek da vsaka komanda volana levo desno zgleda, kot da bi zamujala, tako da tudi na ravnini imam težave vozit naravnost! Gas pa zavora pa mi ne dajata tega občutka To je težava, ki sem jo imel pri vseh igrah iz konzol... igi: bom probal nastavit kot praviš, da vidmo če bo kaj bolše! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 18, 2009 Share Napisano September 18, 2009 Ma to je zaradi tega, ker se nagibajo k ladje. Sej men je kr kul se tko v ovinke metat. Sam da volan dobim pa prec poročam. Citiraj Link to post
igi 51 Napisano September 18, 2009 Share Napisano September 18, 2009 sebo to da zamuja je pa tudi res. Fiziko so pa drugač kr zadel. Čeprav je vse skupaj mal poenostavljeno, maš tokrat občutek kot da res nekaj s 4 kolesi voziš Tako fiziko bi morali dati v Test Drive. To bi bila pa popolna kombinacija. Pa še nekaj sem opazil: FPS je vseskozi 30. A je to popotnica od konzol al kako? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 18, 2009 Share Napisano September 18, 2009 vsync si izklop kr omeji fps-jd Citiraj Link to post
igi 51 Napisano September 28, 2009 Share Napisano September 28, 2009 TechAde's NFS Shift Custom FFB Wheel Profile Če bo kdo probal, jaz še nisem. Techade je drugač avtor realfeel plugina Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 28, 2009 Share Napisano September 28, 2009 Jst sm probal....sicer je dost bolje, ampak še vedno mi ni nek užitek vozt nfs z volanom. Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano September 28, 2009 Share Napisano September 28, 2009 a je možn dobit direktn link do datoteke da se mi nebi bilo treba registrirat na forum. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 Zdej jo že neki časa preigravam in morm reč, da mi je postala kr všeč. Všeč mi je pač ta način kariere in nadgrajevanja svojih dirkalnikov. Drift mi na začetku ni bil tolko dober, sam pol sem kupu BMW M3 e46 in sem takoj spremenil mnenje . Kar mi ni všeč je to, da igra še vedno vzpodbuja idiotsko dirkanje, siljenje in butanje v nasprotnike. Na eni dirki moreš npr. zavrtet 4 nasprotnike, da dobiš tisto zvezdico za dosežke. All-in-all: zadeva se je končno premaknila v pravo smer in upam, da bodo v prihodnje šli še naprej z avti, progami, disciplinami in da se znebijo nepravilnega načina dirkanja. Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 Zdej že mene mika... Citiraj Link to post
igi 51 Napisano October 1, 2009 Share Napisano October 1, 2009 sej so že novi modi... tud tist da ni AI tok agresiven http://www.virtualr.net/category/need-for-speed-shift/ nisem pa še probaval Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano October 1, 2009 Share Napisano October 1, 2009 sej so že novi modi... tud tist da ni AI tok agresiven http://www.virtualr.net/category/need-for-speed-shift/ nisem pa še probaval .. da ne bo potrebno logiranje so modi snemljivi na miomoto.com ... Veselo sukanje! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 2, 2009 Share Napisano October 2, 2009 Evo za vse tiste, ki še niste obupali....ta mod naj bi popravil dosti zadev....manjka mu samo tisti mod v katerem je AI malce manj agresiven. http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-real-mod-1-0/ Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano October 2, 2009 Share Napisano October 2, 2009 Evo za vse tiste, ki še niste obupali....ta mod naj bi popravil dosti zadev....manjka mu samo tisti mod v katerem je AI malce manj agresiven. http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-real-mod-1-0/ Ne manjka mu nič (sodeč po opisu), sam nič ne piše kam vržeš te filete :? Citiraj Link to post
Recommended Posts