AliBuggy 1 008 Napisano June 5, 2015 Share Napisano June 5, 2015 tud prav, sam da ne delas guzve Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 5, 2015 Share Napisano June 5, 2015 Jaz pa res ne delam gužve,sploh,če na razpredelnico naše lige pogledaš sem bolj v ozadju,ker se še učim. Prišel sem zmatran z šihta,nekaj pojedel in nisem bil ravno razpoložen za event. Bi moral počakati do jutri in se potem podati po tej Grčiji. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 5, 2015 Share Napisano June 5, 2015 nic bat, smo vsi na istem...bo pa drugic boljs...sej pravim, jaz sem bil na stezi cisto frapiran zaradi vecernih senc (ultra nastavitve) pa ta avto ni glih moja saljca cwaja, nikol wozu...sm raj na italjanrijh...woohooo Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 6, 2015 Share Napisano June 6, 2015 Internetna stran,lige in online eventi so trenutno nedosegljivi. Problemi z serverji, Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano June 6, 2015 Share Napisano June 6, 2015 haxxorji zihr...pr weekly se je en poljak kar od nikjer pojavil in v eni etapi napram vodilnem pridelal 50 sekund prednosti,kar je v Monte Carlu z Mini-jem na kratki etapi znanstvena fantastika Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 6, 2015 Share Napisano June 6, 2015 Fak men se je pa čudn zdel, prva in druga etapa sm biu samo tam 7 pa 12 sec odzad pol pa kr naenkrat 50 v naslednjih. Čeprov sm jih počasnej pelau amapk 30 sec max, ker pol zadnjo sm biu spet sam ene 8. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 6, 2015 Share Napisano June 6, 2015 So že porihtali serverje. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 8, 2015 Share Napisano June 8, 2015 Cestitke Darjan87 za dansnji daily...krasno odpeljano...trenutno drzis 5 mesto....respect. Jaz pa gonim kurceve Minije iz 60ih na Master championshipu (katastrofa BTW) in je ta Daily bil cist prevec hiter zame...tako da sva raja midva z Metrojom dvakrat poletela cez ograje kot pa po cesti Sem mogu takoj pol se v custom it probat isti kombo, pa je blo dost boljs...tole je res nevarno, ko vozis eno grupo dalj casa in preskocis takoj na Daily z neko X makino, brez tapravega feelinga za avto (sploh ce ga nimas v garazi)...kwa pa vem, mogoce samo izgovore iscem za svoj gnil nastop Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 8, 2015 Share Napisano June 8, 2015 Ne,to drži kot pribito. Jaz sem tudi navajen na Imprezo in Fiata,ko pa menjam imam ful probleme,da se navadim Citiraj Link to post
FEHIM! 26 Napisano June 8, 2015 Share Napisano June 8, 2015 Če se nebi dvakrat obrnu bi bil easy top 10.. mi je dokaj ušeč tale metro za po snegu Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano June 28, 2015 Share Napisano June 28, 2015 pa to ne moreš verjet...par dni nazaj peljem weekly prve 4 etape brez napak v 5 direkt u štango,so šla samo še prva kolesa naprej,avto je ostal na mestu in retired skratka. Resetiram event in pičim jst ponovo z minijem v napad.Prve 4 etape brez napak,5 pa pri isti štangi spet pizdarija le da se tokrat nisem nasadil v štango ampk sem jo ravno toliko zapel da me je obrnilo na bok in sem se skoraj celo ravnino drsal po boku No 3 ovinke naprej sem padec koncentracije nagradil še z kratkim izletom v maline in pobral penalty. Ampak zdaj imam vsaj rezultat,tako da bo pač moralo zadoščat Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano June 28, 2015 Share Napisano June 28, 2015 Naslednjič malo pogoljufaj, pa bo, saj ni nič nelegalnega, smo mogoče ne veš, da se da. Če se ti zgodi, da si pač odletel z ovinka (v weekly in monthly), enostavno stisneš gumb ali tipko za pavzo in izbereš "Save and exit to menu" ali nekaj podobnega tam piše, ne spomnim se zdaj natančno. Nato ponovno greš v dirko, na isto progo, ki je pač še nimaš dokončane. So pač zajebali, ker so pustili to v menuju. V dnevni dirki te možnosti ni, samo odstop. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 28, 2015 Share Napisano June 28, 2015 Tile online eventi bi mogl bit no restart vsi skupaj. Citiraj Link to post
Darjan87 45 Napisano December 21, 2015 Share Napisano December 21, 2015 Včeraj sta mi uspela super daily eventa top 10 zaenkrat verjetno ker nism piu neč u soboto 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano December 21, 2015 Share Napisano December 21, 2015 sem te vidu ja...cestitke! Citiraj Link to post
Recommended Posts