Skoči na vsebino

4. Barbagallo - 21.6.2015

Recommended Posts

Kolk mi je žal, da me ne bo :(

Tole bo nora dirka, samo po pameti v zadnjem zavoju, da ne bo preveč karambolov :) Mam pa najmanj prevoženih krogov. Marjan bravo za čas, na dirki pa u izi pa je podium tvoj! 

• Odgovori 104
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nebi se zdaj spuščal v to, katerega od teh incidentov se ni smatralo kot sekanje ker, če povem po pravici, se niti ne spomnim in res nimam časa spet par ur pregledovat posnetke, da bi ti lahko odgovor

Kvalifikacije: - na TS sem ujel, da bo 96% gripa. Žal so se napovedi sicer prijaznega strokovnega sodelavca izjalovile in so bile razmere bistveno težje. Vseeno mi je uspel soliden krog in z  1:03;04

Kolk mi je žal, da me ne bo :(

Tole bo nora dirka, samo po pameti v zadnjem zavoju, da ne bo preveč karambolov :) Mam pa najmanj prevoženih krogov. Marjan bravo za čas, na dirki pa u izi pa je podium tvoj!

Ja pa kaj še. Na 92% gripa sem na 1:02:05, ostali pa pod 1:02. Če na dirki dodam 1 sec. ( ni izkušenj), bo tam okolu P8 že balzam.

Mal manj trenirajte! :P

Ne vem kje bi lah v Barbagallu sekal Marko... Če se da kje mi pa plis na privat napiš, da bom mel mal prednosti ;)

Sm sprobu zdle tale vaš cut ja,,pomaga takoj skor pol sekunde

Predvidevam da bo zadnji sektor na dirki veliko počasnejši, kot je trenutni WR  [iz]

Pač RSR dopušča  [it]

Imam še vedno best split2. Ne morem verjet???

Tukaj berem med vrsticami, da se nekaj seka. Mogoče pa se da iz v zadnjem ovinku široko, preko robnika in RSR ne javi cut.

Boh. Bo že Apat prijavil, če bo na dirki kej sumljivega :)

Tukaj berem med vrsticami, da se nekaj seka. Mogoče pa se da iz v zadnjem ovinku široko, preko robnika in RSR ne javi cut.

Boh. Bo že Apat prijavil, če bo na dirki kej sumljivega :)

Se počutiš krivega?

Presodili bodo sodniki. Kot je bilo rečeno - če je prijava, jo pogledajo. Če prijave ni, ne gledajo. Pravila vsi poznate, saj sem pravilnik že tolikokrat omenil, da ga sedaj večina znate že na pamet.

Isto kot je veljalo za Imolo, velja tudi za Barbagallo in vse naslednje dirke...