Skoči na vsebino

4. Barbagallo - 21.6.2015

Recommended Posts

Jaz bi se oprostil Božotu. Hotel sem te malo presirat in sem čisto zgrešil breaking point. Pogledal zdaj replay. Sorry, ni kaj dodat. Po replayu zgleda, da ni bilo usodno zate, vendar si verjetno zgubil pozicijo ali dve.

Marko

Verjetno si želel reči opravičil?  :D Jaz pa ti seveda oprostim, prehitevanje sem kar predvideval ni bilo hujšega, si jo ti dosti bolj skupil. Bolj me jezi, ker sem prav zaradi tebe par krogov pred koncem R2 v zadnjem ovinku razbil avto [wall]  seveda čisto po moji krivdi, da ne bo kdo narobe razumel (sem namerno tako napisal) ;)  Škoda, bi se kar borila za boljšo pozicijo, tako kot sva se pred tem, kar nekaj krogov, z Igorjem  [ok]

Glavač, očitno sem ti jaz dodelil en nežen spank po tazadnji, ko si spraševal kdo je bil, sorry, na srečo ni bilo posledic  [iz]

Uf, Selčan tole si zelo hitro skup dal  [ok]  ne vem sicer, kako ti čas dopušča, mogoče če počakaš kakšen dan, kot vidiš še kaj pokomentiramo ... Res pa je, da očitno novinci (še) nismo navajeni pisat poročil.

Uredil - bofu
  • Odgovori 104
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nebi se zdaj spuščal v to, katerega od teh incidentov se ni smatralo kot sekanje ker, če povem po pravici, se niti ne spomnim in res nimam časa spet par ur pregledovat posnetke, da bi ti lahko odgovor

Kvalifikacije: - na TS sem ujel, da bo 96% gripa. Žal so se napovedi sicer prijaznega strokovnega sodelavca izjalovile in so bile razmere bistveno težje. Vseeno mi je uspel soliden krog in z  1:03;04

Aha aha, no saj nekaj od tega je blo slišat včeraj, ko sem celo malo dlje ostal na TSju ... da tega ni toliko, je verjetno spet razlog v tem, da nas je par novih.

Moj komentar še pride. Enostavno ni bilo časa za strnit občutke ter si ponovno ogledat replay malo bolj podrobno. Po drugi strani sem se naučil, da komentarji na vročo glavo niso dobri. Škoda, da sem se tega prepozno naučil. Bi bilo lahko danes marsikaj drugače.

Družina in služba. Še dobro, da sploh na dirko uspem ob tej zgodnji uri. 

Bolj me jezi, ker sem prav zaradi tebe par krogov pred koncem R2 v zadnjem ovinku razbil avto [wall]  seveda čisto po moji krivdi, da ne bo kdo narobe razumel (sem namerno tako napisal) ;)  Škoda, bi se kar borila za boljšo pozicijo, tako kot sva se pred tem, kar nekaj krogov, z Igorjem  [ok]

LOL... ...Je kar vredu tako kot je bilo. Mi je ustrezala tvoja taktika ob pripravi napada ;)

Kvalifikacije:

- na TS sem ujel, da bo 96% gripa. Žal so se napovedi sicer prijaznega strokovnega sodelavca izjalovile in so bile razmere bistveno težje. Vseeno mi je uspel soliden krog in z  1:03;045 sem zasedel 7 mesto.

Dirka 1:

- previdno štartam in v T3 po lastni napaki preizkusim grip še na izletni coni. Izgubim 3 mesta, pa še Ocvirk me lepo prehiti, tako da sem, preden sem dojel, da gripa iz practics pač še ni, pristal na P11. No pa smo tam, sem si rekel. Nekaj sreče ( so se v T3 trije zapletli), pa prehitevanje Pangerja v 5 krogu (res si imel neke težave, ker si kar odvil s steze) in Slaparja (nekoliko na silo morda) na koncu 8 kroga, pa sem na stezi ostal sam. Za mano se je okoli 5 dirkačev borilo za mesta, jaz pa sem se jim lepo oddaljeval. Peterica pred mano je vozila brezhibno, tako da sem imel caa. 10 krogov mono/race. Na koncu je sicer Glavač nekaj poizkušal. Na novinarski konferenci je celo zatrjeval, da bi, če bi, pa ne vem kaj še, ampak je zaostal za debelih dve desetinki sekunde [smoke] .

Dirka 2:

- v prvih treh krogih se je dogajalo pred mano marsikaj, sam sem prehitel Zupana in pred mano se znajdejo Glavač, Apat, Nidler, Ocvirk, Roškar. Za mano pa Selčan, Gantar, Erste, Rožič, Terzič. Sama eminenca, tako da se mi je kljub zbranosti nekako zazdelo, da bom zopet tam okoli P11.V četrtem krogu sta se "izločila" Nidler in Apat, mimo Ocvirka pa ni šlo. Tako me je dohitel in na koncu šestega kroga na vhodu v ciljno ravnino prehitel Selčan. Po dirki je mojemu sotekmovalcu sigurno plačal kako večerjo, saj mu je le ta pri tem manevru izdatno pomagal z pospeškom od zadaj  :twisted:.

Na koncu 12 kroga solidno odpeljem zadnja dva ovinka, tako da v T1 prehitim Ocvirka. V ogledalu je bilo videti, kot da mu Erste od blizu hoče ob tem nekaj povedati, ampak to je njuna stvar. Tako se znajdem na petem mestu a kaj, ko so za mano sami profiji. Zdržal sem nekako 10 krogov.  V 22 in v 24 krogu me prehitita Rožič in Terzič ( res oba clear varijanta brez pritiskov, odrivanj itd. [it] ) Na koncu 7 mesto.

Po dirki smo šli v lokalno pivnico kjer smo kramljali o vsem mogočem. Tudi o tem, da je to dirkališče nekoliko neatraktivno in da se že vsi veselimo nam bližnjega Spielberga Salzburgringa. Vendar smo glede na obraze lokalnih žejogascev  takoj spremenili temo in začeli hvaliti Perth in vse na okli.

Uredil - mancSLO

Marjan, bravo za opis, sem kar not padel [owje] 

Kot je bilo že rečeno, premalo ljudi po dirki napiše svoje mnenje, meni je to fun brati, še posebej če je zapisano na zabaven način [smoke]

Kar se tiče Salzburgringa, SkyWalker team je danes opravil prvi plavalni trening. Rezultati so spodbudni in napovedujemo, da bo lestvica na RSR timingu spet Slovenska [dance] Časi pod 1.27.xxx zagotovo, vse je pa odvisno od velikosti jajc, pri sekanju prve šikane.

Časi pod 1.27.xxx zagotovo, vse je pa odvisno od velikosti jajc, pri sekanju prve šikane.

Je to sekanje še znotraj meja, ki jih dovoljuje pravilnik ? Samo, da vem kej sem primerjalno.