Skoči na vsebino

4. Barbagallo - 21.6.2015

Recommended Posts

• Odgovori 104
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nebi se zdaj spuščal v to, katerega od teh incidentov se ni smatralo kot sekanje ker, če povem po pravici, se niti ne spomnim in res nimam časa spet par ur pregledovat posnetke, da bi ti lahko odgovor

Kvalifikacije: - na TS sem ujel, da bo 96% gripa. Žal so se napovedi sicer prijaznega strokovnega sodelavca izjalovile in so bile razmere bistveno težje. Vseeno mi je uspel soliden krog in z  1:03;04

Gašper Zupan, ti na vsaki dirki tako skačeš, da je veselje. Ne vem, je tudi drugim skakal?

Vem, bom do nadaljnega prekinil z udeležbo na uradnih dirkah. V kratkem naj bi fantje iz Tritela prišli dogradit optično omrežje do hiše, potem pa se zopet vidimo. Se opravičujem vsem oškodovanim. Alena sem skoraj sklatil iz druge dirke.. sori, sem te spuščal naprej na ravnini, ampak mi je ravno zapingalo in si bil v trenutku v meni.

Jaz bi se oprostil Božotu. Hotel sem te malo presirat in sem čisto zgrešil breaking point. Pogledal zdaj replay. Sorry, ni kaj dodat. Po replayu zgleda, da ni bilo usodno zate, vendar si verjetno zgubil pozicijo ali dve.

Marko

:oops: jaz sem pa na prvi dirki sklatil Jankota Glavača in to tako, da sem zaj.... dirko njemu in sebi. Enostavno se malce prepozno začel bremzati in se nisem mogel ustavit do tebe, čeprav sem mislil da bom pedal za bremzo potisnil skozi ohišje. Sry. Za kazen sem dobil zatem vrnjeno porcijo od ne vem koga, odneslo me je iz proge in mi za nameček še dodalo en dodatni krog oz. mi tistega ni štelo med odvožene.

Odličen video in slike Selcan. 

Primzzy se zgodi, drugič mal bolj pazi pa bo :P. Te ne mislim niti prjavit, bi pa vrjetno te v primeru, da bi končal pred mano... Škoda vrjetno bi bil kakšne 2 mesta boljši gleda na pace, več pa ne. 

Sva se pa saj lepo borila za zmago v R2. :)

Koderman, js bi naredu še od koga drugega kako se borite, ampak če nihče več ne piše poročil po dirki tako kot smo to delal včasih, ne vem kje je bila akcija oz incidenti. Jaz na grobo preletim reči iz obeh dirk, dam tiste skupne trenutke ko je poln grid, potem pa še par stvari ko je akcija, pač je v večino da vem za sebe kdaj sem imel borbe, če po sreči še odkrijem koga da se je prehitevu na zanimiv način ga dam zraven, sicer imam zanimive borbe ampak barve drugih dirkalnikov bi prišle prav vmes. Tako pa ker nihče ne piše poročil po dirki, kaj se mu je zgodilo v katerem krogu in s kom se je boril pač ne iščem, ker potem lahko video delam 5ur. Ampak sploh ne vem če se je kdo 20 krogov boril z istim dirkačem tako kot sem se jaz z Erštejem. 

lep video. vidim, da ste bili kar nabiti v zadnjem delu grida na drugi dirki, dokler me počasi niste prehiteli. moram vsaj teamspeak instalirat za druge dirke, ker je bilo kar malo strašno vodit grid en krog xD

v prvi dirki mi je žal izklopilo volan v prvem krogu in sem ga parkiral naravnost v zadnjem ovinku =/

Ja Tomaž. Saj dajem kapo dol za delo, ki ga opravljaš.

Poročila pa sem se od vas izkušenejših navadil, da ne dajem takoj po dirki, ko je glava še razgreta. Počakam raje kak dan, malo pregledam posnetke, po tem pa.

Ps: čestitke, da si se lahko toliko časa boril z Erštejem. Saj bi se morda z mano tudi dlje kot dva ovinka, pa si dobil Alienski pospešek  [it] . Slediti ti pa po tem nisem mogel zaradi caa. - 0,2sec po krogu.