Skoči na vsebino

Need for Speed: SHIFT

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 104
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Hm, sem probal tole

Po prvih 10 minutah sem si rekel WTF so pa to naredili??

No, pa sem si zrihtal malo volan pa je kar zabavno. Tud vozi se za arkado čist lepo. Res ne vem zakaj v nobeni ampak res NOBENI arkadi ne morejo naštimat da bi volan po defaultu lepo delal.

V glavnem, vsa skrivnost zame je bila da sem si volan naštimal na 720 stopinj in ni več tistega nervoznega zavijanja. Ostalo mam pa občutljivost 50, pa speed sensitivity 0. Mogoče bom probal še kaj z deadzoni, ki jih mam zdaj 0.

Kako mate pa vi?

Mene pa predvsem moti občutek da vsaka komanda volana levo desno zgleda, kot da bi zamujala, tako da tudi na ravnini imam težave vozit naravnost! Gas pa zavora pa mi ne dajata tega občutka [Jel2]

To je težava, ki sem jo imel pri vseh igrah iz konzol... icon_guns.gificon_joj.gif

igi: bom probal nastavit kot praviš, da vidmo če bo kaj bolše! :roll:

sebo to da zamuja je pa tudi res. Fiziko so pa drugač kr zadel. Čeprav je vse skupaj mal poenostavljeno, maš tokrat občutek kot da res nekaj s 4 kolesi voziš :)

Tako fiziko bi morali dati v Test Drive. To bi bila pa popolna kombinacija.

Pa še nekaj sem opazil: FPS je vseskozi 30. A je to popotnica od konzol al kako?

• 2 weeks later...

Zdej jo že neki časa preigravam in morm reč, da mi je postala kr všeč. Všeč mi je pač ta način kariere in nadgrajevanja svojih dirkalnikov. Drift mi na začetku ni bil tolko dober, sam pol sem kupu BMW M3 e46 in sem takoj spremenil mnenje :P. Kar mi ni všeč je to, da igra še vedno vzpodbuja idiotsko dirkanje, siljenje in butanje v nasprotnike. Na eni dirki moreš npr. zavrtet 4 nasprotnike, da dobiš tisto zvezdico za dosežke.

All-in-all: zadeva se je končno premaknila v pravo smer in upam, da bodo v prihodnje šli še naprej z avti, progami, disciplinami in da se znebijo nepravilnega načina dirkanja.