AliBuggy 1 008 Napisano June 24, 2016 Share Napisano June 24, 2016 (urejeno) mal vec je treba desno stopalko prtisnit se bo vec dogajal:) pussy mode on! spoiler alert! Uredil June 24, 2016 - AliBuggy Citiraj Link to post
baty 484 Napisano September 1, 2016 Share Napisano September 1, 2016 Sm ga žgal po Grčiji.Zaenkrat tabujš proga za vr in pa handbrake...prava uživancija 2 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano December 15, 2016 Share Napisano December 15, 2016 res da je že vode preteklo od dogodka kar nekaj,sam je še zmer za pugledat a n prav slišal sem Jolando v ozadju 5 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano December 16, 2016 Share Napisano December 16, 2016 ce se ne motim je bilo to eno izmed prvenstv, kjer si mogu it na noz brez restartov...I feel you bro Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano December 16, 2016 Share Napisano December 16, 2016 @baty pa se da na OR delat konkurencne case glede na plain monitor? Mam zdej spodi tole pa se hecam z AC (DR se nisem sprobal, da si ne bom kaksen konfig zjebal...ja pussy sem) pa sem na IR slabsi kot na monitorju. Nekaj drugega je pa seveda obcutek med voznjo. v AC so piste dobile se eno dimenzijo. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano December 16, 2016 Share Napisano December 16, 2016 Pfff Lojzzu eno piwo punud pa bo prec testno okolje pure and simpl Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano December 16, 2016 Share Napisano December 16, 2016 aja btw 3.08.kusur je bw tadruga z mnogo napakami to že leta nazwaj mudwelli 1 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 17, 2016 Share Napisano December 17, 2016 (urejeno) On 16. 12. 2016 at 19:14, AliBuggy je napisal: @baty pa se da na OR delat konkurencne case glede na plain monitor? Mam zdej spodi tole pa se hecam z AC (DR se nisem sprobal, da si ne bom kaksen konfig zjebal...ja pussy sem) pa sem na IR slabsi kot na monitorju. Nekaj drugega je pa seveda obcutek med voznjo. v AC so piste dobile se eno dimenzijo. Hja..Da se,Jst sem že prej vozil na projektorju,tako da sm bil navajen big screena,pa malč slapčk "vidljivost".Navadit se moraš.Pa tud sem določene settinge dal na nulo al pa minimum, samo da lahko vozim gladko in dovolj čisto s tistim pixlom per dispay na 2.0.....v virtualnem svetu,dokler se ne vidi tako čisto kot na monitorju, tud bonbončki (ultra settingi) ,ne pridejo do izraza. Kdaj pa kdaj uporabljam tud to finto da oči in mozgane prilagodim na slabš resolucijo...al si pogledam eno epizodo simpsonovih na 240p ,al pa dam najprej ta pixel na 0.5,pa nardim par krogov.........nato pa dam spet na 2.0 in olalalala grafika za popizdit dobra VR.......SI DEJANSKO TAM.....................malčk omejen Uredil December 17, 2016 - baty Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano December 23, 2016 Share Napisano December 23, 2016 tnx @baty A pri DR tudi v Oculus debugu nastimas na 2.0 preden prizges Oculus home. V AC naj bi se dalo to v configu nastela in sem dal 2.0 pa skoraj nisem opazil razlike...bolj sem opazil ko sem dal iz 180p na 1440p. ma nima veze smo ze offtopic. back to DR: razmisljam da bi svojih 7M ingame casha, ki sem jih preko dailyjev nagrindal, pred koncem leta porabil za komplet garazo. Koliko imate ze vi avtov, ker jaz imam po vecini samo po enega iz klase, razen tistih nizkih letnikov, ki stanejo drobiz? Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 23, 2016 Share Napisano December 23, 2016 Jst prvo prižgem oculus home ,nato oculus debug,nato oculus očala..tako sem se navadil in deluje. PRI AC STA DVE FORI.Če imaš pp obkljukan ,se ti veča resolucija ali niža v očalah.ko spreminjaš resolucijo v igri.Jst mam to na off,tako da takrat deluje debug mode,pa tud mi nikoli ne deluje gladko s ppfiltrom. JA DIRT MAM NA 2.0.....Terain dam na off.ta mi največ požre fps-je...tud vsinc mam na off,pa anti aliasing tud...nekam zamegli vse skupaj,ne deluje pravilno v 3d pogledu,pa................eh maš prav ,bi bilo za podebatirat v oculus temi hehe Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Prej šel odpeljat, pol pa to, omg. Zdaj se mi zdi smešno prej pa WTF pol pa koj k*** 2 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 19, 2019 Share Napisano January 19, 2019 probal settinge na OBS-u...daily 3 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 19, 2019 Share Napisano January 19, 2019 Uff, težka je prašinarska . Citiraj Link to post
Recommended Posts