play 502 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 pa tale zadni video kr da malo upanja , sicer pa bo treba sprobat! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Res je! Tut men ne izgleda sploh tok slabo. Vsaj kar se fizike tiče. Nekajkrat je mogu kr mal avto lovit... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Men se zdi da cist prekmal zavije v ovink pa... au rouge se mi zdi kot da nebi blo ovinka, skor raven Citiraj Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 12, 2009 Share Napisano September 12, 2009 Men tudi ne zgleda slabo Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 15, 2009 Share Napisano September 15, 2009 Mel sem srečo in sem lahk sprobu že dans, takle je: -grafika izvrstna -fizika bolša ko pr GRID-u ampak vseen kar dobra(so me presenetl) -tole šaltanje in obračanje volane me mal moti kr ni nekega pravega občutka Sicer pa moja ocena : 4/5 Po mojem mnenju do sedaj najbol realna NFS in tudi najbolša igra kar so jih naredili. Sem dodal še video, sicer posnet s telefonom ampak bo za prvo silo: http://www.youtube.com/watch?v=-oMkXZprQZo ne gledat kr smat slabo vozu, s kamero u roki pa šele 5 minut sm igral:D Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 16, 2009 Avtor Share Napisano September 16, 2009 Probal včeraj zvečer, občutki pa so čudni/mešani. Sama grafika je odlična, všeč mi je vzdušje...videi pred dirko. Vožnjo ne znam ocenit, zaenkrat kaže na negativno, saj mi avto spet deluje kot ladja (kot v GRIDu). Morm mal nastavit nastavitve za volan, ker z default je čudno za vozit (obrneš volan za par stopinj in glih da ne odpelješ harda). Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Jst sm na tipke vozu....loviš avto po celi progi....sploh ne vem, če se da natančno odpelat. Z volanom pa nisem probal še. Upam, da je kej bolš. Mi je pa pri parih progah mal štekal....ampak to ni panike, ker sem mel full detail. Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Naredil par krogov Grafika odlična, za vozit je bolj bogo Mislim da je bolj za konzole tole spackano... Citiraj Link to post
obes 0 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Probal včeraj zvečer, občutki pa so čudni/mešani. Sama grafika je odlična, všeč mi je vzdušje...videi pred dirko. Vožnjo ne znam ocenit, zaenkrat kaže na negativno, saj mi avto spet deluje kot ladja (kot v GRIDu). Morm mal nastavit nastavitve za volan, ker z default je čudno za vozit (obrneš volan za par stopinj in glih da ne odpelješ harda). Se v celoti podpišem pod to! Je pa vseeno malo boljše kot v GRID-u, le volan gre občasno malo po svoje :? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Se pravi, da je pol tale špil bolj kur... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Malo boljši grid.... that's it.... za pojem simulacija pa manjka še ohoho.... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Js tut nisem velik špilal .. tri ali štiri dirke... Sam morate priznat, da je to najboljši NFS do zdej. Ker dejansko je. Če ne druzga lahko to vidmo že po tem, da ne moreš cele dirke odpeljat brez da bi bremzal (za razliko od nekaterih prejšnjih naslovov ) Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Čeprou če avto vržeš v ovinek bo sam dost zabremzal....razen na tistih 180 ovinkih. Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 ma jst nikakor nism mogu naštelat volan da bi mi utrezu tko k treba. Vožnja mi glih ni všeč. Body rollinga se mi zdi da je pa ful. Avti so res k ladje. Grafika je pa super. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Js tut nisem velik špilal .. tri ali štiri dirke... Sam morate priznat, da je to najboljši NFS do zdej. Ker dejansko je. Če ne druzga lahko to vidmo že po tem, da ne moreš cele dirke odpeljat brez da bi bremzal (za razliko od nekaterih prejšnjih naslovov ) Ja je pa res najboljši nfs do danes... saj zame Sem pa glede na vse le pričakoval malo več.... enako bo najbrz tudi z f1 od codemasters za pc, če sploh kdaj ugleda luč sveta.. Citiraj Link to post
Recommended Posts