silicijeva dolina 1 254 Napisano August 21, 2015 Share Napisano August 21, 2015 To je itak vsem jasno,da je nakup G29 brez veze (menjava iz G25 ali G27) . Če pa bi se odločal za nakup,ker druga nimaš pa raje izberem TH ali pa Fanatec. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano August 23, 2015 Share Napisano August 23, 2015 Tudi sam sem razočaran nad tem novim izdelkom. No ja vsaj cena G27 je padla Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 23, 2015 Share Napisano August 23, 2015 Ja to je ena lepših strani novega volana Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 23, 2015 Share Napisano August 23, 2015 Moj post je izvleček iz enega posta na IR. Bistvo je pa ravno to, da se splača zdaj kupiti novega ali rabljenega G27. O G29 ne niti razmišljat. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 23, 2015 Share Napisano August 23, 2015 Torej je napaka Logitecha že svetovno znana,če že na IR o tem govorijo,da se ga ne splača kupiti. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 23, 2015 Avtor Share Napisano August 23, 2015 Tudi to se bo prodajalo. Boš videl. Odstotek tistih, ki se tako poglabljajo v volan in delajo primerjave je zanemarljiv. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 23, 2015 Share Napisano August 23, 2015 (urejeno) Pokaži statistiko,da govoriš o odstotkih. Vsak,ki bo kupoval volan in bo nameraval plačati več kot 300€ bo pogledal primerjavo,morda pri kolegu sprobal,prebral na raznoraznih forumih mnenja,pogledal kakšen prispevek na You Tube in se še le potem odločil za nakup. Vsak forum,primerjalni prispevek v video obliki,ki ga najdeš na spletu,ki se ukvarja z testi volanov, dirkaškimi simulacijami ne govori ravno v prid Logitech-a in temu njihovemu izdelku,ki so ga lansirali na trg. Jaz ti to lahko dokažem,ti pa o tvojem 1% zelo težko.Torej nekdo,ki bo odštel nad 300€ za nov volan se sigurno bo(ali pa se že) ukvarja z sim racingom in sigurno ne bo z takšnim volanom igral samo FS. Uredil August 23, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 23, 2015 Share Napisano August 23, 2015 Volan podpira PS4 in ni slab. Je pa predrag. Bo že cena padla, če bo Logitechu škripalo. Tudi G27 je vmes imel ceno 330 € pa se je kar lepo prodajal. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 23, 2015 Share Napisano August 23, 2015 (urejeno) Ja,imel je tudi ceno 330€,koliko pa stane ta G29? 409€ volan in stopalke + H menjalnik 60€ pa prideš na 469€ (vir: Logitech). Ja,1x bo tudi temu volanu padla cena in,če bo ta padla na 330€ bo še vedno predrag. Se strinjaš? Krivi pa so kupci,ki bodo (že dajejo) tako velike denarje za volan,ki ni skoraj nič drugačen(pustimo zunanjost,ki je preveč plastična,...) od predhodnika (no programsko opremo ima samo boljšo).Raje nabaviš T300 Ferrari GTE in menjaš stopalke za tiste,ki imajo še sklopko(T3PA) in si na 390€. Ok za njihov H menjalnik bi odštel več denarja ampak je tudi kvaliteta boljša. No tudi te kombinacije podpirajo PS4 in še bolje tudi PS3 in seveda PC. Uredil August 23, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 23, 2015 Avtor Share Napisano August 23, 2015 No, ne boš ravno ti govoril drugim kaj bodo kupili - vsak bo sam odločal, kaj bo vzel za svoj denar. Nekateri so pač privrženci Logitecha in bodo kupili to. Nisem rekel da je 1%, govoril sem o odstotku (to ne pomeni nujno 1). Ko si že pri dokazovanju, bi prosil za dokaz, da bo vsak pogledal primerjave, ko bo dal 300€ za volan. Pa ne drugega, ampak si se sam zapičil v besedo in začel z dokazi.A si mogoče probal G29? Bi rad slišal tvojo primerjavo, kako slab je napram G27. Me mika nakup, ko bo moj G25 odpovedal. Ker ne verjamem ravno vsakemu Youtube kanalu in blogerju. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 23, 2015 Share Napisano August 23, 2015 Nisem rekel,da je slab,ampak da je dražji in da ne nudi nič več kot ima G27. Ne da ne nudi nič več,še manj nudi,saj moraš H menjalnik dokupiti.Ja,volan sem sprobal in je enak kot G27. Sprobal sem ga pri kolegu in vse kar se mi je dopadlo je bila programska oprema,ki nudi več kot pa ta,ki jo ima G27,saj si lahko res vsak "knof" posebej konfiguriraš,brez,da bi zraven rodil.Res,tega volana se ne splača kupiti,ker za manj denarja dobiš več(G27) in to je moj nasvet za vse,ki še nimajo volana in ga nameravajo v kratkem kupiti. Če pa bi radi igrali na PS4 konzoli pa si raje omislite TH volane,ker boste vsaj uživali v tišini in boljših povratnih sunkih. Citiraj Link to post
h0ndre 0 Napisano August 23, 2015 Share Napisano August 23, 2015 Če koga zanima poceni varianta G29, na amazon.de je UK verzija trenutno okoli 285€http://www.amazon.de/gp/product/B00YUOVBZK/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano August 23, 2015 Share Napisano August 23, 2015 Kolega ki je alien v AC mi je rekel da ima G25 boljši odziv od G27 Pa tud napram T500RS pravi da prej začuti oversteer itd. Je pa res da je bolj grob, T500 je pač butter-smooth. Bomo v kratkem upgrade-ali na G27 k se je tok pocenil G29 pa IMO brezveze dajat 100€ več. Raje si nabavim kake boljše pedalke za ta denar(ali pa za par gajb piva ). Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 24, 2015 Share Napisano August 24, 2015 Torej je napaka Logitecha že svetovno znana,če že na IR o tem govorijo,da se ga ne splača kupiti.LOLOpisni testi so že prej pokazali, da sta identična. Na IR, oziroma David Tucker z njegovim WheelCheck orodjem je pa to izmeril in podkrepil s podatki.Se malo pa se bom lotil boost predelave G27 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 24, 2015 Share Napisano August 24, 2015 Ja,imel je tudi ceno 330€,koliko pa stane ta G29? 409€ volan in stopalke + H menjalnik 60€ pa prideš na 469€ (vir: Logitech). Ja,1x bo tudi temu volanu padla cena in,če bo ta padla na 330€ bo še vedno predrag. Se strinjaš? Krivi pa so kupci,ki bodo (že dajejo) tako velike denarje za volan,ki ni skoraj nič drugačen(pustimo zunanjost,ki je preveč plastična,...) od predhodnika (no programsko opremo ima samo boljšo).Raje nabaviš T300 Ferrari GTE in menjaš stopalke za tiste,ki imajo še sklopko(T3PA) in si na 390€. Ok za njihov H menjalnik bi odštel več denarja ampak je tudi kvaliteta boljša. No tudi te kombinacije podpirajo PS4 in še bolje tudi PS3 in seveda PC.Tukaj sem pa ga lepo mimo pihnil G29 stane 400$ kar je 345€ pa neki drobiž, T300 Ferrari GTE stane 300 funtov kar znese 408€ . Se res opravičujem in čudno,da ni noben drug opazil Ampak to ne spremeni mojega mnenja o G29 Citiraj Link to post
Recommended Posts