Mitja Bonča 583 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 EA pač ne zna drugega delat kot ene čudne prečudne nevem-kaje. Ko bi vsaj bila arkada, v stilu Colina 1 ali 2, kjer si lahko tudi z tipkovnico uredu vozu, bi še šlo nekako, ne pa to, oprostite izrazu, sranje, ki ni podobno nobeni stvari. Toliko truda mnogih ljudi in časa ter ogromno denarja vržejo tako dobesedno v smeti. Pa kaj jim je, no? A je res težko narediti en spodoben špil, ali kaj? Pa saj znajo programirati, če že naredijo tako packarijo, bi z malce več truda (niti ne več denarja) naredili špil kot se gre. No ja, kaj čmo. Komercialni izdelek pravijo - kdo bo to špilal pa si ne znam predstavlajti... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Tukej je dnar... v grafiki in imenu... Tega sranja NFS Shi(f)t se bo prodalo 500x več kot pa iger kova: rfactor (2), gtr2, evo, nkpro, lfs,... ker teh spilov se je treba resno prijet... NFS pa sam naložis pa GASAAAA Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Ja, in pa gaassaaaa tudi potem dol z diska. Citiraj Link to post
Strauss 0 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Nej mi edn pove kako v tem špilu naštimat FF. imam G25 Win 7 in zadnje drajverje za visto(za sedmico jih itak ni). Problem pa je ta da mi FF v igri dela ravno obratno kot bi mogu. Pri Pro race al kar že je tisto sn imel funkcijo invert FF tukaj v tej igri pa tega ne zasledim. V rfactorju mi FF dela normalno brez da bi kaj popravljal. A kdo ve kako to poštimat? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Nej mi edn pove kako v tem špilu naštimat FF. imam G25 Win 7 in zadnje drajverje za visto(za sedmico jih itak ni). Problem pa je ta da mi FF v igri dela ravno obratno kot bi mogu. Pri Pro race al kar že je tisto sn imel funkcijo invert FF tukaj v tej igri pa tega ne zasledim. V rfactorju mi FF dela normalno brez da bi kaj popravljal. A kdo ve kako to poštimat? Greš pod options pa si naštelaš ker volan uporablaš in to naj bi pol delal brez dodatnih nastavitev, usej pr men je. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 16, 2009 Avtor Share Napisano September 16, 2009 Jast sem obupal nad to igro Na koncu bomo še veseli, da bo Simbin vsako leto izdal kak dodatek, saj se te novi engini/igre nikakor ne obnesejo Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Vožnja totalno v ku*cu, ni šans da naštelaš, da bi se dal usej prbližn furat Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Tale špil je ful strojno zahteven .Brands Hatch , 15 avtov , vse na max , 18 fps na štartu. Imam pa 4870x2 pa Q6600 sfrizeran na 3700MHz. Citiraj Link to post
obes 0 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 ma po moje ni kriv engine.... preprosto igre za konzole so eno za pc so drugo... kar je delano za konzolo očitno se na pcju ne da igrat!! in ne samo racing igre... se bojim da tudi letošnji pes2010 nebo nobena izjema... NA ŽALOST! in jaz sem mislu da je AI pri LFS butasta...tam so geniji napram tem od Shifta Upajmo da bo Rfactor 2 grafično primerljiv s shiftom Citiraj Link to post
Strauss 0 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 No FF mi je kar sam od sebe začel v igri delat normalno. Vzrok: pojma nimam kaj je blo narobe ker nisn nič spreminjal. Edino kompjuter sn še enkrat na novo zalavfal pa dela. Kar se pa igre tiče, mi je pa še kar uredu za vozit, edino avto gre preveč po tračnicah kljub temu, da imam komplet vso pomoč izklopljeno. Citiraj Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Hmmm, spil je dobr, da se mal izživljaš nad AI tekmovalci in se imaš potem za dobrega voznika, ter da mal preganjaš dolgčas...tudi to je nekaj...za kero resno tekmovanje pa itaq da ni. Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 jst na volan ne morm pa ne morm da bi pelu naravnost.mam zdej enga 600KM porscha pa tud naravnost ne gre. a kdo kej ve kako bi to zrihtu. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 zmanjši občutljivost volana Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 ma sej to sem že ene 25x zmanjšu pa je še zmeri isto s.r.anje Citiraj Link to post
Strauss 0 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Kolikor sem jaz špilal lahk povem sam to da so eni modeli avtov preprosto nevozni. Naprimer že sam na začetku ko izbiraš sm si kupu 2 Audija in oba nadgradil. Prvi S4 se pelje lepo, medtem ko z drugim TT nisn mogu odpeljat kroga ne da bi me neslo iz proge. Pa se šteje, da naj bi imel boljšo lego na cesti pa sam 30 hp več kot S4. Citiraj Link to post
Recommended Posts